2015 Ekim Anneleri

Bende sendenim canim endiselenme.bizim minnaklar cok kucuk sanirim annisleri etkilemiyorlar.
bende öyle diyordum canım daha yeni yeni iştahım kaçmaya başladı pişmiş yemek yemek istemiyorum. Salatalık görünce yemeden duramıyorum ki salatalığı çokta sevmem aslında. koku falan bende de başlamadı daha mide bulantısıda yok ama yaş yavaş çıkıyor belirtileri dün 16 saat uyudum. sabah ağzım ekşidi falan. sabır anneler merak etmeyin bebişler yaramazlık yapmaya başlar sizde de bir süre sonra :KK46::KK46::KK46:

Bende de yok canım :nazar: Aman olmasın, bebişler sağlıklı olsun da.. Sabah sanki bulanır gibi oldu. Aman evham yapıyorum, zorla bulandırmiyim dedim kendi kendime. Dışarı çıkıp hava alınca geçti zaten. İnşallah bulanmasın da.. Aşerme de yok.
Selam kizlar dely dely Ourea Ourea bende sizdenim bi ara bulaniyor mu diyorum sonra yok yok diyorum :) ara ara yorgunlugum oluyor birde gerginlik :) esime kalsa tutan sinuzit agrim bile hamilelikten :)

Bende sendenim canim endiselenme.bizim minnaklar cok kucuk sanirim annisleri etkilemiyorlar.

5+6 dayım yarın 6.hafta bitecek , burdayım desin istiyorum :KK51:

Ben de hiç aşermiyorum. Zaten iştahlı bir insanım ne bulursam siliyoruz süpürüyoruz modundayım yani :KK45:

Ben de hala o hamileyim şunu yiyeyim bunu yiyeyim moduna giremedim yahu , ne bulsam yiyorum maşallahım var :KK70:

Bende de yok canım :nazar: Aman olmasın, bebişler sağlıklı olsun da.. Sabah sanki bulanır gibi oldu. Aman evham yapıyorum, zorla bulandırmiyim dedim kendi kendime. Dışarı çıkıp hava alınca geçti zaten. İnşallah bulanmasın da.. Aşerme de yok.

O evham yapıyorum olayına ben de inanıyorum , öksürüyorum midem kalkıyor hemen diyorum kızım evham yapma , iyisin sen , geçiyor sonra :D
7. haftadan sonra görücem sizi.:KK48:

Deme öyle deme :p

kızlar bulantılarınız ne drumda çok fenayım ben boğazım dolu sankı ama cıkaramıyorm :(( çalışıyrmda mafoldum:(

Bebeklerinin kalp atışını duyan anneler, doktorunuz bundan sonra ne zaman kontrole çağırdı? Bana 3 hafta sonra gel dedi, çok uzun değil mi?
canım aynen banada 3 hafta sonra dedî 6+4 te duymuştum. benim haftaya cuma randevum kan tahlilleri yazdı 5 tane falan onları yaptırıp gideceğim

bilmiyorumki hapsiriyorum sanki bogazim yaniyo gibi ama belirgin bisey yok dun balla limon yaptim iyi gelmedi heralde ilk kez kustum :KK43:
Tatlı kusturuyor canım ıhlamuru balla içsen yumuşar :) mide travması yaşayanlar topiğine hoşgeldin :) bebeğin çok sağlıklı maşşallah şükret sende benim gibi :) aç kalma e mi geçmiş olsun

Yok canım ya endişem bulantılardan değil, ya kalbi durduysa ya birşey olduysa falan diye geliyor aklıma
canım bizim tarihimiz aynı Allah korusun bende bebeğimi hissetmel istiyorum bian önce acaba iyi bebeğim diye düşünüp duruyorum bi tekme falan atmaya başlasa çok mutlu olacağım haftaya cuma kontrolüm var zaman geçmel bilmiyor

canım bizim tarihimiz aynı Allah korusun bende bebeğimi hissetmel istiyorum bian önce acaba iyi bebeğim diye düşünüp duruyorum bi tekme falan atmaya başlasa çok mutlu olacağım haftaya cuma kontrolüm var zaman geçmel bilmiyor

Aynen ya, çok da rahatımdır aslında ama bunda böyle bir gerildim nedense.. dediğin gibi hareketleri bir hissetsek bir nebze olsun rahatlayacağız..

Canım ne testi istedi tam kan mı özellikle bakılsın dediği neler var
canım kağıda yazdı okuyamıyorum tam yazısını tsh,tuxofsm, cmv, hba,c , tsh yazıyor bir tane daha var ama okuyamadım onu internetten bakacağım ne testleri oldugunu bilmiyorum

Kızlar ben vicdan azabı cekiyorum 12 den asagıya uyanamıyorum iyice düzenim sastı gece 2/3 uyuyabiliyorum öglen kalkıyorum kahvaltıyıda bu saatlerde yapıyorum zararı olur mu acaba iyice midem kapandı günlük sütle yumurtamı yiyebiliyorum zar zor öyle 2/3 porsiyon et balık malesefd midem almıyo aksam yemegim yarım kasarlı tost portakal suyu az kuruyemis doktorm ilk 3 ay senden beslenemiyo desede benim depolarımda ne varki cocuk nasıl gelissin

Tatlı kusturuyor canım ıhlamuru balla içsen yumuşar :) mide travması yaşayanlar topiğine hoşgeldin :) bebeğin çok sağlıklı maşşallah şükret sende benim gibi :) aç kalma e mi geçmiş olsun

ihlamur icme dedi doktorum ondan icmiyorum :( bidaha olmaz insallah cok kotu bi geceydi dogtu duzgun uyutmafi bile bulanti

ihlamur icme dedi doktorum ondan icmiyorum :KK43: bidaha olmaz insallah cok kotu bi geceydi dogtu duzgun uyutmafi bile bulanti
Anladım canım tahmin edebiliyorum bulantıya öZenen anne adaylarına sesleniyorum kıymetini bilin valla sana o zaman kesinlikle en geçerli tavsiyem haşlanmış patates :) beni çok rahatlattı

Back
X