inşallah canım. Hayırlısıyla Rabbim sag salim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder.Seninle ayniyiz canim ben 4martta gidicem insallah duyariz canim.
Canım bende en son balığı geçtiğimiz cts ekmek arasında yiyebildim. Şuan onun kokusunu kaldırabilecek durumda değilim. Hani bazen gidip krepte balık, sütlü balık falan yiyordum ama şuan kremalı şeyler ve hatta süt bile ağır geliyor öyle de yiyemeyeceğim sanırım bir süre. En güzel simit, yumuşak beyaz peynir yatıştırıyor. Salatalık favorim zaten. Bugün doktorum asitli içme demesine rağmen iyi geleceğini hissettiğim için fanta içtim azcık o da iyi geldi.benim düzende aynı senin gibü canım 11.30 da kalktım hala kahvaltı yapmadım mifem bılanıyo hiç bişey istemiyorum
yaa canım bende senin gibiyim dün akşam yemek yemedim öesela meyve suyu içtim pasta yedim yemek göresim gelmiyo eşimde akşam balık yapalım diyo ama kara kara düşünüyorum nasıl yiyeeğim diye geçen hafta yediğime pişman oldum çokta yiyemedim zaten çok kötü bi kokusu var önceden çokseverdim
Sancıların olması çok normal canım bebeğin büyüyor onunla birlikte kese büyüyor. Benim her gün oluyor. Dün bacaklarıma bile vurdu ağrısı o üst baldırlarım ağrıdı.kızlar bişey sorucam benim kasıklarımda ara ara sancılar oluyor aynı adet sancısı gibi ama uzun sürmüyor çabuk geçiyor, fakat tedirgin oluyorum acaba bebeğime bi zararı varmı? veya bu sancıların olmaması için bişey yapabilirmiyim?
Merhaba guzel anneler. Hayirli cumalar size! Bebislerinize de saglikli buyumeler! Rabbim bizi ve bebislerimizi korusun!
aynen cnm benimde bacaklarıma vuruyor çok şiddetli bi ağrı mesela dün gece ağrı yüzünden uyandımSancıların olması çok normal canım bebeğin büyüyor onunla birlikte kese büyüyor. Benim her gün oluyor. Dün bacaklarıma bile vurdu ağrısı o üst baldırlarım ağrıdı.
Yoktur canım o sıkıntı biçoğumuzda var hafta arttıkça artıyor ama alışıyorsun nette vücudun bebek için hazırlık kasılmaları olarak anlatılıyor iyi düşün iyi olsunaynen cnm benimde bacaklarıma vuruyor çok şiddetli bi ağrı mesela dün gece ağrı yüzünden uyandımçok şiddetli bi ağrı ama çok şükür ki uzun sürmüyo 5-10 dkkada bitiyo, anneme sordum sıkıntı yapma dedi ama yinede insan dert ediyo, haftaiçi kontrole gidicem doktorada sorucam bakalım inş bebekte bi sıkıntı yoktur
kızlar bişey sorucam benim kasıklarımda ara ara sancılar oluyor aynı adet sancısı gibi ama uzun sürmüyor çabuk geçiyor, fakat tedirgin oluyorum acaba bebeğime bi zararı varmı? veya bu sancıların olmaması için bişey yapabilirmiyim?
Yoktur canım o sıkıntı biçoğumuzda var hafta arttıkça artıyor ama alışıyorsun nette vücudun bebek için hazırlık kasılmaları olarak anlatılıyor iyi düşün iyi olsun
teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız, kanama olmuyor çok şükür sadece ağrı. bu arada kullanıcı adımı değiştirdim, bundan sonra bu isimle devam edicembenimde oluyor özellikle akşam yada uykudayken 10-20sn sürüyor normalmiş. kanamayla olursa o tehlikeli!
İnşallah normaldir canım.. Olumlu düşüninşallah canım yarınki kontrol önemli; kan pıhtılaşmam var gelişim normal seyrindemi diye.
Hayırlı cumalar canım.. Amin inşallahMerhaba guzel anneler. Hayirli cumalar size! Bebislerinize de saglikli buyumeler! Rabbim bizi ve bebislerimizi korusun!
aynen canım bugün yumurta yedim zorla boğazımdan geçerken ne kadar kötü oldum ama bebeğime iyi gelir diye mecbur yedim akşam napacağız bakalım hergün düşünür oldum bugün ne yesem diye canım bişeyde çekmîyor aksine bişey yemesem daha iyi ama midem boş kalınca daha çok bulanıyorCanım bende en son balığı geçtiğimiz cts ekmek arasında yiyebildim. Şuan onun kokusunu kaldırabilecek durumda değilim. Hani bazen gidip krepte balık, sütlü balık falan yiyordum ama şuan kremalı şeyler ve hatta süt bile ağır geliyor öyle de yiyemeyeceğim sanırım bir süre. En güzel simit, yumuşak beyaz peynir yatıştırıyor. Salatalık favorim zaten. Bugün doktorum asitli içme demesine rağmen iyi geleceğini hissettiğim için fanta içtim azcık o da iyi geldi.
6+2 DE GÖRDÜM CNM İÇİNİ RAHAT TUT DUYARSIN İNŞLHarkadaşlar bebeğinizin kalp atışını kaç haftalıkken gördünüz/duydunuz? Yarın kontrolüm var,daha önce bi düşüğüm oldu çok tedirginim kalp atışı görünmez diye!
AMİN CNMMerhaba guzel anneler. Hayirli cumalar size! Bebislerinize de saglikli buyumeler! Rabbim bizi ve bebislerimizi korusun!
Canim zencefilli cay ic istersen hem bulantilarada iyi geliyomus.yaaa kızlar ben fena üşütmüşüm.. Bademciklerim kötü yutkunamıyorum bile. ne yapıcam bilmiyorum.. ilaç içmek istemiyorum.. çay falan içiyorum ama kaç gündür değişen bişey yok...:ss
Benim yaşadığımın birebir aynısı işte yaşadığın. Hayat ışığım söndü diye boşuna demiyorum ben.aynen canım bugün yumurta yedim zorla boğazımdan geçerken ne kadar kötü oldum ama bebeğime iyi gelir diye mecbur yedim akşam napacağız bakalım hergün düşünür oldum bugün ne yesem diye canım bişeyde çekmîyor aksine bişey yemesem daha iyi ama midem boş kalınca daha çok bulanıyor
yaaa kızlar ben fena üşütmüşüm.. Bademciklerim kötü yutkunamıyorum bile. ne yapıcam bilmiyorum.. ilaç içmek istemiyorum.. çay falan içiyorum ama kaç gündür değişen bişey yok...:ss
Bende aynı durumu yaşadım. Çözümü banyo sabunuyla yüzümü yıkayıp, ertesi sabah işe giderken pudralamakta buldum pudra kurutuyor. Ben ayna gibi geziyordum özellikle burnumun yan kısımları, alnım, elmacık kemiklerim parıl parıldı. Şimdi fondoten sürmüyorum sadece pudra. Banyo sabunu da yağı arındırıyor.Kizlar benim cildim asigri yaglaniyor haftalar ilerleyonce sanki daha da artiyor. Yuzumde sirtimda hep sivilce cikti. Normalde hic sivilceM olmaz. Benimle ayni durumda olan var mi cozum olarak ne onerebilirsiniz. Kimyasal seyleri kullanmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?