- 4 Ocak 2014
- 1.547
- 1.509
- 248
- 35
Insallah canim zaten tekrar 4 martta gidicem.sabirsizlikla bekliyorum.hayırlısı olsun canım. sakin ol dua et bol bol az kalmış seninde en geç iki haftaya sende duyarsın pıt pıtlarını![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim zaten tekrar 4 martta gidicem.sabirsizlikla bekliyorum.hayırlısı olsun canım. sakin ol dua et bol bol az kalmış seninde en geç iki haftaya sende duyarsın pıt pıtlarını![]()
bende öyle diyordum canım daha yeni yeni iştahım kaçmaya başladı pişmiş yemek yemek istemiyorum. Salatalık görünce yemeden duramıyorum ki salatalığı çokta sevmem aslında. koku falan bende de başlamadı daha mide bulantısıda yok ama yaş yavaş çıkıyor belirtileri dün 16 saat uyudum. sabah ağzım ekşidi falan. sabır anneler merak etmeyin bebişler yaramazlık yapmaya başlar sizde de bir süre sonraBende sendenim canim endiselenme.bizim minnaklar cok kucuk sanirim annisleri etkilemiyorlar.
Selam kizlarBende de yok canımAman olmasın, bebişler sağlıklı olsun da.. Sabah sanki bulanır gibi oldu. Aman evham yapıyorum, zorla bulandırmiyim dedim kendi kendime. Dışarı çıkıp hava alınca geçti zaten. İnşallah bulanmasın da.. Aşerme de yok.
Bende sendenim canim endiselenme.bizim minnaklar cok kucuk sanirim annisleri etkilemiyorlar.
Ben de hiç aşermiyorum. Zaten iştahlı bir insanım ne bulursam siliyoruz süpürüyoruz modundayım yani![]()
Bende de yok canımAman olmasın, bebişler sağlıklı olsun da.. Sabah sanki bulanır gibi oldu. Aman evham yapıyorum, zorla bulandırmiyim dedim kendi kendime. Dışarı çıkıp hava alınca geçti zaten. İnşallah bulanmasın da.. Aşerme de yok.
7. haftadan sonra görücem sizi.![]()
canım aynen banada 3 hafta sonra dedî 6+4 te duymuştum. benim haftaya cuma randevum kan tahlilleri yazdı 5 tane falan onları yaptırıp gideceğimBebeklerinin kalp atışını duyan anneler, doktorunuz bundan sonra ne zaman kontrole çağırdı? Bana 3 hafta sonra gel dedi, çok uzun değil mi?
Tatlı kusturuyor canım ıhlamuru balla içsen yumuşar :) mide travması yaşayanlar topiğine hoşgeldin :) bebeğin çok sağlıklı maşşallah şükret sende benim gibi :) aç kalma e mi geçmiş olsunbilmiyorumki hapsiriyorum sanki bogazim yaniyo gibi ama belirgin bisey yok dun balla limon yaptim iyi gelmedi heralde ilk kez kustum![]()
Canım tuzlu ve sıksık az ye biraz rahatlatıyor boş mideye su yükleme şişiriyor kolay geldinkızlar bulantılarınız ne drumda çok fenayım ben boğazım dolu sankı ama cıkaramıyorm( çalışıyrmda mafoldum
![]()
Canım ne testi istedi tam kan mı özellikle bakılsın dediği neler varcanım aynen banada 3 hafta sonra dedî 6+4 te duymuştum. benim haftaya cuma randevum kan tahlilleri yazdı 5 tane falan onları yaptırıp gideceğim
zorla yıyorum cnm cok fena hıssediyrm kendımıCanım tuzlu ve sıksık az ye biraz rahatlatıyor boş mideye su yükleme şişiriyor kolay geldin![]()
canım bizim tarihimiz aynı Allah korusun bende bebeğimi hissetmel istiyorum bian önce acaba iyi bebeğim diye düşünüp duruyorum bi tekme falan atmaya başlasa çok mutlu olacağım haftaya cuma kontrolüm var zaman geçmel bilmiyorYok canım ya endişem bulantılardan değil, ya kalbi durduysa ya birşey olduysa falan diye geliyor aklıma
6+3 deyiz 2 hafta sonra kontrolum cnmcanım aynen banada 3 hafta sonra dedî 6+4 te duymuştum. benim haftaya cuma randevum kan tahlilleri yazdı 5 tane falan onları yaptırıp gideceğim
canım bizim tarihimiz aynı Allah korusun bende bebeğimi hissetmel istiyorum bian önce acaba iyi bebeğim diye düşünüp duruyorum bi tekme falan atmaya başlasa çok mutlu olacağım haftaya cuma kontrolüm var zaman geçmel bilmiyor
canım kağıda yazdı okuyamıyorum tam yazısını tsh,tuxofsm, cmv, hba,c , tsh yazıyor bir tane daha var ama okuyamadım onu internetten bakacağım ne testleri oldugunu bilmiyorumCanım ne testi istedi tam kan mı özellikle bakılsın dediği neler var
tuzlu kraker falan taşı canım açta kalırsan tansiyonun falan düşer bu seferde.Hiç iştahım yok öğle tatillerinde karnımı neyle doyuracağımı kara kara düşünüyorum.![]()
2 hafta sonra gelin dedi bize canıım.Bebeklerinin kalp atışını duyan anneler, doktorunuz bundan sonra ne zaman kontrole çağırdı? Bana 3 hafta sonra gel dedi, çok uzun değil mi?
Tatlı kusturuyor canım ıhlamuru balla içsen yumuşar :) mide travması yaşayanlar topiğine hoşgeldin :) bebeğin çok sağlıklı maşşallah şükret sende benim gibi :) aç kalma e mi geçmiş olsun
Anladım canım tahmin edebiliyorum bulantıya öZenen anne adaylarına sesleniyorum kıymetini bilin valla sana o zaman kesinlikle en geçerli tavsiyem haşlanmış patates :) beni çok rahatlattıihlamur icme dedi doktorum ondan icmiyorumbidaha olmaz insallah cok kotu bi geceydi dogtu duzgun uyutmafi bile bulanti