Merhaba defne biraz geç oldu cevabım kusura bakma yoğunluktan nete bakamadım Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh.Ben Progestanı Düşük tehlikem olduğu için değil tiroid hastasıyım hemde rahmimde ufak bi perde var o yüzden riske atmamak için garanti olsun diye kullanıyorum doktor bende ağızdan almak istedim ama doktorum araba bile kullanamazsın çok sersemlik yapıyo devamlı uyuklarsın dedi o yüzden fitil olarak kullanıyorum bende. Düzenli kullan ihmal etme bişey olmasın bebişine onlar için her zorluğa katlanıcazMrb canım... seninle doğum tarihimiz aynı ne güzel :) konuyla ilgili bisey sormak istiyorum. Dr dün keseyi görmek için çağırdı. Baktı ve gayet iyi kese görünüyor dedi. Ancak biraz altta oluşmuş ve her ihtimale karşı progesteron verdi. Kutuda oral yoldan diyor ancak dr vajinaya fitil olarak kullan dedi ve sabah akşam 2 şer tane. Gün içerisinde akıntı ile beraber az az ilaç kalıntısı geliyor normal mi? Korkuyorum ilaç çıkıyor etkisi olmayacak diye. İkincisi günlük yaşantıma devam edemiyorum bisey olur mu diye ve genelde yatıyorum. Çalışıyorum ve pzt ise gitcem ama icime sinmiyor. Dr rapora gerek yok kendini zorlama yeter dedi. Gerçi masa başı isim ama... anlarsınız işte tuhaf bi panik ve korku içindeyim. Bu ilacı kullanan ve benim gibi kesesi aşağıda olan varsa bilgi verebilir mi
Bende cuma gidicemmm çok heyecanlıBende cuma günü kalp atıslarını duymak icin gidecegim bugün 7+3 üz :)
çok teşekkür ederim canım başka doktorada gittim akıntım yok suan için beklemedeyizCanim hayirli olsun bebegin.baskaa bi doktora girun sakin 1 kisiyl yetinmee.kahverengii leken geliyomuu
çok şükürki riskli bişi çıkmamıs sende Rabbim yardımcımız olsun ne diyim canım.. bende cuma günü muayne oldum ve ultrasona girdim kesemiz gözüktü bebişimizde göründü kalp atışlarını dinleyemedık ama ekranda yanıp sönen bir nokta vardı bebeğimin kalp atışları oldugunu gösterdi doktorum. 2 martta kalp atışlarını dinlemeye gidicem hayırlısıyla. ama bu sabah koyu renkte bir akıntım oldu doktorumu aradım hemen sordum rahatsız edici ve gün içerisinde devam ederse gel bakalım dedi. takipteyim canım. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun (Amin)Amin canim sanada.. Yok bebiş görünmedi sadece kese göründü 0.5mm. Bide bende gebelik kisti oluşmuş.Ne olduğunu bilmiyorum ama doktor önemli bişey değil dedi. Folik asit ve progestan kullanmamı istedi 14.haftaya kadar.Birde gebe kaldığımdan beri mantar enfeksiyonu geçirdiğim için bi krem verdi vajina içine aplikatör ile atıyorum. Herşey yolunda dedi 3hafta sonraya randevu verdi:))
Gunaydin hanimlar gordugum sacma sapan korkunc ruyalar sayesinde zombi gbiyim.
selam ekim anneleri...grubunuzdan bugün itibari ile çıkıyorum.ne yazık ki bebeğim gelişmediği için kürtaj oldum bugün.fiziksel olarak hiçbir problemim ağrım sızım yok.fakat psikolojik olarak aynı şeyi söyleyemem.bir de gruptan ayrılmadan samsundan yazan arkadaşlara öneride bulunmak istiyorum.medibafra hastanesinde Dr.Ertan Ödöl ü kesinlikle tavsiye ederim.Medikal Parktaki Dr.Ahmet Mehmet Canbaz ı kesinlikle tavsiye etmiyorum.hepinize sağlıklı mutlu huzurlu gebelik dönemi diliyorum.sağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.sevgiyle kalın.MUTLU ANNE MUTLU BEBEK:)
güzel annelerim bugün dr a gittim.sizi üzmek istemem asla ama bebeğimi kaybettim.yüce raabim böyle uygun gördü.hepinizi teker teker öpüyorum.Allahım sağlıkla sıhatle bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.umarım yakın zamanda başka anne sayfasında tekrar bu heycanı yaşarım bende.sevgiyle kalın..
Aranızda bu dönemde uykusu azalan var mıı
Ben ki her şartta her ortamda uyurdum saat 12 oldu uyku namına birşey yoook
Çok şikayetçi oldum amaa yaşadığım farklılıklardan biri de bu
Benim öğrendiğimden beri değilde şu bir kaç haftadır öyle bir bulanık çamur gibi mat.îyi geceler kızlar ben hamile olduğumu öğrendi öğreneşi idrarımın rengi bi değişik donuk mu desem bulanık mı desem öyle benim gibi olan var mı
Hayırlı olsuunn.. İnşallah duyarsın canım.. Benim de aynen bebiş görünmedi. Kesemiz var ama :)) Haftaya gidicem ben de. Hayırlısı inşallaahhh..herkese merhaba ben de ekim annesi olacağım inşallah haftaya doktora gideceğim geçen hafta gittim ama 2 hafta sonra gel dedi henüz çok küçük ultrasonda zaten görünmüyor sadece kesesi var 2 hafta sonra geldiğinde hem bebeği hem kalt atışını görürüz dedi :)
bu yaşadığını bende düşük yaptığım hamileliğimde yaşadım canım hatta düşükte yapınca sinirlerim bozulmuştu hayırlı olsun diyenler üstüne birde geçmiş olsun diye aradı benimde aynı anlayışsızlığı kayınvalidemler yaptı hatta ortak tanıdığımız arkadaşlarıma ben söylemedim o söylemişti kızcağız kırıldı birde bana o yüzden bu sefer sadece annemle babam biliyor eşim 10. haftadan önce söylemek yok diye sıkı sıkı tembihledi o yüzden. hissettiklerini anlıyorum bence kibarca konuşup ailene kendini kötü hissetiğini anlatabilirsin en azından için biraz rahatlar. olan olmuş çünkü. en azından bir daha senden izinsiz böyle başka şeyler yapmazlar. ben düşük yapınca kayınvalidemler çok kötü hissedip pişman olmuşlardı çünkü.
Ay canım bana yazmışsın..Bir an korktumAllah'ım sen koruuu..
cnm bnde aynı senın gıbıyımKizlar mide bulantilarinizla nasil bas ediyorsunuz yaben 7+3 oldum 3 -4 gundur surekli midem bulaniyor cok zor birseyler yiyorum varmi yaptiginiz buldugunuz bir cozum :'(
Korusun canıımm...pardon cnm yanlışlık olmuş fark etmedim de allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?