canim bende arka arkaya kayiplardan sonra ogrendim pijtipasma sorunumu ilk kizimdada clexan ve bebek aspriniyle sorunsuz atlattik cok sukur kucagimiza aldik kizimizi aimdi 2. bebegimi bekliyorum yone igne ve asprinle devam ediyorum ins bir dorun olmadan aliriz kucagimiza miniklerimizibenim hiç şikayetim yoktu canım adetîm oldum olası düzenlidir hayatımda en fazla 70 i gördüm oda işte dediğim gibi ilacı bıraktıktan sonra evlendiğimde 58 dim 2 buçuk senedir evliyim ben normal yolla hamile kalabiliyorum canım ama düşük ouyodu oda kan pıhtılaşmasındanmış işte şimdi iğne kullanıyorum herşey yolunda görünüyor rabbim herkesin yavrusunu bağışladın kucağımıza almayı nasip etsin kafaya takmıcan canım dediğin gibi
canım aldığın casual cadillac air bebek arabası seti internette Bin lira diyor, sen mağazadan almışsın galiba değil mi, sizin fiyatlar nasıldı, bahsettiğin araba modelini youtube da tanıtım videosu var çok kullanışlı yaa, özellikle araba koltuğu olması da. :) fiyatı yüksek ama ben ciddi manada düşünmeye başladım bu arabayı inşallah bize de almak nasip olur. :)alcak tabi :))
iyi haftalar canım, günaydın sana da annelerin güzeli... canım benimde aynen midem karnım böyle gaz bulutu gibi, bulanıyor hemde, ama çok şükür kusmuyorum. benim 5-6-7 haftalar hiçbirşey yoktu, nasıl seviniyordum sıkıntı yok diye, yalnız iki gündür çok kötüyüm reflü oldum, bu şişkinlik bende sersemlikte yapıyor hiçbirşey yapamıyorumGunaydin guzel anne adaylari cabucak gecen bi hafta olusun insallah.hafif bulantim var dunku pis bogazligimin acisi bugun cikicak sanirim.
Mide yanmasi gaz bende hep vardi bulanti bugun hafif var belki sonra gecer.bebislerimiz saglikli olsunlarda ben her turlusune katlanirim.iyi haftalar canım, günaydın sana da annelerin güzeli... canım benimde aynen midem karnım böyle gaz bulutu gibi, bulanıyor hemde, ama çok şükür kusmuyorum. benim 5-6-7 haftalar hiçbirşey yoktu, nasıl seviniyordum sıkıntı yok diye, yalnız iki gündür çok kötüyüm reflü oldum, bu şişkinlik bende sersemlikte yapıyor hiçbirşey yapamıyorumama ne yapalım evlatlarımız için katlanacağız
Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin inşallah. Rabbim ilk kucağımıza aldığımızda o güzel bebeklerimizin yüzüne bakmayı da nasip etsin inşallah hepimize :) ne kadar güzel değişik mutluluklar, çok şükür rabbimize.Sevgili güzel anneler kocamannn bir günaydın hepinize...Cumartesi doktoruma gidecektim ya ilk kontrol için,işte size güzel haberlerim var. Öncelikle doktorum beni vajinal ultrason için ikna etti.Hiç bir problem yaratmayacağını doğru yerleştirilmezse keseye zarar verebileceğini ama bu konuda ona güveneceğimi anlattı.Eğer karından bakarsak görmek istediklerimizin çoğunu göremeyiz daha çok küçük dedi.6+3 tüm gittiğimde.Ben daha kese oluşmuşmu demeden bebişimi ve hızla çarpan kalbini önümdeki ekranda görüverdim.Nasıl mutlu oldum anlatamam...Darısı tüm merak eden annelerin başına.İkinci hamileliğim olunca o kesenin içindeki bebeğimi kalbini doktor daha sesini açmadan gördüm nasıl pır pır atıyodu.Sonra doktorum sesini açtı bak bu da kalp atışı dedi...Canımmm...Sonra doktorum güzel yere tutunmuş hiç kendine dert edecek bişey yok.1 ay hamile değilmişsin gibi takıl kafana göre 1 ay sonra görüşelim dedi. Bazı testler istedi sonuçları 4 gün sonra çıkacak dedi.3 tane kan verdim bir de idrar testi. İşte benim hafta sonum ve ilk kontrolüm böyle geçti...
