2015 Ekim Anneleri

Canım bende en son balığı geçtiğimiz cts ekmek arasında yiyebildim. Şuan onun kokusunu kaldırabilecek durumda değilim. Hani bazen gidip krepte balık, sütlü balık falan yiyordum ama şuan kremalı şeyler ve hatta süt bile ağır geliyor öyle de yiyemeyeceğim sanırım bir süre. En güzel simit, yumuşak beyaz peynir yatıştırıyor. Salatalık favorim zaten. Bugün doktorum asitli içme demesine rağmen iyi geleceğini hissettiğim için fanta içtim azcık o da iyi geldi.

Sancıların olması çok normal canım bebeğin büyüyor onunla birlikte kese büyüyor. Benim her gün oluyor. Dün bacaklarıma bile vurdu ağrısı o üst baldırlarım ağrıdı.

Sancıların olması çok normal canım bebeğin büyüyor onunla birlikte kese büyüyor. Benim her gün oluyor. Dün bacaklarıma bile vurdu ağrısı o üst baldırlarım ağrıdı.
aynen cnm benimde bacaklarıma vuruyor çok şiddetli bi ağrı mesela dün gece ağrı yüzünden uyandım çok şiddetli bi ağrı ama çok şükür ki uzun sürmüyo 5-10 dkkada bitiyo, anneme sordum sıkıntı yapma dedi ama yinede insan dert ediyo, haftaiçi kontrole gidicem doktorada sorucam bakalım inş bebekte bi sıkıntı yoktur

Yoktur canım o sıkıntı biçoğumuzda var hafta arttıkça artıyor ama alışıyorsun nette vücudun bebek için hazırlık kasılmaları olarak anlatılıyor iyi düşün iyi olsun

benimde oluyor özellikle akşam yada uykudayken 10-20sn sürüyor normalmiş. kanamayla olursa o tehlikeli!

Yoktur canım o sıkıntı biçoğumuzda var hafta arttıkça artıyor ama alışıyorsun nette vücudun bebek için hazırlık kasılmaları olarak anlatılıyor iyi düşün iyi olsun

benimde oluyor özellikle akşam yada uykudayken 10-20sn sürüyor normalmiş. kanamayla olursa o tehlikeli!
teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız, kanama olmuyor çok şükür sadece ağrı. bu arada kullanıcı adımı değiştirdim, bundan sonra bu isimle devam edicem

inşallah canım yarınki kontrol önemli; kan pıhtılaşmam var gelişim normal seyrindemi diye.
İnşallah normaldir canım.. Olumlu düşün Her şey yolunda gidecek inşallah

Merhaba guzel anneler. Hayirli cumalar size! Bebislerinize de saglikli buyumeler! Rabbim bizi ve bebislerimizi korusun!
Hayırlı cumalar canım.. Amin inşallah

yaaa kızlar ben fena üşütmüşüm.. Bademciklerim kötü yutkunamıyorum bile. ne yapıcam bilmiyorum.. ilaç içmek istemiyorum.. çay falan içiyorum ama kaç gündür değişen bişey yok...:ss

aynen canım bugün yumurta yedim zorla boğazımdan geçerken ne kadar kötü oldum ama bebeğime iyi gelir diye mecbur yedim akşam napacağız bakalım hergün düşünür oldum bugün ne yesem diye canım bişeyde çekmîyor aksine bişey yemesem daha iyi ama midem boş kalınca daha çok bulanıyor

yaaa kızlar ben fena üşütmüşüm.. Bademciklerim kötü yutkunamıyorum bile. ne yapıcam bilmiyorum.. ilaç içmek istemiyorum.. çay falan içiyorum ama kaç gündür değişen bişey yok...:ss
Canim zencefilli cay ic istersen hem bulantilarada iyi geliyomus.

Benim yaşadığımın birebir aynısı işte yaşadığın. Hayat ışığım söndü diye boşuna demiyorum ben.

Kizlar benim cildim asigri yaglaniyor haftalar ilerleyonce sanki daha da artiyor. Yuzumde sirtimda hep sivilce cikti. Normalde hic sivilceM olmaz. Benimle ayni durumda olan var mi cozum olarak ne onerebilirsiniz. Kimyasal seyleri kullanmak istemiyorum.

Bu arada bebek alışverişi için benim gibi nereden başlayacağını bilemeyenler kararsız olanlar var mı? Çeyiz alışverişinden çok çok daha zormuş. Önce bir bebek alışveriş listesi edinmem gerek. Annem dün akşam önce don al dedi donansın diyeymiş. İlk defa annemden böyle şeyler duyuyorum.

Ben de neredeyse 2 haftadır öksürüyordum. Ama ilaç yazar diye doktora gitmiyordum. Bugün kan tahlili için hastaneye gittiğimde baktım olacak gibi değil kulak burun boğaza da girdim. İltihap var dedi. Antibiyotik, "largopen" verdi. Hamileler için, korkma dedi. Çok huzursuz oldum. Zaten hiç sevmem antibiyotik falan. Kendi doktoruma sordum. Yapacak bir şey yok. İçeceksin, yoksa enfeksiyon daha tehlikeli dedi. Durum bu

Bende aynı durumu yaşadım. Çözümü banyo sabunuyla yüzümü yıkayıp, ertesi sabah işe giderken pudralamakta buldum pudra kurutuyor. Ben ayna gibi geziyordum özellikle burnumun yan kısımları, alnım, elmacık kemiklerim parıl parıldı. Şimdi fondoten sürmüyorum sadece pudra. Banyo sabunu da yağı arındırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…