• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aleyküm selam Rabbim inşallah yüzünüze baksın dilerim sağlıklı kaliteli yumurtalarınız toplanır kaliteli embriyoların olur inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

iki aynı marka mı yoksa birisi yumurtalar kendi kendine çatlamasın diye verilen iğnemi onu adetin 7. Günü başlıyorsun sabah aynı saatte diğeri akşam aynı saatte olacak şekilde hep aynı yere vurma morarma ağrı olabilir sağ sol olarak değiştir ben birgün sağ birgün sola vuruyordum şifa olsun inşallah 🤲🤗💕
Çok teşekkür ederim kardeşim. İki iğneyi de akşam 19:00-20:00 arasında yap dediler. Direk yumurta büyütme olcak.

İnşallah vaktinde zamanında gelir Allah’ın izniyle sanki o doktorda yaptıran vardı bizim kızlardan görürseler cevaplarlar inşallah dilerim transferin su gibi geçsin inşallah annesine sıkı sıkı tutunsun sonunda sevinç gözyaşları dökmek nasip olsun inşallah 🤲🥰
Amin canım benim cümlemize inşallah çok emek var yolda. İyi ki varsınız. 💕
Bende şişli memorialda yaptırıyorum benim doktorum yücel bey çok severim kendisini🥰 zaten oranın en eski doktorları Gönül hanım ve yücel beydir. Burda bı arkadaş gönül hanımın hastası o da çok memnundu canım için rahat olsun🙏hayırlı olsun herşey yolunda gitsin ins.🙏
Ayyy içim çok rahatladııııı 😍 çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.

Amin canım benim cümlemize inşallah çok emek var yolda. İyi ki varsınız. 💕

Ayyy içim çok rahatladııııı 😍 çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.
Sende iyi ki varsın canım hem de ne emekler var dilerim sonunda mucizene sağlıcakla kavuşmak nasip olsun inşallah süreçlerini bizimle de paylaşırsan sevinirim 🤲💕

Ballar bişey sorcam ♥️
Ben yumurta kalitesini etkilesin diye pikassos kullandım folik asit olarak. Şimdi zaten yumurta toplandı sizce başka folik kullanmaya başlasam nasıl olur yoksa devam edeyim mi ?
Ay çok pahalı 1 aylık kullanımı 1400 e geliyor

Sende iyi ki varsın canım hem de ne emekler var dilerim sonunda mucizene sağlıcakla kavuşmak nasip olsun inşallah süreçlerini bizimle de paylaşırsan sevinirim 🤲💕
Tüm süreci ilaçlar iğneler hepsini paylaşıcam :) ben daha önce 1 aşılama yaptırdım Amerika’da ama olmadı doktorum tüp bebek önerdi ama çok pahalı burda 30 bin dolardan başlıyor ve yapacak gücüm yok maleaef tüm izinleri vs ayarlayıp inşallah İstanbul’da yaptıracağım :)

Tüm süreci ilaçlar iğneler hepsini paylaşıcam :) ben daha önce 1 aşılama yaptırdım Amerika’da ama olmadı doktorum tüp bebek önerdi ama çok pahalı burda 30 bin dolardan başlıyor ve yapacak gücüm yok maleaef tüm izinleri vs ayarlayıp inşallah İstanbul’da yaptıracağım :)
Rabbim inşallah maddi manevi güç kuvvet versin inşallah canım benim çok pahalıymış şaşırdım orada sigorta bir kısmını karşılamıyor mu en azından kolaylık olurdu bizim ki sigortasız ilaç herşey transfer 6 bin 500 Euro tutuyor ama benimkinin yarısını sigorta karşılıyor yani benden çıkacak olan 3 bin 500 falan aşagı yukarı

Ballar bişey sorcam ♥️
Ben yumurta kalitesini etkilesin diye pikassos kullandım folik asit olarak. Şimdi zaten yumurta toplandı sizce başka folik kullanmaya başlasam nasıl olur yoksa devam edeyim mi ?
Ay çok pahalı 1 aylık kullanımı 1400 e geliyor
Bence sadece folik asit kullanman yeterli yumurta toplandı sadece gebeliğe hazırlık olarak o kadar pahalı ilaca gerek yok 🫣

Rabbim inşallah maddi manevi güç kuvvet versin inşallah canım benim çok pahalıymış şaşırdım orada sigorta bir kısmını karşılamıyor mu en azından kolaylık olurdu bizim ki sigortasız ilaç herşey transfer 6 bin 500 Euro tutuyor ama benimkinin yarısını sigorta karşılıyor yani benden çıkacak olan 3 bin 500 falan aşagı yukarı
Yok canım maalesef sigorta aşılama ve tüp bebekte geçersiz :(

Kızlar tüp bebek sürecinde ilişki olduğu zaman denemeye devam ediyor musunuz yoksa korunuyor musunuz?
OPU dan sonra ilişkiye girilirse hamile kalma şansı ola biliyormuş doktorum benden Beta istemişti dedim eşim yok zaten
Tamam o zaman E2 hormonuna baktırıp transfer için devam edelim demişlerdi

KIzlar bilmediğimden soruyorum acaba hamilelik günü transfer edilen gün mü yoksa son adet tarihi mi sayılıyor
Tüp bebek gebelik haftası hesaplarken;

• 3. gün embriyo transfer edildiğinde; transfer tarihine 17 gün eklenmelidir.
  • 5. gün embriyo transfer edildiğinde; transfer tarihine 19 gün eklenmelidir.
  • Donmuş embriyo transfer gebelik haftası hesaplarken de aynı şekilde hesaplanmalıdır.

Back
X