2015 Ekim Anneleri

arkadaşlar bebeğinizin kalp atışını kaç haftalıkken gördünüz/duydunuz? Yarın kontrolüm var,daha önce bi düşüğüm oldu çok tedirginim kalp atışı görünmez diye!
Merhaba bir izmitli daha tanidim :) duymak icin doktorum 8+3 de cagirdi. Haftaya cumartesi gidicem ins. Bu arada hangi hastane ve hangi doktora gidiyorsunjz?

benimkiler dun kahve icmeye gelicez dedoler annem babam kardesim kapiyi actim elleri kollari dolu supriz yapmislar
hastane cikislari badiler tulumlar coraplar patikler agiz silmr mendilleri ana kucagi port bebe takimi bi suru sey :))
benim pek bisey almama gerek kalmiycak sanirim

Kalbini duyuyim kısmetse.. Valla ben de bilmiyorum. Annem bilir heralde :) Allah o günleri göstersin inşallah
Ben daha pek kimseye söylemedim ailem dışında. en yakın arkadaşım ve iş yerinden 1 arkadaşım biliyor sadece. O da dedi don alınırmış. Beyaz don :) Donansınmış O hediye edecek bana :)) donansın inşallah, o da neyse

yaaa kızlar ben fena üşütmüşüm.. Bademciklerim kötü yutkunamıyorum bile. ne yapıcam bilmiyorum.. ilaç içmek istemiyorum.. çay falan içiyorum ama kaç gündür değişen bişey yok...:ss
Sakın doktoruna sormadan ilaç alma sıcak tut kendini dinlen mideni bozmadsa bal karabiber yut azcık ama ıhlamur yasak değilse ballı ıhlamur iç terletir seni ama sakın ilaç kullanma çok riskliymiş canım geçmiş olsun

Ben yavas yavas listemk hazirlamaya basladim. Internetten bir kac hazir liste de aldim. Simdi gunlugumun gelmesini bekliyorum oraya yazacagim.

Daha önümüzde çok uzun bir yol var. Daha önce bu yoldan dönmek zorunda kalmış biri olarak bu tip şeyler için daha çok erken olduğunu düşünüyorum. İnsan sonra çok üzülüyor her bir eşya potansiyel bir anı oluyor. Kayıp durumunda o eşyalar potansiyel anıların da kaybını gösteriyor, insanın içi acıyor.

Ayyy ne güzel ama ben cinsiyet belli olmadan bir şey alamam herhalde. Aslında arkadaşlarım göğüs kalkanı, biberonlarını, süt sağma makinasını ateş ölçerini vs yavaştan almaya başla dediler ama yok nerden başlayacağımı bilemiyorum. Aslında tecrübeli anneler varsa elinde bebek alışveriş listesi olanlar paylaşabilir. Ben yazıcıdan basıcam, gereksizlerin üstünü çizicem şuan ne, ne marka alınır hiç bir fikrim yok. Biberon, emzik onları philips avent natural serisi alıcam o kesin süt sağma da otomatik philips ama onun dışında neyi, ne marka, kaç tane, neyine dikkat ederek almalıyım bilmiyorum.

Ben baddaniye ile başladım malum ekim annesi olcaz hastane çıkışı ve zıbın fazla abanmayalım çok hediye geliyor :)

Aynen o kadar yagli ki cildim surekli yuzmj yokamak istiyorum. Peki arandirici tonikler zararli midir

Haklısın çok çok haklısın 6.ay çok uygun bence başlamak için

Merhaba bir izmitli daha tanidim :) duymak icin doktorum 8+3 de cagirdi. Haftaya cumartesi gidicem ins. Bu arada hangi hastane ve hangi doktora gidiyorsunjz?
Canım senin sat kaç? Tarihlerimiz yakın ama benim haftaya cumartesi 7+1 oluyor. Sen doktorun söylediğine göre mi yazdın canım?

Benim yaşadığımın birebir aynısı işte yaşadığın. Hayat ışığım söndü diye boşuna demiyorum ben.
kokulardan çok şikayetçiyim ben birde tatlım özellikle sigara kokusu evde iğrenç kokuyo önceden içmeme rağmen mahfediyor beni ama napalım canım yaramaz bıdıklar îyi olsunda çekeriz herşey onlar için

Kiyafet konusunda ozellikle dikkat edin aldiginiz herseyin hammaddesine bakin pamuk mu naylon mu? Ilk zamanlar alerjik reaksiyon goaterebiliyorlar az olsun ama oz ve kaliteli olsun.

Evet haklisin. Ben de bu huzden en az 6-7 aya kadar bir sey almayi dusunmuyorum. Sadece arastiririm bakarim neler gerekli diye.

benimde aksine
benimde aksine alnımda küçük küçük çıkardı şimdi onlar gitti

Ne de güzel hissettirmiştir :) gülegüle sağlıkla kullanmayı nasip etsin Rabbim :)

Haklısın canım.. Hele bi büyüsünler de minnoşlar Allah'ın izniyle Alınır yavaş yavaş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…