Krem kullandım, iyi de geliyor. Ama 2 kere emzireyim hemen tekrar oluyor. Benim bebeğimin alt çenesi çok küçük, geride bayağı. Alt çenesiyle eze eze şu damaklı emziklerin şekline sokuyor meme başını. Sonra da ucu açılıp kanamaya başlıyor basınçtan.Canm krem kullandinmi göğüs yaraların icin surekli endikce i yaralrda geçiyor sen kremi düzenli kullan artar göğüs3 ay icinde duzene2 oturuyor süt üretiminde
Ben bi ebeden yardım aldım. Dedi ki meme başını yanaklarına doğru sür, tam ağzını kocaman açınca çocuğun kafasını memeye doğru getirerek ağzına ver.tek elle meme başını çocuğun ağzına doğru şekillendireceksin diğer elinle bebeği ensesinden sağlamca tutup memeye doğru getireceksin. Sen eğilmeyeceksin, bebek hızlıca sana doğru gelecek. İlk denediğimde 2 gün acısız emzirebilmiştim. Böyle yapmıyorsan bir de böyle dene istersen.umarım işe yarar.Merhaba bende seninle aynı durumdayım dogumun ertesi günü çocuğum 1 hafta yogun bakımda yattı.üzüntüye sutum gelmedi.sonrada az az geldi.GöğsümdeN parça koptu emzirmeye çalışmaktan.47 günlük bebeğim hala emziremiyorum 3 saatte bir bazen 30 bazen 60 çıkıyor sagiyorum.goguslerim iyileşmesine rağmen 2 kere emzirsem eski haline dönüyor.acidan saatlerce kavruluyor.denedigim kremler 10 u geçti böyle bir acı yok.yanlız değilsin
Aslında biliyorum da bazen çöküyor psikolojim. Annelik emzirmek demek değil tabi ki. Şükürler olsun ki sağlıklılar.Lütfen böyle düşünme bende mamayla besliyorum yavrumu annelik sadece emzirmekle olmuyor tabi insan üzülüyor ama sadece sağlıklı beslenemediği için ben mamayı verirkende yavrumu öpüyorum kokluyorum aynı bağı kuruyorum önemli olan bebeğimizin karnının doyması inş sütümüz artar da emzirebiliriz ama olmazsa da bebeğimizin sağlıkla kucağımızda olduğunu görüp şükrediceZ
Canım o kitle dediklerinden bende de olmuştu. Bir arkadaşım da normal olduğunu herkeste zaman zaman olduğunu söylemişti. Masaj yap ılık bişeyler koy ya da duşta masaj yap geçer demişti. Tabi doktora sormadım hiç ama masajla gerçekten de geçti.Evet dünden beri bide bu eklendi.goguslerimde kitleler var ve cok ağrıyorsanırım sagmak tan oluyor bebek gibi bosalmiyor pompa.geceleri hiç emziremiyorum zaten kan beynime sicriyor.öyle böyle 6 aya kadar geçirip sonlandırmayi düşünüyorum artık.Oysaki ne hayallerim vardı.6 aya kadar 1 damla şu bile vermem diyordum.şimdi litrelerce şu içtiğini görünce kahroluyorum.ne olduğunu bilmediğimiz mamalar da çabası.ne yapalım halimize sukur.Allah başka dert vermesin.çocuklarımıza sağlık sıhhat versin.
Benim bebegimde var 3 haftadir gecirmeye calisiyoruz ama hala tam olarak gecmediMerhaba güzel anneler bebeğinde konak olan varmı?
Dustan 15 dk önce pamuğa Zeytinyağı döküp o Bölgeye sürüp duşunu yaptır sonra çıkınca ince tarağı ile konakları saçtan ayır.Merhaba güzel anneler bebeğinde konak olan varmı?
