Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım dert etme inan onlar bizden daha inatçı olabiliyolar bazen ben hamile olduğumu öğrenmeden neler yaptım bilsen rahatlardın :) o ağrılar normal kanaman olursa doktoruna ulaş en kısa sürede sadece iyi düşünYa kızlar lütfen yardım edin. 6+1haftalık hamileyim. Bugün evde küçük bi patlama yaşandı. Çok korktum ağlama krizine girdim hertarafım titredi. 10dk filan. Bebeğime bişey olur mu ki çok korkuyorum. Kanamam falan yok ama sağ kasığımda az sızlanma var. Daha öncede oluyordu kasık ağrılarım ama işte.. Lütfen bilginiz varsa bu konuda yardımcı olun.
Canım sık ve kalorisi düşük beslen artmasın umarım herşey güzel olur aramıza hoşgeldin :)Merhabalar arkadaşlar bende ekim annesiyim inşaallah mide bulantilariniz basladimi benim hafiften aksamlari başladı
Hosbuldum cnm benim. Perşembe kesemi gördüm bu hafta tekrar gel dedi ama ben haftaya p.tesiye randevu aldım mkalp atışı için eşimde gelmek istiyor çünkü duyulurmu erkenmi daha ilk oldugundan panikliyim deCanım sık ve kalorisi düşük beslen artmasın umarım herşey güzel olur aramıza hoşgeldin :)
İlk gidişinde haftayı kaç dedi 6+1 de biz duyduk derinden :) hiçte belli olmuyor ama :) telaş etme tadını çıkar iyi düşün iyi olsunHosbuldum cnm benim. Perşembe kesemi gördüm bu hafta tekrar gel dedi ama ben haftaya p.tesiye randevu aldım mkalp atışı için eşimde gelmek istiyor çünkü duyulurmu erkenmi daha ilk oldugundan panikliyim de
Canim hiç bir şey demedi hcg aldı 4352 çıktı keseye bakalım haftaya görüşürüz dedi bilemedim net hesabina göre gidiyorum doktoru degistircemİlk gidişinde haftayı kaç dedi 6+1 de biz duyduk derinden :) hiçte belli olmuyor ama :) telaş etme tadını çıkar iyi düşün iyi olsun
Bildiğim kadarıyla yok ama uzun zamandır kontrole gitmemiştim umarım geçercanım miyomun var mı benim önceki hafta yaşadığım kahverengiler ondanmış
Beni de doktor cuöa çağırdı 7. Haftamız dolacakselamlar musmutlu bir hafta olsun hepimiz icin...Bu cuma kalp atışlarını duymak için beleyenler olarak baya varız galiba
gelsin cuma bir an önce![]()
Anladım canım umarım duyarsın :)Canim hiç bir şey demedi hcg aldı 4352 çıktı keseye bakalım haftaya görüşürüz dedi bilemedim net hesabina göre gidiyorum doktoru degistircem
Benimkiler dr buğun geldiKizlar kitaplarim geldiii
Benimkiler dr buğun geldi
ne kitabiii nasi aliyoruuuzzzBenimkiler de buğün geldi
Ve sabah da bulantımız olmaz inşallahBulantısız kasık ağrısı olmadan bi gece geçirmenizi dilerim :) mutlu uykular
Bende cuma günü kalp atıslarını duymak icin gidecegim bugün 7+3 üz :)Beni de doktor cuöa çağırdı 7. Haftamız dolacak
Hamile ve bebek günlüğü canım ve gelişim kitapları anne bebek kitapları sipariş edenler olmuştu :) bende çok bakındım ama kendim yapmaya karar verdim :) çok kitap okuyan biriyim bebeğim olduktan sonra her soruyu kitaplara sormama kararı aldım :) iletişim güzel bişey ilk bebeğimi deneme tahtası yapıcam :)ne kitabiii nasi aliyoruuuzzz![]()