Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha süper oldu bu düzeltme, için için yarın gitmek istiyorum çünküAyy pazartesi demişim yarın görürsün dicektim.![]()
Adamlar da bıktı artıkBenim de 25 martta valla evde felaket senaryosu kurmamı yasakladı eşim ağzımı açamıyorum şuram ağrıyor sence dediğim anda susar mısın diyo![]()
Ayyy bende bende çok heycanlıyım yârın randevum var kalp atışı için 7+3 oluyoruz sata göre duyulur galiba yaaKızlar çok heyecanlıyım yaaaa bu gece nasıl uyucam benHersey yolunda gider mi kalbini duyar mıyız acaba. Tam 6+0 oluyor yarın
Yaaaa seninki duyulur rahat rahatAyyy bende bende çok heycanlıyım yârın randevum var kalp atışı için 7+3 oluyoruz sata göre duyulur galiba yaa![]()
11.50 de sen benden önce duyarsın mutlaka bize de haber etttYaaaa seninki duyulur rahat rahatbenim 6+0. Allahtan randevum sabahın köründe yani hemen yaşansın bitsin o stres
senin kaçta randevun
Ay vallahi düşününce nabzım hızlanıp midem bulanıyor. Hamileliğin en zor kısımlarından biri bu bence11.50 de sen benden önce duyarsın mutlaka bize de haber etttben bugün sabahı zor ederimm
Bişeylerle uğraşalım iyiyi düşünelim olumluyu çekelim yarın çabuk gelsin eşimde çok heyecanlı akşam olduysa hemen sabahda olur diyor kendimize kombin ayarlıyoruz özenelim yarına dedikAy vallahi düşününce nabzım hızlanıp midem bulanıyor. Hamileliğin en zor kısımlarından biri bu bence
Maviş sen gördün mü keseyi pekiKaderdaslarimmmmaynı şeyleri yaşıyoruz sanırım aynısı tarihler de ilerleyeceğiz benim de geç yumurtlama
![]()
Ay evet bende makyajımı falan yaparım sabah. Az önce eşimle cilt bakımı yaptık. Kızım beni yakısıklı görsün yarın diyorBişeylerle uğraşalım iyiyi düşünelim olumluyu çekelim yarın çabuk gelsin eşimde çok heyecanlı akşam olduysa hemen sabahda olur diyor kendimize kombin ayarlıyoruz özenelim yarına dedik![]()
Ben doktora çok erken gittim canım. 5 marttaEn son ne zaman gittin canım doktora benim de sat 4 Şubat bugün gördüm keseyi kalp atışı için iki üç hafta sonra gel dedi
AyyCanım benim de 3 şubat, pazartesi günü keseyi gördük içinde yolk kesesini de gördük ama kalbini duymadık. Tabi aradan birkaç gün geçti belki duyabilirsin bana 2 hafta sonraya verdi randevu uzun uzun net duyalım diye :)
Çok geçmiş olsunn herşeyin yolunda olmasına sevindim , sağlıkla gelsinlerMerhaba canım, benımde sat 2 şubattı, kese geçen pazartesi göründü, bugünde bebek ve kalp atışı göründü. Aslında önümüzdeki pazartesiydi randevum ama bugün kanamam olunca gittik çok şükür her şey yolunda göründü![]()
Gsndjdjd sen eşittir ben demektir bende cok heyecanlıyım ama bi yandan da uyumam lazım cunku 18 aylıkta bi bebem var , bu aralar 18. Ay atagının dibine vurduk devamlı gece kalkıyorKızlar çok heyecanlıyım yaaaa bu gece nasıl uyucam benHersey yolunda gider mi kalbini duyar mıyız acaba. Tam 6+0 oluyor yarın
Ayyyy en deli çağlarıBen doktora çok erken gittim canım. 5 marttasonra doktorum yarın için gel dedi. O zamandan beri meraklanıyorum
Ayybakalım belki duyarım. Duymasamda bi sıkıntı yoksa sonra duymayafa razıyım
Çok geçmiş olsunn herşeyin yolunda olmasına sevindim , sağlıkla gelsinlerbende inşallah duyarımm
Gsndjdjd sen eşittir ben demektir bende cok heyecanlıyım ama bi yandan da uyumam lazım cunku 18 aylıkta bi bebem var , bu aralar 18. Ay atagının dibine vurduk devamlı gece kalkıyorbayılmama az kaldı
Ağrımı dinlemeye vaktim olmuyor ki hsjdjdjf 8-5 calısıyorjm işte hep koşuşturma, eve geliyorum kerem yani oğlum beni özlemiş oluyor onunla kudurmaca derken 9 a kadar onla ilgileniyorum o uyuyunca ev işi vs vs derken gece nasıl oluyo anlamıyorjm, sonrada bu ara işte gece kalkıyo uyku nedir de onuda bilmiyorm shdndjfAyyyy en deli çağlarıe nasıl dinleniyorsun sen kasık ağrın bel ağrın olmuyor mu kosturmaktan
Abovvv böyle tempolu bir hamilelikkkAğrımı dinlemeye vaktim olmuyor ki hsjdjdjf 8-5 calısıyorjm işte hep koşuşturma, eve geliyorum kerem yani oğlum beni özlemiş oluyor onunla kudurmaca derken 9 a kadar onla ilgileniyorum o uyuyunca ev işi vs vs derken gece nasıl oluyo anlamıyorjm, sonrada bu ara işte gece kalkıyo uyku nedir de onuda bilmiyorm shdndjf
Ay masallah sizeAğrımı dinlemeye vaktim olmuyor ki hsjdjdjf 8-5 calısıyorjm işte hep koşuşturma, eve geliyorum kerem yani oğlum beni özlemiş oluyor onunla kudurmaca derken 9 a kadar onla ilgileniyorum o uyuyunca ev işi vs vs derken gece nasıl oluyo anlamıyorjm, sonrada bu ara işte gece kalkıyo uyku nedir de onuda bilmiyorm shdndjf
Duyariz Allah’ın izniyle bana iki hafta sonra gel dedi ama bayrama denk geliyor 5 Nisan da gideceğimBide kalp atışlarını duyabilsek bide şu ilk üç ayı bitirebilsek belki rahatlıcaz. Bidaha ne zaman gidiyorsunuz kontrole ben 20 sinde gitcem daha zaman geçmiyor.
Evet bugün onu bana da yazdı bugün meğerse ben düz folik asit kullanıyormuşumBana DioFol L-Methylfolat yazdı doktorum takviye olarak. İçeriğinde Folik asit, İyot, D3 vitamini, B12 vitamini yazıyor.
Bugün 10 gün gecikmiş olduMaviş adetinin gecikmesinin kaçıncı günü bugün bem sana hesaplıcam şimdi dur sen![]()
Gördüm canım içinde bebek yoktu henüzMaviş sen gördün mü keseyi peki![]()
Olmaz mı herseye ağlıyorum ve çok uyuyorumAğlama krizleri sizde de oluyor mu Kızlar![]()
Her gun iki uc garanti. Kriz degil de aniden gozyasi suzulmesi gibi bendeAğlama krizleri sizde de oluyor mu Kızlar![]()