• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
İyi akşamlar kizlar Kasım anneleri diyince hemen içim bir tuhaf oldu🤗 10.gun beta 42 çıktı 12.gun 87 yarın sabah teksar kan verecem varmiydi böyle olan yardım edin 😔

Combinol kullanan var mıydı? Şimdi baktım da üzerinde hamilelikte doktorunuza danışınız diyor. Ama doktor önermişti ve hamile kalırsan kullanma demedi. Geçen de devlete kan vermek için gittiğimde Combinol kullanıyorum dedim artık bırak diye uyarmadı ama yine de yazıyı görünce zönk dedim bilen varsa 🙏🏼

Ay vallahi düşününce nabzım hızlanıp midem bulanıyor. Hamileliğin en zor kısımlarından biri bu bence
Bişeylerle uğraşalım iyiyi düşünelim olumluyu çekelim yarın çabuk gelsin eşimde çok heyecanlı akşam olduysa hemen sabahda olur diyor kendimize kombin ayarlıyoruz özenelim yarına dedik 😅😘

Bişeylerle uğraşalım iyiyi düşünelim olumluyu çekelim yarın çabuk gelsin eşimde çok heyecanlı akşam olduysa hemen sabahda olur diyor kendimize kombin ayarlıyoruz özenelim yarına dedik 😅😘
Ay evet bende makyajımı falan yaparım sabah. Az önce eşimle cilt bakımı yaptık. Kızım beni yakısıklı görsün yarın diyor 😂 zeki müren de bizi görecek mi muabbetine döndük😂

En son ne zaman gittin canım doktora benim de sat 4 Şubat bugün gördüm keseyi kalp atışı için iki üç hafta sonra gel dedi
Ben doktora çok erken gittim canım. 5 martta 🥹 sonra doktorum yarın için gel dedi. O zamandan beri meraklanıyorum
Canım benim de 3 şubat, pazartesi günü keseyi gördük içinde yolk kesesini de gördük ama kalbini duymadık. Tabi aradan birkaç gün geçti belki duyabilirsin bana 2 hafta sonraya verdi randevu uzun uzun net duyalım diye :)
Ayy 🥹🙏🏻 bakalım belki duyarım. Duymasamda bi sıkıntı yoksa sonra duymayafa razıyım ♥️
Merhaba canım, benımde sat 2 şubattı, kese geçen pazartesi göründü, bugünde bebek ve kalp atışı göründü. Aslında önümüzdeki pazartesiydi randevum ama bugün kanamam olunca gittik çok şükür her şey yolunda göründü🙏🏻
Çok geçmiş olsunn herşeyin yolunda olmasına sevindim , sağlıkla gelsinler ♥️ bende inşallah duyarımm🥹
Kızlar çok heyecanlıyım yaaaa bu gece nasıl uyucam ben 🙈 Hersey yolunda gider mi kalbini duyar mıyız acaba. Tam 6+0 oluyor yarın
Gsndjdjd sen eşittir ben demektir bende cok heyecanlıyım ama bi yandan da uyumam lazım cunku 18 aylıkta bi bebem var , bu aralar 18. Ay atagının dibine vurduk devamlı gece kalkıyor🤪 bayılmama az kaldı

Ben doktora çok erken gittim canım. 5 martta 🥹 sonra doktorum yarın için gel dedi. O zamandan beri meraklanıyorum

Ayy 🥹🙏🏻 bakalım belki duyarım. Duymasamda bi sıkıntı yoksa sonra duymayafa razıyım ♥️

Çok geçmiş olsunn herşeyin yolunda olmasına sevindim , sağlıkla gelsinler ♥️ bende inşallah duyarımm🥹

Gsndjdjd sen eşittir ben demektir bende cok heyecanlıyım ama bi yandan da uyumam lazım cunku 18 aylıkta bi bebem var , bu aralar 18. Ay atagının dibine vurduk devamlı gece kalkıyor🤪 bayılmama az kaldı
Ayyyy en deli çağları😂 e nasıl dinleniyorsun sen kasık ağrın bel ağrın olmuyor mu kosturmaktan

Ayyyy en deli çağları😂 e nasıl dinleniyorsun sen kasık ağrın bel ağrın olmuyor mu kosturmaktan
Ağrımı dinlemeye vaktim olmuyor ki hsjdjdjf 8-5 calısıyorjm işte hep koşuşturma, eve geliyorum kerem yani oğlum beni özlemiş oluyor onunla kudurmaca derken 9 a kadar onla ilgileniyorum o uyuyunca ev işi vs vs derken gece nasıl oluyo anlamıyorjm, sonrada bu ara işte gece kalkıyo uyku nedir de onuda bilmiyorm shdndjf

Ağrımı dinlemeye vaktim olmuyor ki hsjdjdjf 8-5 calısıyorjm işte hep koşuşturma, eve geliyorum kerem yani oğlum beni özlemiş oluyor onunla kudurmaca derken 9 a kadar onla ilgileniyorum o uyuyunca ev işi vs vs derken gece nasıl oluyo anlamıyorjm, sonrada bu ara işte gece kalkıyo uyku nedir de onuda bilmiyorm shdndjf
Abovvv böyle tempolu bir hamilelikkk 🙊 maşallah bacım sana🧿🧿

Ay masallah size🧿 ben karnimdaki 6 haftalikla simdiden perisanim ajdjdjd. Ev isini ayri unuttum isimi ayri saldim 😭

Bide kalp atışlarını duyabilsek bide şu ilk üç ayı bitirebilsek belki rahatlıcaz. Bidaha ne zaman gidiyorsunuz kontrole ben 20 sinde gitcem daha zaman geçmiyor.
Duyariz Allah’ın izniyle bana iki hafta sonra gel dedi ama bayrama denk geliyor 5 Nisan da gideceğim ❤️ 9 hafta falan oluyorum yeni güncellemeye göre
Bana DioFol L-Methylfolat yazdı doktorum takviye olarak. İçeriğinde Folik asit, İyot, D3 vitamini, B12 vitamini yazıyor.
Evet bugün onu bana da yazdı bugün meğerse ben düz folik asit kullanıyormuşum
Maviş adetinin gecikmesinin kaçıncı günü bugün bem sana hesaplıcam şimdi dur sen 🤣
Bugün 10 gün gecikmiş oldu
Maviş sen gördün mü keseyi peki😍
Gördüm canım içinde bebek yoktu henüz 😊

Back
X