Ayyy al benden de o kadar normalde bu kadar degıldım bugun hem okulda yoruldum nobetcıydım bı de eve geldım borek yapayım dedım ıstedıgım gıbı de olmadı mutfagı da dagıttım sonra anıden bı yorgunluk çöktü toparlayamadım uzanıyorum ve toplayamam da bu gidişle offf offf dagınıklık da canımı sıkıyoooo bi sihirli degnegım olsssaaaa da herseyi bi tıkla halletsemkızlar bugün acayip halsizim sürekli uyumak istiyorum bugün on ikide kalktım 3 buçukta tekrr uyudum 5 buçukta kalktım eşim yemek yemeye götürdü dışarı çıktık hem biraz açılırsın dedi eve geldik şimdi tekrar uyuyacak gibiyim halim dermanım yok hiç
.Ayyy canımmm merhaba, güzel haberi almışsın. İnan çok sevindim, çok istediğini biliyordum çünkü. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim.
Tüm anne adayları içinde aynıdır duam, Allah evlatlarınızın yüzünü göstersin inşallah.
ben bugün hiçbiriey yapmadım canım kpca bir hiç ama bitik haldeyim bebişim iyi olsunda herşeye razıyımAyyy al benden de o kadar normalde bu kadar degıldım bugun hem okulda yoruldum nobetcıydım bı de eve geldım borek yapayım dedım ıstedıgım gıbı de olmadı mutfagı da dagıttım sonra anıden bı yorgunluk çöktü toparlayamadım uzanıyorum ve toplayamam da bu gidişle offf offf dagınıklık da canımı sıkıyoooo bi sihirli degnegım olsssaaaa da herseyi bi tıkla halletsem
Bende aynen midem bulanirken bi yandan acikiyorum degisik bi duygu:) okul yoruyor beni bu aralar insallah cok uzun surmez canm bebisler saglikli olsunda artik hepsine raziyizAaa meslektasız bu arada yanına kuruyemıs falan da al tenefuslerde yıyınce bsna ıyı gelıyor kısacası mıdemın bulanmasını beklemeden ufak ufak atıstırıyorum
Aramıza hoşgeldin :)Mrhb kızlar bende yeni katıldım foruma. İnşallah hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız)
ben bugün hiçbiriey yapmadım canım kpca bir hiç ama bitik haldeyim bebişim iyi olsunda herşeye razıyım
Tabiii de su 12 hafta da bıtsın dıye de dua edıom bı yandanben bugün hiçbiriey yapmadım canım kpca bir hiç ama bitik haldeyim bebişim iyi olsunda herşeye razıyım
8ekim mi tahmini doğumuHoşbulduk cnmfirst lady
Insallah kucagımıza aldıgımız gunler de gelırBende aynen midem bulanirken bi yandan acikiyorum degisik bi duygu:) okul yoruyor beni bu aralar insallah cok uzun surmez canm bebisler saglikli olsunda artik hepsine raziyiz
Aminn hepimiz insallahvirte39592523 .!.:Insallah kucagımıza aldıgımız gunler de gelır
Aynı günlerimiz amin canım :) sağlıkla inşallah :)Evet cnm) inşallah cnm hayırlısıyla kucağımıza alırız
Evet canım :) 7ekim Ama eylülde doğar sezaryen olucam 15eylül de eğer gelişimi tamamlanırsa doğar :)Seninde 7 ekim mi?
Amin canım hepimizin duası o :)Ayyy inşallah cnm) sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?