Krem ilaç hikaye, tek çözüm kendi sütün cnm. Emzimeden sonra sütünü göğsüne sür bolca, o sekilde kurusun en iyi o iyileştirir , Tecrübe ile sabittirMerhaba bende seninle aynı durumdayım dogumun ertesi günü çocuğum 1 hafta yogun bakımda yattı.üzüntüye sutum gelmedi.sonrada az az geldi.GöğsümdeN parça koptu emzirmeye çalışmaktan.47 günlük bebeğim hala emziremiyorum 3 saatte bir bazen 30 bazen 60 çıkıyor sagiyorum.goguslerim iyileşmesine rağmen 2 kere emzirsem eski haline dönüyor.acidan saatlerce kavruluyor.denedigim kremler 10 u geçti böyle bir acı yok.yanlız değilsin
Canim sana maasallah bende bol emziriyorm.ama yiyormda epey gder mi benimde ya ama once azaltmaliyim.yemeyiBen hamilelikte 8kilo almıştım canim doğumdan çıktığımda 6kilo gitmişti 4te sonra verdim emzirmeyle gittiğini dusunuyorum
Canim.insallah veririz bana gobegim.hic gtmicek gbi geliyor yaa maalesefAynn bnde 40 bedenm Göbek bende de var ama yavaş yavaş gittğini fark ettim... bende bir haftadır ekmek yemiyorum böle daha rahatım ekmek çok şişiriyo kahvaltı da çok az yiyorum o kDar inşallah hepsi gider dicem ama kimse veremezsin dio =(
kızlar sol göğsüm mastit olmuş bebeğim bir haftadır emzk tutmaya vaşladı o yüzden çok sık emzirmiyodum gece de iki kere falan emziriyodum bu sabah bi ateşle uyandım göğsüm çok ağrıyodu ve şişti acile gittim enfeksiyon çıktı mastit olmuş göğsüm pompayla çekiyorum çok az çekiyo süt gelmiyo oğlum da süt gelmeyince pek emmek istemiyo napacağımı şaşırdım. hiç mama kullanmadım şimdiye kadar sütüm yetiyodu böyle bişey başıma gelince çok üzüldüm.
Bir kere zeytinyağı sürdüm ince tarak almam lazim eczanede varmidirki bebek taraklarindada uclari top top oluyor dr mustelanın konak şampuanini tavsiye etti varmı kullanan işe yarıyormu ki ?Dustan 15 dk önce pamuğa Zeytinyağı döküp o Bölgeye sürüp duşunu yaptır sonra çıkınca ince tarağı ile konakları saçtan ayır.
Günaydın guzel hanimlar aranizda emzikli uyku arkadaşı kullanan varmi memnunmusunuz?
Selam Nerde yaptirdin acaba? Ankaradaysan Doktor tavsiyesi alabilirimSelamlar 2 hafta önce sünnet de yaptırdık oğlumuzu çabuk geçiyor yaptırmayanlara tavsiye ederim
Geçmiş olsun allah damatlığınıda göstersin bende tavsiye ederim ertesi günü biseycik kalmadıSelamlar 2 hafta önce sünnet de yaptırdık oğlumuzu çabuk geçiyor yaptırmayanlara tavsiye ederim
Canım ne yaptın nasılsın eşinle facebook sayfasında var mısın takip edemiyorum çokAmin canım inşallah
Sagol cnm maşallah:) sana şöyle soyliyim bir gram yememi azaltmiyorum hamileykende çok yedim ama yapıdan kaynaklı almadım belkide kilo.Ama emzirmek zayıflatır bol bol emzirCanim sana maasallah bende bol emziriyorm.ama yiyormda epey gder mi benimde ya ama once azaltmaliyim.yemeyi
Slm canım facede yazışıyoruz yoksun sanırım nasılsınHerkes bebişin resmini paylaşıyor. Biz
Daha doğmak bizde baby shower resmimizi paylaşalım bari ya da kayinvaldem in deyişle hamilelige veda partisiEki Görüntüle 1638927
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?