• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Aslında kahverengi kısmın tamamını alıyor gibi ama bu şekilde iyice denicem canim teşekkür ederim
Benim de alıyo gibi ama acıyor çok ya. Benim merak ettiğim bu kahverengi kısmı böyle tamamen ağzına mı sokması gerekiyor? Dışarda hiç kalmıyor mu? Benim kız ağzını öyle minik açıyor ki meme başını nasıl soksam ağzına onu bile bilemiyorum. Acaba az daha büyüyünce kuvvetlenip daha iyi emer mi?

Uzun uzun uyuyor derken bizde hiç o etkiyi yaratmıyor mama gerçekten mama işi çok zor dışarı çıkmak işkence termosa su hazırla ılıştırmak için su mama biberon derken bir dünya eşyayla çıkıyoruz mama hazırlanana kadar sinirlenip ağlaması insanın sinirleri bozuluyor ben artık hiç sağmıyorum mamadan önce uyku sersemiyken meme veriyorum sağarsam boşken hiç tutmaz diye

Canım erken konuşmuşum galiba şu an öğlen 3 ten beri 20 şer dakika uyudu artık uykusuzluktan bayılır dediğim zamanlarda bile uyanık kalıp bizi şaşırttı....

Normalde önce meme sonra mama veriyorum 2 saatten fazla uyuyordu ama bugün neredeyse hiç uyumadı :KK43:

Kızlar uyku sorunumuzla başımız dertte. Gündüz hiç uyumuyor gece uykusuna da 2.30 ya da 3 te geçiyor. 6-7 gibi uyandurmadan emziriyorum. 9 gibi de gündüze geçiyor hanfendi bittim artık :(
Gece O kadar çok ağlıyorki yavrum neler yapmıyorum ama yok gazdan diyorum kakasını yapınca da rahatlamıyor ne yapacağımı şaşırdım rutin hale geldi bu halleri. bugün farklı nir doktora götüreceğim inşallah iyidir yavrum insan kahroluyor elinden bir şey gelmeyince.

Arkadaslar ben facede ki gruba üye olmak istiyorum. Ancak gizli grup olduğu için grup yöneticisinin istek yollamasi gerekiyormus. Bende paytak paytak koşan koala ya msj attim ancak donus yapmadı.gruba girmek için ne yapmam gerekiyor yardım.
İstek için sanırım facede kullandığın ismin gerekiyor canım özelden yazarsan istek göndereyim ben

Biz sabah 3 tane aşı birden olduk biri verem biri 5 li karma ötekide zatürre asisi insaf ya ayni anda 3 aşı simdilik iyi gidiyoruz inşallah rahatsızlık yapmaz

Biz sabah 3 tane aşı birden olduk biri verem biri 5 li karma ötekide zatürre asisi insaf ya ayni anda 3 aşı simdilik iyi gidiyoruz inşallah rahatsızlık yapmaz
İnşallah huzursuz olmadan atlatır minik.
Bizim de haftaya cuma aşılarımız. Şimdiden tedirginim.

Yaa herkesler facebookta ama buranın yeri bambaşkaydı hem burda kendimi daha rahat daha özel hissediyorum arada yazın bari kızlar terketmeyin bizi :KK43:
Aynen tatlim ya sayfalar artik yavas ilerliyor buraya da grseler arkadaslar ne hos olur..hamilelik coktan bitti ama kopamiyoruzki

Kızlar kv kp geliyor ve 20 gün kalacaklar :( beybi zaten huysuz sütüm az memeler hep dışarda kp le köşe kapmaca mı oynıcaz zaten doğumda kv Bi geldi 1 ay kaldı annem de o var diye kalmadı yanımda 1 ay sonra Bi daha bu sefer hizmette bekler artık etmeSen laf eder bittim ben ya :(

Valla 2.çocukta fena oluyorsun helee benim gibi üst üste doğum yaptıysam karnım 6 aylikk canım sıkılıyor
Valla ben eşime dedim zayıflamafan bana asla 2. Çocuk deme dedim tamam tamam sakin ol diyo dalga geçio benle zaten sezeryan da beklemek gerekiyormuş 2. Çock için o zamana kadr veririm hralde

Back
X