- 11 Kasım 2015
- 809
- 1.177
- 113
- Konu Sahibi mayala katar
- #3.141
Evet neden olmasin olur mu olurYok öncesi diyor korunmaya gerek var mı dedim gerek yok serbest sal gitsinbelki nasip olur kim bilir
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet neden olmasin olur mu olurYok öncesi diyor korunmaya gerek var mı dedim gerek yok serbest sal gitsinbelki nasip olur kim bilir
![]()
Çok teşekkür ederim kardeşim. İki iğneyi de akşam 19:00-20:00 arasında yap dediler. Direk yumurta büyütme olcak.Aleyküm selam Rabbim inşallah yüzünüze baksın dilerim sağlıklı kaliteli yumurtalarınız toplanır kaliteli embriyoların olur inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah
iki aynı marka mı yoksa birisi yumurtalar kendi kendine çatlamasın diye verilen iğnemi onu adetin 7. Günü başlıyorsun sabah aynı saatte diğeri akşam aynı saatte olacak şekilde hep aynı yere vurma morarma ağrı olabilir sağ sol olarak değiştir ben birgün sağ birgün sola vuruyordum şifa olsun inşallah![]()
Ha şimdi anladım ikisi de yumurta büyütme için o zaman rica ediyorum dilerim güzel sonuçlar alırsın Allah’ın izniyleÇok teşekkür ederim kardeşim. İki iğneyi de akşam 19:00-20:00 arasında yap dediler. Direk yumurta büyütme olcak.
Tabloyu biraz renklendirdim daha şık durduEvet neden olmasin olur mu olur![]()
Amin canım benim cümlemize inşallah çok emek var yolda. İyi ki varsınız.İnşallah vaktinde zamanında gelir Allah’ın izniyle sanki o doktorda yaptıran vardı bizim kızlardan görürseler cevaplarlar inşallah dilerim transferin su gibi geçsin inşallah annesine sıkı sıkı tutunsun sonunda sevinç gözyaşları dökmek nasip olsun inşallah![]()
Ayyy içim çok rahatladıııııBende şişli memorialda yaptırıyorum benim doktorum yücel bey çok severim kendisinizaten oranın en eski doktorları Gönül hanım ve yücel beydir. Burda bı arkadaş gönül hanımın hastası o da çok memnundu canım için rahat olsun
hayırlı olsun herşey yolunda gitsin ins.
![]()
Inanki yorumlarınız beni çok rahatlattı çok teşekkür ederimBen gönül hanımla tedavi görüyorum çok memnunum, olumsuz olsa bile hep onunla devam ederim, harika birisi
Sende iyi ki varsın canım hem de ne emekler var dilerim sonunda mucizene sağlıcakla kavuşmak nasip olsun inşallah süreçlerini bizimle de paylaşırsan sevinirimAmin canım benim cümlemize inşallah çok emek var yolda. İyi ki varsınız.
Ayyy içim çok rahatladıııııçok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.
Tüm süreci ilaçlar iğneler hepsini paylaşıcam :) ben daha önce 1 aşılama yaptırdım Amerika’da ama olmadı doktorum tüp bebek önerdi ama çok pahalı burda 30 bin dolardan başlıyor ve yapacak gücüm yok maleaef tüm izinleri vs ayarlayıp inşallah İstanbul’da yaptıracağım :)Sende iyi ki varsın canım hem de ne emekler var dilerim sonunda mucizene sağlıcakla kavuşmak nasip olsun inşallah süreçlerini bizimle de paylaşırsan sevinirim![]()
Rabbim inşallah maddi manevi güç kuvvet versin inşallah canım benim çok pahalıymış şaşırdım orada sigorta bir kısmını karşılamıyor mu en azından kolaylık olurdu bizim ki sigortasız ilaç herşey transfer 6 bin 500 Euro tutuyor ama benimkinin yarısını sigorta karşılıyor yani benden çıkacak olan 3 bin 500 falan aşagı yukarıTüm süreci ilaçlar iğneler hepsini paylaşıcam :) ben daha önce 1 aşılama yaptırdım Amerika’da ama olmadı doktorum tüp bebek önerdi ama çok pahalı burda 30 bin dolardan başlıyor ve yapacak gücüm yok maleaef tüm izinleri vs ayarlayıp inşallah İstanbul’da yaptıracağım :)
Bence sadece folik asit kullanman yeterli yumurta toplandı sadece gebeliğe hazırlık olarak o kadar pahalı ilaca gerek yokBallar bişey sorcam
Ben yumurta kalitesini etkilesin diye pikassos kullandım folik asit olarak. Şimdi zaten yumurta toplandı sizce başka folik kullanmaya başlasam nasıl olur yoksa devam edeyim mi ?
Ay çok pahalı 1 aylık kullanımı 1400 e geliyor
Yok canım maalesef sigorta aşılama ve tüp bebekte geçersizRabbim inşallah maddi manevi güç kuvvet versin inşallah canım benim çok pahalıymış şaşırdım orada sigorta bir kısmını karşılamıyor mu en azından kolaylık olurdu bizim ki sigortasız ilaç herşey transfer 6 bin 500 Euro tutuyor ama benimkinin yarısını sigorta karşılıyor yani benden çıkacak olan 3 bin 500 falan aşagı yukarı
FarkettimTabloyu biraz renklendirdim daha şık durdusanki ev dekorasyonu yapıyorum
![]()
Dimiii öyle yapayım bence deBence sadece folik asit kullanman yeterli yumurta toplandı sadece gebeliğe hazırlık olarak o kadar pahalı ilaca gerek yok![]()
OPU dan sonra ilişkiye girilirse hamile kalma şansı ola biliyormuş doktorum benden Beta istemişti dedim eşim yok zatenKızlar tüp bebek sürecinde ilişki olduğu zaman denemeye devam ediyor musunuz yoksa korunuyor musunuz?
Tüp bebek gebelik haftası hesaplarken;KIzlar bilmediğimden soruyorum acaba hamilelik günü transfer edilen gün mü yoksa son adet tarihi mi sayılıyor
Almancaysa sorun değil doğma büyüme oralıyımben bir kaç tane uygulama indirdim, en çok beğendiğim preglife oldu, ama almanca. Türkçe seçeneği var mı bilmiyorum
Amin amin inşallah canımFarkettimay ben adet bekliyoruma geçmişim. Darısı transfer tarihini almaya
ne güzel hadi bakalim
![]()
Çatlatma iğnesinin etkisi bir hafta kadar sürüyor diye okumuştumKızlar kafama takıldı ya şimdi ben bugün çatlatma iğnesi yaptım tutunması için 10.gün test günü oluyor iğnenin şimdi pozitif çıkarsa ben nasıl bilicem doğrumu yalancımı![]()