2015 Ekim Anneleri

Canım geçmiş olsun süt gelmez zaten mevcut süt gelmedi diye öyle olmuştur moralini bozma sakin antibiyotigini alırsan yine düzelir gelecek sutun
bol bol emzirmeye çalışıyorum inş düzelir antibiyotiğe başladım bugün. normalde sütüm yetiyo bebeğime geceleri uyku süresi uzayınca göğsüm şişmiş iki günde bu hale geldi.

Hanımlar bebegimin büyük tuvaleti yemyeşil.böyle oldu mu sizde hiç neden olmuş olabilir.kv diyor ki kulak ağrısı cekti mi yeşil olurmuş.bizde kulak ağrısı çektik uç dört gündür antibiyotik kullanıyoruz kulagimizdaki hafif kizarikliktan dolayi

Ben bi ebeden yardım aldım. Dedi ki meme başını yanaklarına doğru sür, tam ağzını kocaman açınca çocuğun kafasını memeye doğru getirerek ağzına ver.tek elle meme başını çocuğun ağzına doğru şekillendireceksin diğer elinle bebeği ensesinden sağlamca tutup memeye doğru getireceksin. Sen eğilmeyeceksin, bebek hızlıca sana doğru gelecek. İlk denediğimde 2 gün acısız emzirebilmiştim. Böyle yapmıyorsan bir de böyle dene istersen.umarım işe yarar. [/QUOTE]

Çok teşekkür ederim canim aslında kahverengi kısmın tamamını alıyor gibi ama yinede bu şekilde iyice denicem

Aslında kahverengi kısmın tamamını alıyor gibi ama bu şekilde iyice denicem canim teşekkür ederim

Bende 1-2 gün masaj yapayım geçmezse doktora giderim.apse olacak diye çok korkuyorum düzenli emziremedigim için.o zaman cerrahi müdahale gerekiyormus.

Krem ilaç hikaye, tek çözüm kendi sütün cnm. Emzimeden sonra sütünü göğsüne sür bolca, o sekilde kurusun en iyi o iyileştirir , Tecrübe ile sabittir

Bende bıktım artık kremler le uğraşmaktan zaten. Dünden Teyzem gelmiş sutun değerse yara olur gogus ucun hep kuru tutacaksin dedi.saçma buldum gülüp geçtim.sutumu sürüyorum artık bazende lansinoh kremden.emzirebildigim kadar emziriyorum.çok acidiği zaman sağıyorum.teşekkür ederim Canım

Selam Nerde yaptirdin acaba? Ankaradaysan Doktor tavsiyesi alabilirim

Bende ankaradayim sunnet yaptırmak için baya araştırma yaptım. Özel bi yerde yaptırmak istemiyorum. Onkoloji hastanesinde yapiliyor.En iyi Hacettepe de oluyormus ama sıra almak çok zor. Bide yenimahalle devlet hastanesinde tek erkek doktor var adını hatirlamiyorum ama çok iyiymis. Ona gittim 1 yıllık sunnet programım dolu dedi :) sunnet olayını 6 yıl kadar erteledim galiba

Bende 1-2 gün masaj yapayım geçmezse doktora giderim.apse olacak diye çok korkuyorum düzenli emziremedigim için.o zaman cerrahi müdahale gerekiyormus.

Canım göğsün sütten kaynaklı şişmiş galiba ben de iki defa yaşadım yazmak istedim. Duş alıp masaj yaptım makineyle sağdım kızımı emzirdim sürekli o göğüsten ancak öyle geçti. İnsanın canı da çok acıyor içerde damar şişmiş gibi hissediyor inş çabucak geçer

Sagol cnm maşallah:) sana şöyle soyliyim bir gram yememi azaltmiyorum hamileykende çok yedim ama yapıdan kaynaklı almadım belkide kilo.Ama emzirmek zayıflatır bol bol emzir
Ay insallah canim ya bunu cok istyorm gobekli kaldim..emziriyorum bolca insallah ise baslayana kadar gder biraz daha eteklerme sigamiyorm☺

Bir kere zeytinyağı sürdüm ince tarak almam lazim eczanede varmidirki bebek taraklarindada uclari top top oluyor dr mustelanın konak şampuanini tavsiye etti varmı kullanan işe yarıyormu ki ?
Canım ben bebek yağı sürdüm kafasına. 15 dak beklettim. Elimle ufak ufak masaj yaptım. Sonra taradım. E bebekten 2 li tarak almıştım. Ucu top top olanla değil yumuşak fırçayla taradım. Hepsi döküldü ve çok şükür tekrarlamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…