Canim cok sevindim ya darisi basimiza insallah.artik hamisligin tescillenmis durumda.yurtdisinda pit pitlar duyulduktan sonra kesin diyorlar.ben daha kan bile vermedim pit pitlari bekliyorum.Doktorun söylediği gün duyduk gerçekten panik yapmaya strese hiç gerek yokmuş. Bundan sonra 2 hafta bekleyecek artık. Cinsiyeti önemli değil benim için yeterki sağlıklı olsun ama ben hep rüyamda erkek olarak görüyorum. Hayirlisi neyse o olsun sonuçta benim değil mi ben onu çok seviyorum zaten
Benim tüp bebek olduğu için sezeryan olur sanırım ve 2 hafta önce gelirse belki evlilik yıldönümümüzde kucaklarım yavrumu.Benim ilki sezeryandi zaten 2 hafta once alinir ve iki cocugumunda dogum tarihleri buyuk ihtimsl ayni olacak gibi:)) saglikla alalim kucagimiza insallah
Endişen bulantılardan dolayıysa normal canım. Benimde her sabah tam kapıdan çıkıcam bir öğürtü geliyor neyseki otobüste yakalanmıyorum diyorum. Çıkarmasam bile çok rahatlıyorum. 9-10. haftadan sonra azalır hatta bıçak gibi kesilebilir bir anda diyenler var.Kızlar günaydın, 2 gündür bulantılar tekrar zorlamaya başladı beni. maden suyu olmasa ne yapardım bilmiyorum. 2 hafta oldu en son dr. gideli. arada bir endişleniyorum acaba herşey yolunda mı diye.. ama sürekli de dra gidip durmak istemiyorum
Endişen bulantılardan dolayıysa normal canım. Benimde her sabah tam kapıdan çıkıcam bir öğürtü geliyor neyseki otobüste yakalanmıyorum diyorum. Çıkarmasam bile çok rahatlıyorum. 9-10. haftadan sonra azalır hatta bıçak gibi kesilebilir bir anda diyenler var.
Bende sendenim canim endiselenme.bizim minnaklar cok kucuk sanirim annisleri etkilemiyorlar.Her gün bu topiğe gelip onca aşerme mide bulantısı okuyunca ben hamile filan değilim kesin diyorum
Bir insanda hiç mi belirti olmaz , ne canım birşey çekiyor ne mutfaktan kokulardan kaçar oldum ne de midem bulanıyor . Biraz hissettirsin benim de minnağım kendini amaaa
Tövbe tövbeeee aklına getircek başka şey bulamadın mı..Yok canım ya endişem bulantılardan değil, ya kalbi durduysa ya birşey olduysa falan diye geliyor aklıma
Canım hasta mı oldun ?
7. haftadan sonra görücem sizi.Her gün bu topiğe gelip onca aşerme mide bulantısı okuyunca ben hamile filan değilim kesin diyorum
Bir insanda hiç mi belirti olmaz , ne canım birşey çekiyor ne mutfaktan kokulardan kaçar oldum ne de midem bulanıyor . Biraz hissettirsin benim de minnağım kendini amaaa
Tatlı olduğu içindir geçmiş olsun canım.bilmiyorumki hapsiriyorum sanki bogazim yaniyo gibi ama belirgin bisey yok dun balla limon yaptim iyi gelmedi heralde ilk kez kustum
Günde kaç maden suyu içiyorsun cnm? Maden suyu bana da iyi geldi ama günde 1 taneden fazlası zararlı diye duydumKızlar günaydın, 2 gündür bulantılar tekrar zorlamaya başladı beni. maden suyu olmasa ne yapardım bilmiyorum. 2 hafta oldu en son dr. gideli. arada bir endişleniyorum acaba herşey yolunda mı diye.. ama sürekli de dra gidip durmak istemiyorum
Tövbe tövbeeee aklına getircek başka şey bulamadın mı..Allah korusun.
Günde kaç maden suyu içiyorsun cnm? Maden suyu bana da iyi geldi ama günde 1 taneden fazlası zararlı diye duydum
kızlar boş gebelik değilmiş gördük minnak kuşu kalp atışlarınıda allahıma çok şüküğrrrr
Tatlı olduğu içindir geçmiş olsun canım.
Ben de hiç aşermiyorum. Zaten iştahlı bir insanım ne bulursam siliyoruz süpürüyoruz modundayım yaniHer gün bu topiğe gelip onca aşerme mide bulantısı okuyunca ben hamile filan değilim kesin diyorum
Bende de yok canımHer gün bu topiğe gelip onca aşerme mide bulantısı okuyunca ben hamile filan değilim kesin diyorum
Evet gerçekten öyledirler. Rabbim hepsini en kısa sürede kavuştursun bebişlerine inşallah :)Olmazlar mı can onlar. Sayfanın en başından beri yazıyoruz bazılarımız orda. Kimler geldi kimler geçti.
bak sabrının mükafatını aldın işte maşallah. gerçektende en önemlisi sağlık gerisi boş düşükten sonra ben bunu dahada iyi anladım. ama yinede Allahım gönlüne göre verir inşallah canımBenim içinde hiç önemli değil, hep hamileler sağlıklı olsunda gerisi önemli değil derlerdi bu cümleleri şimdi anlıyorum. Gönlümden geçirdiğim bir cinsiyet yok ama kız hissediyorum. Kısmet allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Ben doktoruma karar vermeden önce bir kaç doktoru aramıştım 6. haftamda sekreterleri hep doktorlara sorup bana 15 gün sonra hepsini görebilirmişsiniz demişlerdi. O nedenle zor olsada sabırla bekledim ben.
hayırlısı olsun canım. sakin ol dua et bol bol az kalmış seninde en geç iki haftaya sende duyarsın pıt pıtlarınıCanim cok sevindim ya darisi basimiza insallah.artik hamisligin tescillenmis durumda.yurtdisinda pit pitlar duyulduktan sonra kesin diyorlar.ben daha kan bile vermedim pit pitlari bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?