2015 Ekim Anneleri

Canim cok sevindim ya darisi basimiza insallah.artik hamisligin tescillenmis durumda.yurtdisinda pit pitlar duyulduktan sonra kesin diyorlar.ben daha kan bile vermedim pit pitlari bekliyorum.

Kızlar günaydın, 2 gündür bulantılar tekrar zorlamaya başladı beni. maden suyu olmasa ne yapardım bilmiyorum. 2 hafta oldu en son dr. gideli. arada bir endişleniyorum acaba herşey yolunda mı diye.. ama sürekli de dra gidip durmak istemiyorum

Endişen bulantılardan dolayıysa normal canım. Benimde her sabah tam kapıdan çıkıcam bir öğürtü geliyor neyseki otobüste yakalanmıyorum diyorum. Çıkarmasam bile çok rahatlıyorum. 9-10. haftadan sonra azalır hatta bıçak gibi kesilebilir bir anda diyenler var.

Her gün bu topiğe gelip onca aşerme mide bulantısı okuyunca ben hamile filan değilim kesin diyorum
Bir insanda hiç mi belirti olmaz , ne canım birşey çekiyor ne mutfaktan kokulardan kaçar oldum ne de midem bulanıyor . Biraz hissettirsin benim de minnağım kendini amaaa

Yok canım ya endişem bulantılardan değil, ya kalbi durduysa ya birşey olduysa falan diye geliyor aklıma

Bende sendenim canim endiselenme.bizim minnaklar cok kucuk sanirim annisleri etkilemiyorlar.

7. haftadan sonra görücem sizi.

Günde kaç maden suyu içiyorsun cnm? Maden suyu bana da iyi geldi ama günde 1 taneden fazlası zararlı diye duydum

Tövbe tövbeeee aklına getircek başka şey bulamadın mı.. Allah korusun.

Evet ya ben de kızıyorum kendime, oğlumda çok daha rahattım, bunda nedense yok yere evhamlanıyorum,

Günde kaç maden suyu içiyorsun cnm? Maden suyu bana da iyi geldi ama günde 1 taneden fazlası zararlı diye duydum

2 tane falan içiyorum canım ya, dr içebilirsin sorun yok dedi bana, ilaç alacağıma madensuyu ile idare ediyorum işte ne yapayım..

Ben de hiç aşermiyorum. Zaten iştahlı bir insanım ne bulursam siliyoruz süpürüyoruz modundayım yani

Bende de yok canım Aman olmasın, bebişler sağlıklı olsun da.. Sabah sanki bulanır gibi oldu. Aman evham yapıyorum, zorla bulandırmiyim dedim kendi kendime. Dışarı çıkıp hava alınca geçti zaten. İnşallah bulanmasın da.. Aşerme de yok.

bak sabrının mükafatını aldın işte maşallah. gerçektende en önemlisi sağlık gerisi boş düşükten sonra ben bunu dahada iyi anladım. ama yinede Allahım gönlüne göre verir inşallah canım

Canim cok sevindim ya darisi basimiza insallah.artik hamisligin tescillenmis durumda.yurtdisinda pit pitlar duyulduktan sonra kesin diyorlar.ben daha kan bile vermedim pit pitlari bekliyorum.
hayırlısı olsun canım. sakin ol dua et bol bol az kalmış seninde en geç iki haftaya sende duyarsın pıt pıtlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…