2015 Ekim Anneleri

Hosbuldumm canimm

Canım ben onu konuştum doktorumla daha kendi sistemleri gelişmediği için sadece suya ve kan değerleri içinde bulunan maddelere ihtiyaç duyduyu son 4aya kadar yediklerimizin sadece bebeğin bizden aldıklarını yerine koymak olarak düşün dedi gayet açıklayıcı oldu canını sıkma yemek içinde zorlama doktorum inan 6kilo veren var ilk 3ayda dedi ki bende 2kilo verdim çünkü ne yesem çıkıyor ama bebeğim gayet sağlıklı çok şükür :) anne hassasiyeti lütfen bu günlerin tadını cıkar

kızlar ya rüyalarıma girio hep çok korkuyom bebişimin kalp atışını duyamıcam de 7 mart da gidicez..

piss beni kalp atışından 5 hafta sonra çağırdı, 2li test zamanı yani.. ama duramam muhtemelen o kadar, haftaya gitmeyi planlıyorum, 3 hafta geçmiş olcak son randevumun üzerinden.

Selam kızlar benim de doktor kontrolüm yarın.İlk defa gidicem bakalım inşallah herşey yolundadır. Bu arada lovely35 arkadaşımızın söylediği doğru 7. hafta benım bulantılar başladı,kokulardan tiksiniyorum.Başlangıçta soğuklara bağlamıştım ama geçmiyor.İnşallah uzun sürmez.2.5 yaşında kızım var ona hamileliğimde hiçbişey hissetmemiştim çok rahat geçmişti.Şimdi böyle bulantıya filan şaşırıyorum.Neyse sağlıklı olsunlar da bebişler.

Bu arada bir de bişey rica edicem lütfen canınızın çektiği yiyeceklerden burda bahsetmeyin,istemeden başkalarının da canını çektirebilirsiniz herkes her yiyeceği istediği zaman bulamayabilir.Bence hassas olunması gereken bir konu.

selam güzel anneler nasılsınız. mide bulantılarım felaket iştahsızım hiç birşey yiyemiyorum sevdiğim herşeyden tiksindim haşlanmış patates iyi geliyor gerçekten

Bende ayniyim canimm hicbi belirtim yokk.sadece halszim okdar korkuyorum haftaya cuma su kelebegin kalbini bi duysam hayurlusiyla

Canım benim 7+1 de 34,57 mm'ydi ama bu bebek mi kese mi hiç bir fikrim yok. Ultrason kağıdım da böyle yazıyordu.
Evet okesenin mm dir o zaman benim kesemde normal büyüklükte çünkü günde 1,5 mm büyürmüş teşekkür ederim paylaştiğin için herkes paylaşirsa sevinirim lütfen

tuzlu kraker falan taşı canım açta kalırsan tansiyonun falan düşer bu seferde.
İçim dışım kraker oldu canım. Yedim biraz bişiyler. Doktoruma besleyemiyorum bebeğimi demiştim bulantılar başladığı için her gün kaşarlı tost yiyorum dedim. Olmaz bir gün balık, bir gün kırmızı et, diğer gün tavuk, ertesi gün sebze böyle beslen diyor nerdeeee ben kaldıramıyorum onları şuan söylemek bile böööğğ getirtiyor.

Son düzenleme:
Selam kizlar dely @Ourea bende sizdenim bi ara bulaniyor mu diyorum sonra yok yok diyorum :) ara ara yorgunlugum oluyor birde gerginlik :) esime kalsa tutan sinuzit agrim bile hamilelikten :)
Benim biraz uykum geliyor arada. O da çok değil. Zaten uykucuyum Gerginlik falan da yok İyiyim ya maşallah :)) 7. haftamın içine girdim ama.. 7 bitince başlar mı ki acaba? Aman başlamasın.. Böyle devam

