2015 Ekim Anneleri

Karından mı duydunuz vajinal mi?

Rahatlattığını söylemiştim bana da çok iyi geldi canım afiyet olsun yine öyle bir şey keşfedersem paylaşırım.

Hoşgeldin :) Hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Benim de ilk bebişim kımsetse Allah hepimizin bebişine sağlık versin..

Geçmiş olsun canım.. Aman dikkat et..

Selam kizlar bende ekim annesiyim insallah.ilk bebisimiz cok heycanli ve birazda tedirginiz... insallah hepimiz hayirli saglikli bi şekilde kucagimiza aliriz. Rabbim kolaylik versin hepimize:)
Amin canım.. Hoşgeldin.. Hayırlı olsun bebişin.

Hayırlı olsun, gözün aydın canım. Bende de bazen regl ağrısı gibi ağrı oluyor ama normal diye biliyorum. İnşallah sorunsuz, sağlıklı geçer..

kızlar boş gebelik değilmiş gördük minnak kuşu kalp atışlarınıda allahıma çok şüküğrrrr
Çok şükür canım, maşallah Darısı başımıza olsun inşallah..

7+1de karından usg ile mi gördün cnm? Biz 5+6 da vajinal muayene işe duyduk kalp atışını da. Karından da duyulabiliyor mu merak ettim? Ya da kaçıncı haftadan itibaren karından duyulabilir kalp atışı?
Evet canım 7+1 karından duydum zaten benim doktorum vajinal muayene yapmıyor. Muhtemelen 7. haftayla 8. hafta da duyarsın karından geç döllenme değilse.

Çok sevindim canım sağlıkla al kucağına. Bu arada sende bizim 2014 topiğindensin sanıyorum.

Çok sevindim canım sağlıkla al kucağına. Bu arada sende bizim 2014 topiğindensin sanıyorum.
Evet canım bende ordayım. Sağolsunlar çok yardımcı oldular bana hep umut oldular resmen. Uğur getirir bizim bebeklerde onlara inşallah

Karindan duyduk canım. Vajinal le hiç bakmadım daha benim doktorum
En güzeli canım zaten hiç gerek yok erkenden koş koş doktora gitmeye eğer kan artışı sağlıklıysa biraz beklenip 7. - 8. haftada gitmek en mantıklısı ondan sonra boşuna sinir stres olunuyor yok kese gözükmedi, yok bebek gözükmedi halbuki herşeyin bir zamanı var bazen düşünüyorum bu sabırsızlıkla kalan 7 ayı nasıl geçiricez daha bunun cinsiyeti var.

İnşallah ordadır canım.. Saol.. Ben zaten doktor değiştirmek durumundaydım. Hastane uzak ve pahalı. Kalp atışını da duyuyim de öyle değiştiriyim diyordum. Ama biraz öne alırım belki. İnşallah görürüm canım. Çok saol

Canım ya, gözlerim doldu valla.. Zaten duygusal bir yapım var.. Allah sağlıkla devam ettirsin, kucağına aldırsın inşallah Darısı başımıza canım..

Evet canım bende ordayım. Sağolsunlar çok yardımcı oldular bana hep umut oldular resmen. Uğur getirir bizim bebeklerde onlara inşallah
Olmazlar mı can onlar. Sayfanın en başından beri yazıyoruz bazılarımız orda. Kimler geldi kimler geçti.

Göreceksin canım hiç merak etme.

Doktorun söylediği gün duyduk gerçekten panik yapmaya strese hiç gerek yokmuş. Bundan sonra 2 hafta bekleyecek artık. Cinsiyeti önemli değil benim için yeterki sağlıklı olsun ama ben hep rüyamda erkek olarak görüyorum. Hayirlisi neyse o olsun sonuçta benim değil mi ben onu çok seviyorum zaten

Evet canim fark yok ama buyuk ihtimal eylul annesi olacaz g
Aynen öyle canım. Ultrasonda yazan tarih 40. haftayı doldurduğu günmüş zaten yani 2 ekim doğum için son gün mesela benim. Eylülün ortalarından sonra kucaklarız sanırım teker teker yavrularımızı.

Amin canım benimde burda yazılanları okuyunca gözlerim dolardı bende görebilecek miyim o günleri diye ama Rabbim nasip etti. En kısa sürede sizlerde görürsünüz inşallah

Benim içinde hiç önemli değil, hep hamileler sağlıklı olsunda gerisi önemli değil derlerdi bu cümleleri şimdi anlıyorum. Gönlümden geçirdiğim bir cinsiyet yok ama kız hissediyorum. Kısmet allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Ben doktoruma karar vermeden önce bir kaç doktoru aramıştım 6. haftamda sekreterleri hep doktorlara sorup bana 15 gün sonra hepsini görebilirmişsiniz demişlerdi. O nedenle zor olsada sabırla bekledim ben.

Kurban bayramı sonrası sabırsız bebekler gelmeye başlar bence de. Benim kızım beklenen doğum tarihinden 15 gün önce gelmişti.

Benim ilki sezeryandi zaten 2 hafta once alinir ve iki cocugumunda dogum tarihleri buyuk ihtimsl ayni olacak gibi:)) saglikla alalim kucagimiza insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…