• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi ki canım korunma kimbilir bu işler nasip doktorunda herhangi böyle bir yasağı olmaz onlarda ister doğal olsun onun için korunmanı tavsiye etmiyorum çünkü tedaviye engel bir durum değil evet öyle mucizelerde oluyor dilerim onlardan biri de sen olursun Allah’ın izniyle 🤲🥰
Amin kuzum ya ama dediğim gibi kendimden hiç öyle bi performans beklemiyorum açıkçası😂 bugün ofiste baktığımız kedimizin hamile olduğunu gördük. Oturup ağladım kediler bile doğuruyor diye 😂😂

Amin kuzum ya ama dediğim gibi kendimden hiç öyle bi performans beklemiyorum açıkçası😂 bugün ofiste baktığımız kedimizin hamile olduğunu gördük. Oturup ağladım kediler bile doğuruyor diye 😂😂
Oy canım olacaktır inşallah belki vaktini bekliyor dilerim Rabbim kolaylıkla nasip eylesin inşallah 🤲🥹

Selam Kızlar
Bugün doktorumla karar verdik tüp bebeğe başladık. Üç aydır sadece solda iki yumurta vardı sağda hiç yoktu. Yaş 40 olunca vakit kaybetmeyelim dedik. 2 yumurta çok küçük 5-6 mm felan. Tecrübesi olanlar bu konuda bilgi verebilir mi ? 5. Gün bakacak eğer büyüme varsa devam ederiz yoksa bırakırız dedi. Gonal f verdi bugünden başladım kullanmaya. Eğer yeteri büyüklüğe gelirse hemen bayram öncesi transfer olcak. Dualarınızı bekliyorum. Rabbim kimsenin emeğini boşa götürmesin. 🙏

Kızlar kafama takıldı ya şimdi ben bugün çatlatma iğnesi yaptım tutunması için 10.gün test günü oluyor iğnenin şimdi pozitif çıkarsa ben nasıl bilicem doğrumu yalancımı😔

Bu herkeste oluyor canım o yüzden korkma hamilelikte olabilir
İnş ondandır😀😀
Benimde adet ağrısı gibi belimde ağrı var acaba yatmaktan mı diye düşünüyorum benimde 4.günüm
bende öyle düşündüm valla canım bende düne kadar hep yattım dün brz dışarı çıktım ama sancımda var birde affedersn alt tarafta batma oldu bi iki kere adet günüm de 19 ü normalde inş olmayız bu ay ve bi 9 ay😀🤲

İçini ferah tut arkadaşım, kafanı dağıtmaya çalış… ben de bazen duygusallaşıyorum ama sonra duygusallığın da hamilelik belirtisi olduğunu hatırlıyorum 😉
Öyledir inşallah canım. Aslında çok aklıma getirmemeye çalışıyordum ama test zamanı yaklaştıkça stres oluyor ister istemez .Pozitifleri görelim insallah 🤲

Selam Kızlar
Bugün doktorumla karar verdik tüp bebeğe başladık. Üç aydır sadece solda iki yumurta vardı sağda hiç yoktu. Yaş 40 olunca vakit kaybetmeyelim dedik. 2 yumurta çok küçük 5-6 mm felan. Tecrübesi olanlar bu konuda bilgi verebilir mi ? 5. Gün bakacak eğer büyüme varsa devam ederiz yoksa bırakırız dedi. Gonal f verdi bugünden başladım kullanmaya. Eğer yeteri büyüklüğe gelirse hemen bayram öncesi transfer olcak. Dualarınızı bekliyorum. Rabbim kimsenin emeğini boşa götürmesin. 🙏
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun. Yumurta sayısı her ay değişiyor. Bir ay 2 tane varsa diger ay 3 4 tane olabiliyor. Bu 5-6 mm olan ölçüm adetin kaçıncı günüydü ? Çünkü ilk önce ilaclarla yumurtalar büyütülüp istenilen ölçüye ve olgunluğa gelince toplama işlemi yapılıyor. Birde şöyle bir tedavi var sana önerdi mi doktorun bilmiyorum, Amh düşük yada az yumurta varsa yumurta havuzu yapiliyor bir defa değil birkaç defa yumurta toplaniyor. Ya ayni ayda 5 gün arayla üst üste yada 1 ay arayla. Amaç fazla yumurta toplanip birden fazla embriyo elde edilsin ki başarı şansı yükselsin diye. Yani demek istediğim herşeyin çaresi var. Rabbim yeter ki ol desin 🤲🤲 Sende durumlar nasıl? Nasıl ilerleyeceksiniz ?

Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun. Yumurta sayısı her ay değişiyor. Bir ay 2 tane varsa diger ay 3 4 tane olabiliyor. Bu 5-6 mm olan ölçüm adetin kaçıncı günüydü ? Çünkü ilk önce ilaclarla yumurtalar büyütülüp istenilen ölçüye ve olgunluğa gelince toplama işlemi yapılıyor. Birde şöyle bir tedavi var sana önerdi mi doktorun bilmiyorum, Amh düşük yada az yumurta varsa yumurta havuzu yapiliyor bir defa değil birkaç defa yumurta toplaniyor. Ya ayni ayda 5 gün arayla üst üste yada 1 ay arayla. Amaç fazla yumurta toplanip birden fazla embriyo elde edilsin ki başarı şansı yükselsin diye. Yani demek istediğim herşeyin çaresi var. Rabbim yeter ki ol desin 🤲🤲 Sende durumlar nasıl? Nasıl ilerleyeceksiniz ?
Bugün adetimin 2. Günüydü. Doktor bana bıraktı ister havuz oluşturalım istersen direk bu ay başlayalım dedi. 18 martta ilk kontrol yapacak büyüme varsa devam olacak inşallah.

Oy canım benim eşin yanındaysa destekçinse o da iyi tabi ki aileden destek görmek farklı oluyor ama olmayınca yapacak birşey yok 😢❤️
Öyle canim maalesef yalvarsakta gelen olmuyor bizde çağırmaktan vazgectik artık. Çok şükür eşim çok destekçi zaten olmasa halim kötüydü 😥 seyesinde bugünlere geldik yine gideriz diye el ele verdik bizde 🥰🥰🥰

Back
X