2015 Ekim Anneleri

Kızlar bugün doktora gittim keseyi gördük şimdilik herşey normal.haftaya kalp atışı için gün verdi.içim rahatladı Bayağı.8,4 mm kese .4 haftalık dedi doktor sata göre gitmiyo.beta hcg 4342 olmuş.stres yapmayın.güzel haberlerinizi bekliyorum

Arkadaslar az once idrar testinde cift cizgiyi gordm.insaallah bende araniza katilacagim.daha emin olamiyorum bata 2 gun vardi.insaallah doktor kontrolunde de hersey yolunda olur

Deryuli hayırlı olsun, sağlıcakla Allah kucağına almayı nasip etsin, darısı isteyen herkese :) ben de 1,5 yılın sonunda ilk defa korunmasız olarak ilişki denedik, eğer hamileysem hesaplarıma göre ekimde doğum olucak :)

Ben doktora gittim kızlar kese görünmedi. Kan aldı doktor kese için çok erken ama kanda değerine bir bakalım dedi. En son cuma günü 290 dı :(

Arkadaslar az once idrar testinde cift cizgiyi gordm.insaallah bende araniza katilacagim.daha emin olamiyorum bata 2 gun vardi.insaallah doktor kontrolunde de hersey yolunda olur

Tesekkurler canim.insallah sende ekim annelerinden olursun.Allahim isteyen herkese nasip etsin
. İnş canım sağolsın, hayırlısıyla bir haftaya belli diye düşünüyorum, adetinden ne kadar sonra teste çıktı seninki

. İnş canım sağolsın, hayırlısıyla bir haftaya belli diye düşünüyorum, adetinden ne kadar sonra teste çıktı seninki
Adetime daha 2 gun var.ben bugun cikmaz diye dusunuyordum aslinda ama atesim 37 lerde olunca merak ettimde yaptim bu aksam.bazi arkadaslar 1-2gun kala cok silik cikabiliyor sonra hergecen gun biraz daha koyulasiyor varsa demislerdi ama benim testim bugun gayet net cikti.umarim bir yanlislik yoktur

Adetime daha 2 gun var.ben bugun cikmaz diye dusunuyordum aslinda ama atesim 37 lerde olunca merak ettimde yaptim bu aksam.bazi arkadaslar 1-2gun kala cok silik cikabiliyor sonra hergecen gun biraz daha koyulasiyor varsa demislerdi ama benim testim bugun gayet net cikti.umarim bir yanlislik yoktur
canim fotosunu buraya koysana bakalim :)

Kontrol cizgisi kadar koyu degil ama belirgin bir cizgi cikti.baska forumlardanda baktim daha silikler bile sonradan pozitif cikmis.bilemiyorumki ya.umarim pozitiftir

Eklentiler

• 20150202_194831.jpg
    20150202_194831.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 90
Ben doktora gittim kızlar kese görünmedi. Kan aldı doktor kese için çok erken ama kanda değerine bir bakalım dedi. En son cuma günü 290 dı :KK43:

canım kese için çok erken zaten. bende erken olur diye haftaya gideceğim hatta o zaman bile görünmeyebilir biliyorum..içini ferah tut canım.

KuzumMm neye ağliyorsun :KK43:
Sol bacağımı kasığımdan itibaren ağrıyor ayrıca boğazım yanıyor gözlerimi ateşten kapatamıyorum sağlık ocağında sadece ağrı kesici verdi. Onu da almadım. Kan sonucunu almaya gideceğim çok moralim bozuk :(

Sol bacağımı kasığımdan itibaren ağrıyor ayrıca boğazım yanıyor gözlerimi ateşten kapatamıyorum sağlık ocağında sadece ağrı kesici verdi. Onu da almadım. Kan sonucunu almaya gideceğim çok moralim bozuk :KK43:
Yapma kuzum ya bir kaç güne toparlanacaksn, hadi annesi güçlü olmalısn, ilaçsiz bile iyilesirsn sen, hadi melek annesi :)

Back