Hosbuldumm canimmHoşgeldin :) Hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Benim de ilk bebişim kımsetseAllah hepimizin bebişine sağlık versin..
Geçmiş olsun canım.. Aman dikkat et..
Amin canım.. Hoşgeldin.. Hayırlı olsun bebişin.
Hayırlı olsun, gözün aydın canım. Bende de bazen regl ağrısı gibi ağrı oluyor ama normal diye biliyorum. İnşallah sorunsuz, sağlıklı geçer..
Çok şükür canım, maşallahDarısı başımıza olsun inşallah..
Canım ben onu konuştum doktorumla daha kendi sistemleri gelişmediği için sadece suya ve kan değerleri içinde bulunan maddelere ihtiyaç duyduyu son 4aya kadar yediklerimizin sadece bebeğin bizden aldıklarını yerine koymak olarak düşün dedi gayet açıklayıcı oldu canını sıkma yemek içinde zorlama doktorum inan 6kilo veren var ilk 3ayda dedi ki bende 2kilo verdim çünkü ne yesem çıkıyor ama bebeğim gayet sağlıklı çok şükür :) anne hassasiyeti lütfen bu günlerin tadını cıkarKızlar ben vicdan azabı cekiyorum 12 den asagıya uyanamıyorum iyice düzenim sastı gece 2/3 uyuyabiliyorum öglen kalkıyorum kahvaltıyıda bu saatlerde yapıyorum zararı olur mu acaba iyice midem kapandı günlük sütle yumurtamı yiyebiliyorum zar zor öyle 2/3 porsiyon et balık malesefd midem almıyo aksam yemegim yarım kasarlı tost portakal suyu az kuruyemis doktorm ilk 3 ay senden beslenemiyo desede benim depolarımda ne varki cocuk nasıl gelissin
Bende ayniyim canimm hicbi belirtim yokk.sadece halszim okdar korkuyorum haftaya cuma su kelebegin kalbini bi duysam hayurlusiylaHer gün bu topiğe gelip onca aşerme mide bulantısı okuyunca ben hamile filan değilim kesin diyorum
Bir insanda hiç mi belirti olmaz , ne canım birşey çekiyor ne mutfaktan kokulardan kaçar oldum ne de midem bulanıyor . Biraz hissettirsin benim de minnağım kendini amaaa
Evet okesenin mm dir o zaman benim kesemde normal büyüklükte çünkü günde 1,5 mm büyürmüş teşekkür ederim paylaştiğin için herkes paylaşirsa sevinirim lütfenCanım benim 7+1 de 34,57 mm'ydi ama bu bebek mi kese mi hiç bir fikrim yok. Ultrason kağıdım da böyle yazıyordu.
İçim dışım kraker oldu canım. Yedim biraz bişiyler. Doktoruma besleyemiyorum bebeğimi demiştim bulantılar başladığı için her gün kaşarlı tost yiyorum dedim. Olmaz bir gün balık, bir gün kırmızı et, diğer gün tavuk, ertesi gün sebze böyle beslen diyor nerdeeee ben kaldıramıyorum onları şuan söylemek bile böööğğ getirtiyor.tuzlu kraker falan taşı canım açta kalırsan tansiyonun falan düşer bu seferde.
Benim biraz uykum geliyor arada. O da çok değil. Zaten uykucuyum
..........
O evham yapıyorum olayına ben de inanıyorum , öksürüyorum midem kalkıyor hemen diyorum kızım evham yapma , iyisin sen , geçiyor sonra
Canım seninle tarihlerimiz yakınmış, sen de hala duymadın demek.. Beni de 9'unda çağırdı doktor.. aynı duygulardayım.. İnşallah duyucaz canımkızlar ya rüyalarıma girio hep çok korkuyom bebişimin kalp atışını duyamıcam de7 mart da gidicez..
İnşallah canım.. Haftaya cuma tam 7 bitiyor di mi?Bende ayniyim canimm hicbi belirtim yokk.sadece halszim okdar korkuyorum haftaya cuma su kelebegin kalbini bi duysam hayurlusiyla
kızlar bulantılarınız ne drumda çok fenayım ben boğazım dolu sankı ama cıkaramıyorm( çalışıyrmda mafoldum
Canım şuan 4+ küsursun yani 5. haftanın içindesin. Yarın gitsen muhtemelen duyamayacaksın. 2 hafta daha bekle derim kalp için çok erken şuan. Ben 8. haftama girdiğimde duymuştum.arkadaşlar bebeğinizin kalp atışını kaç haftalıkken gördünüz/duydunuz? Yarın kontrolüm var,daha önce bi düşüğüm oldu çok tedirginim kalp atışı görünmez diye!
benim düzende aynı senin gibü canım 11.30 da kalktım hala kahvaltı yapmadım mifem bılanıyo hiç bişey istemiyorumKızlar ben vicdan azabı cekiyorum 12 den asagıya uyanamıyorum iyice düzenim sastı gece 2/3 uyuyabiliyorum öglen kalkıyorum kahvaltıyıda bu saatlerde yapıyorum zararı olur mu acaba iyice midem kapandı günlük sütle yumurtamı yiyebiliyorum zar zor öyle 2/3 porsiyon et balık malesefd midem almıyo aksam yemegim yarım kasarlı tost portakal suyu az kuruyemis doktorm ilk 3 ay senden beslenemiyo desede benim depolarımda ne varki cocuk nasıl gelissin
yaa canım bende senin gibiyim dün akşam yemek yemedim öesela meyve suyu içtim pasta yedim yemek göresim gelmiyo eşimde akşam balık yapalım diyo ama kara kara düşünüyorum nasıl yiyeeğim diye geçen hafta yediğime pişman oldum çokta yiyemedim zaten çok kötü bi kokusu var önceden çokseverdimİçim dışım kraker oldu canım. Yedim biraz bişiyler. Doktoruma besleyemiyorum bebeğimi demiştim bulantılar başladığı için her gün kaşarlı tost yiyorum dedim. Olmaz bir gün balık, bir gün kırmızı et, diğer gün tavuk, ertesi gün sebze böyle beslen diyor nerdeeee ben kaldıramıyorum onları şuan söylemek bile böööğğ getirtiyor.
Seninle ayniyiz canim ben 4martta gidicem insallah duyariz canim.arkadaşlar bebeğinizin kalp atışını kaç haftalıkken gördünüz/duydunuz? Yarın kontrolüm var,daha önce bi düşüğüm oldu çok tedirginim kalp atışı görünmez diye!
Canım kalp 6 haftayı geçince daha rahat duyuluyormuş. Yarın duyamazsın daha.. Mecbur bekliyoruz.. İnşallah zamanı gelince duyarsın canım..arkadaşlar bebeğinizin kalp atışını kaç haftalıkken gördünüz/duydunuz? Yarın kontrolüm var,daha önce bi düşüğüm oldu çok tedirginim kalp atışı görünmez diye!
Rahatladım biraz teşekkür ederim canımCanım şuan 4+ küsursun yani 5. haftanın içindesin. Yarın gitsen muhtemelen duyamayacaksın. 2 hafta daha bekle derim kalp için çok erken şuan. Ben 8. haftama girdiğimde duymuştum.
inşallah canım yarınki kontrol önemli; kan pıhtılaşmam var gelişim normal seyrindemi diye.Canım kalp 6 haftayı geçince daha rahat duyuluyormuş. Yarın duyamazsın daha.. Mecbur bekliyoruz.. İnşallah zamanı gelince duyarsın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?