..........
O evham yapıyorum olayına ben de inanıyorum , öksürüyorum midem kalkıyor hemen diyorum kızım evham yapma , iyisin sen , geçiyor sonra
Zorla bulandırcaz hee.. iyiyiz iyiyiz maşallah

Allah yardım etsin midesi bulananlara. Adetim 2-3 gün geçtikten sonra bir bulantı oldu bende migrenle beraber. 2 gün yataktan çıkamadım. Evde de yalnız... Aman Allah bir daha göstermesin, içim dışıma çıkmıştı..

kızlar ya rüyalarıma girio hep çok korkuyom bebişimin kalp atışını duyamıcam de 7 mart da gidicez..
Canım seninle tarihlerimiz yakınmış, sen de hala duymadın demek.. Beni de 9'unda çağırdı doktor.. aynı duygulardayım.. İnşallah duyucaz canım Allah bebişlerimizi korusun

Bende ayniyim canimm hicbi belirtim yokk.sadece halszim okdar korkuyorum haftaya cuma su kelebegin kalbini bi duysam hayurlusiyla
İnşallah canım.. Haftaya cuma tam 7 bitiyor di mi?

arkadaşlar bebeğinizin kalp atışını kaç haftalıkken gördünüz/duydunuz? Yarın kontrolüm var,daha önce bi düşüğüm oldu çok tedirginim kalp atışı görünmez diye!

Bulantı gerçekten kötü bir şey benim dün sabahım çok kötüydü özellikle. Wc girmiştim bir bulantı geldi nasıl çıktığımı bilemedim. Annem gelmişti bize o da torbalarımı kaldırmış. Nasıl ağzımı tuttuğumu bilemedim. Havasızlık, sıcakta çok bulandırıyor. Ben mutfağımdan balkona çıkan sürgülü kapıyı ittim hemen hava gelince rahatladım buz gibi hava suratıma çarpınca kendime geldim. Çok sıcak ortamlardada durmamaya çalışın bulantısı olanlar ve düz yatmayın, dik oturun uzaklara bakın.

arkadaşlar bebeğinizin kalp atışını kaç haftalıkken gördünüz/duydunuz? Yarın kontrolüm var,daha önce bi düşüğüm oldu çok tedirginim kalp atışı görünmez diye!
Canım şuan 4+ küsursun yani 5. haftanın içindesin. Yarın gitsen muhtemelen duyamayacaksın. 2 hafta daha bekle derim kalp için çok erken şuan. Ben 8. haftama girdiğimde duymuştum.

benim düzende aynı senin gibü canım 11.30 da kalktım hala kahvaltı yapmadım mifem bılanıyo hiç bişey istemiyorum
yaa canım bende senin gibiyim dün akşam yemek yemedim öesela meyve suyu içtim pasta yedim yemek göresim gelmiyo eşimde akşam balık yapalım diyo ama kara kara düşünüyorum nasıl yiyeeğim diye geçen hafta yediğime pişman oldum çokta yiyemedim zaten çok kötü bi kokusu var önceden çokseverdim

Seninle ayniyiz canim ben 4martta gidicem insallah duyariz canim.

Canım kalp 6 haftayı geçince daha rahat duyuluyormuş. Yarın duyamazsın daha.. Mecbur bekliyoruz.. İnşallah zamanı gelince duyarsın canım..

kızlar bişey sorucam benim kasıklarımda ara ara sancılar oluyor aynı adet sancısı gibi ama uzun sürmüyor çabuk geçiyor, fakat tedirgin oluyorum acaba bebeğime bi zararı varmı? veya bu sancıların olmaması için bişey yapabilirmiyim?

Canım kalp 6 haftayı geçince daha rahat duyuluyormuş. Yarın duyamazsın daha.. Mecbur bekliyoruz.. İnşallah zamanı gelince duyarsın canım..
inşallah canım yarınki kontrol önemli; kan pıhtılaşmam var gelişim normal seyrindemi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…