- Konu Sahibi mayala katar
- #5.681
Ahh canım eski mesajları pek okuyamadım kusura bakma rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallahOldum canım ben hamileyim suanda allah nasip ederse tamamına

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh canım eski mesajları pek okuyamadım kusura bakma rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallahOldum canım ben hamileyim suanda allah nasip ederse tamamına
Yaaaa maşallah kucağına almayı da rabbim nasip etsin canım benim çok sevindim bizler içinde dua etKızlar atmayı unuttum benim doktora müjdeyi ben verdimdoktorda böyle paylaşmış
![]()
Genelde 6 7 . Günden sonra normal testlerde silikte olsa belli oluyormuş canım hayırlısı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah6. Günüm kan verdim sabah test silik çıkınca 21.77 dün iki test yapmıştım gölge bile yoktu
Amin inş canım saol tabiki ederim allahım inş senin yüzünüde güldürür sana sımsıkı sarılır minnoş inşYaaaa maşallah kucağına almayı da rabbim nasip etsin canım benim çok sevindim bizler içinde dua et
Ay süper Rabbim katlanarak yükselmesini nasip etsin inşallah adiniza çok sevindim6. Günüm kan verdim sabah test silik çıkınca 21.77 dün iki test yapmıştım gölge bile yoktu
Ederim tabi cok zor bu sürec allah bir şekilde sabrını veriyor ama kimseyi evlat yokluguyla sınamasın inşallah herkesin yüzü gülsün en cok burdakiler anlıyor birbirini dısarda insanlar ne var olur bir gün diyip geçiyor ama dışı seni içi bizi yakıyor bilmiyorlar allahım tez vakitte hepimizin kucagını minik yavrularla doldursunAhh canım eski mesajları pek okuyamadım kusura bakma rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallahbizler içinde dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur
Hayırlı olsun canım6. Günüm kan verdim sabah test silik çıkınca 21.77 dün iki test yapmıştım gölge bile yoktu
Tüp bebek ücreti 92bin şuan. Rahim dinlendirme 25,sperm dondurma 20, dondurulmuş embriyo transfer 45Merhaba fiyatları hakkında bilgi aldınız mı
Çok teşekkür ederim. Aminn inşallahAy süper Rabbim katlanarak yükselmesini nasip etsin inşallah adiniza çok sevindim![]()
TabikiQy sağol canım benimamin inşallah dualarınızı eksik etmeyin olur mu ?
![]()
Ayy hadi inşallah katlanarak artar canım değerin6. Günüm kan verdim sabah test silik çıkınca 21.77 dün iki test yapmıştım gölge bile yoktu
Bugün 2.günü biraz daha iyiyim. Hmm anladım aynı şey gibi oluyor galibaCanim bende opudan sonra 10 içinde adet oldum evet ağriliydi. Ama ben üşütmeye bağladım. Bize korunma demedi ama zaten hormonları düzenlesin diye bir aylik yasmin verdi. Oda biliyorsun doğum kontrol hapi zaten
Canım opudan sonra enfeksiyon kapma diye bi korun demiştir diye düşünüyorum bana da bi süre yasaktı sonra serbestKızlar opu sonrası adetiniz nasıldı? 10 martta opu oldum bugün adet oldum ama çok ağrım var karnım belim benim normalde ağrım olmaz. Acaba opu kaynaklı mıdır? Bir de bir şey daha transfer nisandaki adetimle olacak inşallah doktorum kondomla korunmamı söyledi, sizde korunuyor musunuz?
Yok ağrım felan yok yumurta toplama işlemim çoktan bitti üstüne regl de oldum. Sonraki rwglimi bekliyorum şu an sadece. Transferden önceki regl yani. Sadece akıntım varMerhaba canım benim
Herkeste farklı oluyor canım benim çok ağrım oldu 16 tane yumurta toplandı çok toplananda ağrı biraz fazla oluyormuş benim çok kötü ağrım oldu yumurtalarım büyümüş iç kanama geçirmek üzereydim 2 gün 2 gece hastanede yattım ciğerlerim falan su toplamıştı ağrın fazla olduğunda geçiştirme sakın hemen doktora git başıma geldiği için diyorum herkeste olucak diye bişi yok tabi nacizane fikir veriyorum başıma geldiği için
Rabbim kısmet etmişse niye olmasın senide mucize olarak tabloya geçeriz inşallah hadi bakalım hayırlısı olsunHahahah ay düşündüm inan ki onu da olabilir mi kiii![]()
Ahh keskeee nasıl isterimRabbim kısmet etmişse niye olmasın senide mucize olarak tabloya geçeriz inşallah hadi bakalım hayırlısı olsun![]()
Gözün aydın olsun canım sağlıcakla katlanarak devam etsin darısı bizlerin başına inşallah6. Günüm kan verdim sabah test silik çıkınca 21.77 dün iki test yapmıştım gölge bile yoktu
Oy canım inşallah nasip olmuşturAhh keskeee nasıl isterim![]()
Amin amin tabi ki öyle yaparsın Allah’ın izniyle inşallah kan vermeye gittin miBen mesela Allah nasip ederse bu bebişi kucağıma almayı, diğer bebişleri devam dondurmayı planlıyorum.
Eğer ki doğal yolla olmazsa belki en geç iki yıl sonra bir daha transfer olurum diye![]()