2015 Ekim Anneleri

Merhaba defne biraz geç oldu cevabım kusura bakma yoğunluktan nete bakamadım Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh.Ben Progestanı Düşük tehlikem olduğu için değil tiroid hastasıyım hemde rahmimde ufak bi perde var o yüzden riske atmamak için garanti olsun diye kullanıyorum doktor bende ağızdan almak istedim ama doktorum araba bile kullanamazsın çok sersemlik yapıyo devamlı uyuklarsın dedi o yüzden fitil olarak kullanıyorum bende. Düzenli kullan ihmal etme bişey olmasın bebişine onlar için her zorluğa katlanıcaz Bendede akıntı oluyo evet ama peçete fln koyuyorum mecbur en azından kalp atışlarını duyana kadar

çok şükürki riskli bişi çıkmamıs sende Rabbim yardımcımız olsun ne diyim canım.. bende cuma günü muayne oldum ve ultrasona girdim kesemiz gözüktü bebişimizde göründü kalp atışlarını dinleyemedık ama ekranda yanıp sönen bir nokta vardı bebeğimin kalp atışları oldugunu gösterdi doktorum. 2 martta kalp atışlarını dinlemeye gidicem hayırlısıyla. ama bu sabah koyu renkte bir akıntım oldu doktorumu aradım hemen sordum rahatsız edici ve gün içerisinde devam ederse gel bakalım dedi. takipteyim canım. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun (Amin)

Sizler adına çok üzüldüm.. her şey insan için.. hayırlısı olsun inşallah.. demek kısmetleri böyleymiş.. Allah'ım en kısa zamanda en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inşallah.. Bu yaşananları unuttursun, çok güzel günler göstersin size..
Güzel dilekleriniz için de çok teşekkürler Güzel haberlerinizi burada da paylaşırsınız inşallah en kısa zamanda..

herkese merhaba ben de ekim annesi olacağım inşallah haftaya doktora gideceğim geçen hafta gittim ama 2 hafta sonra gel dedi henüz çok küçük ultrasonda zaten görünmüyor sadece kesesi var 2 hafta sonra geldiğinde hem bebeği hem kalt atışını görürüz dedi :)

Aranızda bu dönemde uykusu azalan var mıı
Ben ki her şartta her ortamda uyurdum saat 12 oldu uyku namına birşey yoook
Çok şikayetçi oldum amaa yaşadığım farklılıklardan biri de bu

Canım dediğin gibi benim eklem yerlerim çok ağrıyor diz kapaklarım özellikle. Sağa sola çok dönüyorum gece dizlerimi de kırıyorum ondan mı bilemiyorum ama çok ağrım var. Uykum akşamları hemen gelsede gece uyku sıfıra indi dönüp duruyorum. Uykusuzluktan bünyemde zayıf düştü. Midemin rahatsızlığından hiç uyuyamıyorum.

îyi geceler kızlar ben hamile olduğumu öğrendi öğreneşi idrarımın rengi bi değişik donuk mu desem bulanık mı desem öyle benim gibi olan var mı
Benim öğrendiğimden beri değilde şu bir kaç haftadır öyle bir bulanık çamur gibi mat.

Hayırlı olsuunn.. İnşallah duyarsın canım.. Benim de aynen bebiş görünmedi. Kesemiz var ama :)) Haftaya gidicem ben de. Hayırlısı inşallaahhh..

Kızlar Günaydın dün Dr gittim mide bulantilarim tavan yaptı onzyd 4 mg ağızda emilen bir ilaç yazdı kullanan varmı?

Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım. Dediğin gibi olan oldu, konuştum zaten kalp atışlarını duyana kadar kimseye bir şey demek yok artık diye.

Günaydın kızlar, nasılsınız nasıl gidiyor?
bu sabah yorgunluk dışında fena değilim, bulantılar çok fazla rahatsız etmiyor öyle, özellikle kahvaltıdan sonra hafifledi iyice.

Rüya sorunu bende de var, bazen kötü bir rüyanın ortasında uyanıyorum, oh uyandım diye seviniyorum. sonra tekrar uyuyunca bildiğiniz kaldıı yerden devam ediyor rüyabu da sadece hamilelikte yaşadığım birşey.. sabaha kadar yoruluyorum rüya görmekten vallahi

bu arada 10. haftada sanırım nuba göre cinsiyet söyleyen bir dr var burada, cumartesi günü ona gitmeyi planlıyorum zaten kontrol zamanı gelmiş oluyor. bu cumartesi son kontrolün üzerinden 3 hafta geçmiş olcak

Günaydın canlar
bende sabah sağlık ocagina gittim tiroidim be b12 için kan verdim...cuma bebis kontrolünden sonra dahiliyeye randevu aldım ilaç ayarını yapsın diye..ayda bir kan vermem lazimmis tiroidim için
bu arada aile hekimine hamileyim dedim hiç orali olmadı ne bir kayıt ne başka birsey doktorumu degistiricem böyle giderse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…