- 31 Ocak 2015
- 20
- 18
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler canim.insallah sende ekim annelerinden olursun.Allahim isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım, iyi düşün iyi olsun :) deraran
Arkadaslar az once idrar testinde cift cizgiyi gordm.insaallah bende araniza katilacagim.daha emin olamiyorum bata 2 gun vardi.insaallah doktor kontrolunde de hersey yolunda olur
. İnş canım sağolsın, hayırlısıyla bir haftaya belli diye düşünüyorum, adetinden ne kadar sonra teste çıktı seninkiTesekkurler canim.insallah sende ekim annelerinden olursun.Allahim isteyen herkese nasip etsin
Kese bir iki hafta sonra gözüküyor diye biliyorum, hem geç döllenmede olabilir, içini ferah tut senBen doktora gittim kızlar kese görünmedi. Kan aldı doktor kese için çok erken ama kanda değerine bir bakalım dedi. En son cuma günü 290 dı![]()
grip te geldi tam oldu kafayı kaldiramiyor um yaptıktan Ağlıyorum sinirdrn ;(Kese bir iki hafta sonra gözüküyor diye biliyorum, hem geç döllenmede olabilir, içini ferah tut sen
gecmis olsun canim. doktor ilac vermedimi gebelikte antibiyotik bile kullanilabiliyo zararsiz B grubu olanlar. bi an oncw iyilesmen lazimki bebeginin sana ihtiyaci vargrip te geldi tam oldu kafayı kaldiramiyor um yaptıktan Ağlıyorum sinirdrn ;(
Adetime daha 2 gun var.ben bugun cikmaz diye dusunuyordum aslinda ama atesim 37 lerde olunca merak ettimde yaptim bu aksam.bazi arkadaslar 1-2gun kala cok silik cikabiliyor sonra hergecen gun biraz daha koyulasiyor varsa demislerdi ama benim testim bugun gayet net cikti.umarim bir yanlislik yoktur. İnş canım sağolsın, hayırlısıyla bir haftaya belli diye düşünüyorum, adetinden ne kadar sonra teste çıktı seninki
canim fotosunu buraya koysana bakalim :)Adetime daha 2 gun var.ben bugun cikmaz diye dusunuyordum aslinda ama atesim 37 lerde olunca merak ettimde yaptim bu aksam.bazi arkadaslar 1-2gun kala cok silik cikabiliyor sonra hergecen gun biraz daha koyulasiyor varsa demislerdi ama benim testim bugun gayet net cikti.umarim bir yanlislik yoktur
grip te geldi tam oldu kafayı kaldiramiyor um yaptıktan Ağlıyorum sinirdrn ;(
Kontrol cizgisi kadar koyu degil ama belirgin bir cizgi cikti.baska forumlardanda baktim daha silikler bile sonradan pozitif cikmis.bilemiyorumki ya.umarim pozitiftir
Ben doktora gittim kızlar kese görünmedi. Kan aldı doktor kese için çok erken ama kanda değerine bir bakalım dedi. En son cuma günü 290 dı![]()
Sol bacağımı kasığımdan itibaren ağrıyor ayrıca boğazım yanıyor gözlerimi ateşten kapatamıyorum sağlık ocağında sadece ağrı kesici verdi. Onu da almadım. Kan sonucunu almaya gideceğim çok moralim bozukKuzumMm neye ağliyorsun![]()
Tesekkur ederim canim.yarin hemen gidecem insallahcanım sonucun pozitif, hemen kan testi yaptır![]()
Yapma kuzum ya bir kaç güne toparlanacaksn, hadi annesi güçlü olmalısn, ilaçsiz bile iyilesirsn sen, hadi melek annesi :)Sol bacağımı kasığımdan itibaren ağrıyor ayrıca boğazım yanıyor gözlerimi ateşten kapatamıyorum sağlık ocağında sadece ağrı kesici verdi. Onu da almadım. Kan sonucunu almaya gideceğim çok moralim bozuk![]()
bariz bir şekilde pozitif canım :) ama doktoruda ertelemeki için rahat etsin iyiceKontrol cizgisi kadar koyu degil ama belirgin bir cizgi cikti.baska forumlardanda baktim daha silikler bile sonradan pozitif cikmis.bilemiyorumki ya.umarim pozitiftir