Muhtemelen görünür ben perşembe (5+1) gittim karından görünmedi ertesi gün vajinal baktı kese göründü bu hafta da tekrar çağırdı, muhtemelen senin de görünür canım :)Merhaba doğum tarihlerimiz aynı o yüzden dikkatimi çekti. Ben daha keseyi görmeye gitmedim. Sen gittin mi ?Bu hafta gitsem görebilir miyim
Bildiğim kadarıyla değer 1500 olduğunda vajinal usg den görünüyor, galiba 3000-5000 olduğunda da karında usg ile görünüyorKızlarr en son 18 ocakta adet gördüm değerlerim aynen şöyle 14/02 -13.1 15/02-33.1 20/02 -130.01 23/02-220.96 Nasıl kızlar değerlerim buarada kese nezaman görünüyor
Hadi gözün aydın canım darısı benim gibi bekleyenlere, ben sabredemedim muhtemelen dedikleri gibi 27 şubatta gitseydim bende hepsini görebilirdim ama sadece keseyi gördüm :) sabretmek zorSevgili güzel anneler kocamannn bir günaydın hepinize...Cumartesi doktoruma gidecektim ya ilk kontrol için,işte size güzel haberlerim var. Öncelikle doktorum beni vajinal ultrason için ikna etti.Hiç bir problem yaratmayacağını doğru yerleştirilmezse keseye zarar verebileceğini ama bu konuda ona güveneceğimi anlattı.Eğer karından bakarsak görmek istediklerimizin çoğunu göremeyiz daha çok küçük dedi.6+3 tüm gittiğimde.Ben daha kese oluşmuşmu demeden bebişimi ve hızla çarpan kalbini önümdeki ekranda görüverdim.Nasıl mutlu oldum anlatamam...Darısı tüm merak eden annelerin başına.İkinci hamileliğim olunca o kesenin içindeki bebeğimi kalbini doktor daha sesini açmadan gördüm nasıl pır pır atıyodu.Sonra doktorum sesini açtı bak bu da kalp atışı dedi...Canımmm...Sonra doktorum güzel yere tutunmuş hiç kendine dert edecek bişey yok.1 ay hamile değilmişsin gibi takıl kafana göre 1 ay sonra görüşelim dedi. Bazı testler istedi sonuçları 4 gün sonra çıkacak dedi.3 tane kan verdim bir de idrar testi. İşte benim hafta sonum ve ilk kontrolüm böyle geçti...
Görünüm olarak güzel. Bence casual cadillac ile çok benziyor gidip görmedim hiçbirini yani malzeme karşılaştırması yapamam ama özellikleri hemen hemen aynı duruyor, arada fiyat farkı var ona da bakmak iyi olabilir.http://www.picabo.com.tr/kiddy-clic...rabasi-evolution-pro-ana-kucagi-ile-cranberry
Bunu nasıl buldunuz
Cok secenek olması da zor karar vermek için...
canım biz 800 tl ye aldık toker bebeden .mağaza fiyatlari daha iyi hatta şubat sonuna kadar böyle yoksa mağaza fiyatı 999 tl evet bizde izledik gittik hepsini denedik hatta tek mağaza değil baya dolaştık araştırdık tutacakları bile kışlık kullanıma deri yaz için deri çıkıyor daha havalı bişeyle kullanılıyo :) babası da küçük bi espiri ile cadillac oldu ilk arabası diyo:) bu arada eğer araştırıyor iseniz ana kucağı ağırlığına dikkat edin zaten özelliklerinde yazar bileşimlerinde plastik olmamasına dikkat edin bizim ürünün ana kucağı ağırlığı 2.8 kg en hafiflerinden biri rüzgarlıkları bile pamuklu :)canım aldığın casual cadillac air bebek arabası seti internette Bin lira diyor, sen mağazadan almışsın galiba değil mi, sizin fiyatlar nasıldı, bahsettiğin araba modelini youtube da tanıtım videosu var çok kullanışlı yaa, özellikle araba koltuğu olması da. :) fiyatı yüksek ama ben ciddi manada düşünmeye başladım bu arabayı inşallah bize de almak nasip olur. :)
Canım benim bu çok hoşuma gitti. Ablamda da buna benzer vardı çünkü. Ben de tek elimle katlayıp arabaya da çok rahat koyuyordum. Böyle bir şey istiyorum ben. Aklımda olsun. Kaydettim. Zamanı gelince alıcam inşallahkızlar ben kızımda bir heyecan bir heves stokke arabayı severek aldık dünyanın parasını verdik inanın çok pişman oldum çok hantal kalmaz yazmaz taşınmaz arabaya sığmaz tek başına sokakta kullanmak falan mümkün değil anlıyacağınız çok az kullanıp kaldırdım ve çok üzüldüm. sonra chicco nun lite way puset arabasını aldım dedim ki buduryeni doğandan 3 yaşa kadar çok rahat kullanılabiliyor tam arkaya sıfır yatıyor kış tulumu falan var tek elle kapanıyor. kapatıp dolmuşa bile bindim tek başıma.. inanılmaz rahat ettim şiddetle tavsiye ederim bir araştırın fiyatıda uygun dünyanın parasını dökmeye gerek yok bebek odasını alın ona vereceğiniz paraya deneyimli anne olarak nacızane tavsıyem
İsterim canım isteriimm :)) Çok makbule geçer valla.kizlar ben okul oncesi ogretmeniyim el ayak kalibindan bahsetmissiniz ilerleyen zamanlarda hamurunun tarifini vetebilirim isterseniz evde hazurlayip istediginiz bir cercevenin icine basip kalup cikarabilirsiniz bir dunya para vermeye gerek yok
Benim de siparişim gelmedi hala.. Merakla bekliyoruummmBu mu http://www.idefix.com/kitap/anne-ol...yalcinkaya/tanim.asp?sid=HHDBFC2FCO3OVAZEJU91
bende almıştım ama elime ulaşmadı daha muhtemelen hava şartlarından gecikti sonrada araya haftasonu girdi
Canım çok sevindimSevgili güzel anneler kocamannn bir günaydın hepinize...Cumartesi doktoruma gidecektim ya ilk kontrol için,işte size güzel haberlerim var. Öncelikle doktorum beni vajinal ultrason için ikna etti.Hiç bir problem yaratmayacağını doğru yerleştirilmezse keseye zarar verebileceğini ama bu konuda ona güveneceğimi anlattı.Eğer karından bakarsak görmek istediklerimizin çoğunu göremeyiz daha çok küçük dedi.6+3 tüm gittiğimde.Ben daha kese oluşmuşmu demeden bebişimi ve hızla çarpan kalbini önümdeki ekranda görüverdim.Nasıl mutlu oldum anlatamam...Darısı tüm merak eden annelerin başına.İkinci hamileliğim olunca o kesenin içindeki bebeğimi kalbini doktor daha sesini açmadan gördüm nasıl pır pır atıyodu.Sonra doktorum sesini açtı bak bu da kalp atışı dedi...Canımmm...Sonra doktorum güzel yere tutunmuş hiç kendine dert edecek bişey yok.1 ay hamile değilmişsin gibi takıl kafana göre 1 ay sonra görüşelim dedi. Bazı testler istedi sonuçları 4 gün sonra çıkacak dedi.3 tane kan verdim bir de idrar testi. İşte benim hafta sonum ve ilk kontrolüm böyle geçti...
dedimdi ben neyse iyiyken tadını çıkar sabah sabah patates haşlamak için erkenden kalkarsın benim gibi artık:)Gunaydin guzel anne adaylari cabucak gecen bi hafta olusun insallah.hafif bulantim var dunku pis bogazligimin acisi bugun cikicak sanirim.
Simdi daha iyiyim cok sukur kahvaltimi yaptim.ilk uyandigimda kotuydum.sanarim ilerleyen gunlerde daha articak 6.haftaya yeni girdim.yeterki bebisim saglikli olsun.dedimdi ben neyse iyiyken tadını çıkar sabah sabah patates haşlamak için erkenden kalkarsın benim gibi artık:)
Günaydınn :) mutlu haftalar cancaaazım hepimize inşallahGunaydin kizlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?