- 16 Aralık 2014
- 1.101
- 1.066
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tabi ki istediğini yapmakta özgürsün ben sadece dikkatli olun dedim çünkü bu zamanlar bebeğin tutunduğu zamanlar ve benim arkadaşıma doktor başta serbest kıldı ilişkiyi ama düşük tehlikesi yaşayınca yasakladı karar sizin ben risk almam, sen alırsın...Doktorlar zararı yok diyorsa sağlık acısndan bi tehlikesi yok iki ay beklemenin bir mantığı yok, kocamı da bebeğimide çok seviyorum. Evham yapmanin zarardan başka getirisi yok, allaha emanet, o istemese amuda kalkıp beklesek yine düşer
Kaygılı da benle bir hamile canım onu hatırlasın belki. Onunla aramızda 4-5 gün falan var sanırım. Mogami beklemede daha canım. Diğer topik devam, yazıyoruz oraya da hala. Üzüm doğum yapmak üzereydi en son.
kaygılı yazacağıma kavakyelleri yazmışım canım kaygılıyı kastetmiştim, vay bee o da hamiş haa ne güzell...Seni ayyrıca tebrik ederim o zaman maşallah ilk denemede ne güzel ne mutlu sana, önce üzüldün muhtemelen sonra çabucak geldi müjden
Benim bata 6 gün falan var canım, bekliyorum... İlginç olan şu ki yakınlarım bu aralar çok rüya gördü benle ilgili o sebepten çok umutlandım, delilik ama işteebelirti ile uğraşmıyorum artık fakat 2 gündür feci şişkinim bildiğin 4 aylık hamile gibi oluyo bazen karnım şaşkınım...
Ekimde doğum yapmak çok hoş geliyor kulağa ramazan ve iki bayram bitmiş oluyor vee havalar da henüz güzel bakalım hayırlı ise olsun diyeyim...Kaygılı da buraya takılır yakında desene![]()
YAPTI YAPTI ÜZÜMÜN ÇOK TATLI BEBİŞİ VAR :))
Kaygulum cts yaz bana mutlaka bende doktordan çıkınca yazarım.işte geldim burdayım nasılsınnn inşallah ekim annelerinden olucaksın sende :) bende tazelerdenim henüz 4+3 haftasonu kesemizi görmeye gidicez o zaman rahatlıcaz biraz daha inşallah :)
Aaaa evet doğru foto atmıştı dimi?
Kaygulum cts yaz bana mutlaka bende doktordan çıkınca yazarım.![]()
Canım tebrik ederim keseyi kaç artı kaçta gördünüz?bende ekim annesi olacam inş. Bugün doktora gidip kesemizi gördük 10 gün sonra da kalp atışlarımızı duyacaz Allah ın izniyle
merhaba kaygılı, tebrik ederim güzelim, çok sevindim, herşey yolunda gider de çok güzel bir hamişlik geçirirsin inş.işte geldim burdayım nasılsınnn inşallah ekim annelerinden olucaksın sende :) bende tazelerdenim henüz 4+3 haftasonu kesemizi görmeye gidicez o zaman rahatlıcaz biraz daha inşallah :)
hosgeldin :)) adetin gecikmrdenmi tesg yapmistin canimBende Rabbimin izni ile ekim.annesi olacağım.bir tane 19 aylık oğlum var.arada bir düşük yaşadım.İnşallah bu bebeğim tutunur anneciğine.çalışıyorum.stresli bir ortam çalıştığım yer düşüğüm ü ona bağlıyorum.çok sancım oluyor kasılmalarım.bhcg 19 çıktı. İki gün sonra da 75. Değerler iyi gidiyor inşallah. Cumartesi günü doktor kontrolünde de sıkıntı çıkmadan içimiz rahat dönerim:)Yenibosna nisa Hastanesi ne gidiyorum.
Benden bu kadar şimdilik.rabbim hayırlısını versin :)
Evet canım adetime 6 gün kala 19 cıktı değerim sanırım.erken döllenme olduhosgeldin :)) adetin gecikmrdenmi tesg yapmistin canim
ozaman degerin guzel erkenden tutunmus annesine bebisin :)Evet canım adetime 6 gün kala 19 cıktı değerim sanırım.erken döllenme oldu
Hayirli olsun cnm hosgeldin folik asiti ihmal etmeGÜNAYDIN BENDE EKİM ANNESİ OLUCAM İNŞALLAH ARANIZA YENİ KATILDIM ŞU AN TAHMİNİ 4+3 TEYİM CEVİZ YİYORUM TAM TAHILLI EKMEKLE PASTORİZE PEYNİR SÜT KAHVALTISI YAPIYORUM ÖĞÜN ARASI MUZ YİYORUM :) AKŞAM BADEM :) ÖNERİLERİNİZ VAR MI İHMAL ETME DEDİĞİNİZ? HEPİMİZ SAĞLIKLA BÜYÜTELİM BEBİŞLERİ İNŞALLAH :)
Ilk 3 ay bebege faydasi yok ama senibstoklarini tuketecek sen yinede depo yap cnm:) miden kotu olmadikca dikkat et beslenmene cunku guc ve derman kalmiyo ilk uc ay. Ama benim gibide olmayin ilk hamileligimde yakladik 30 kilo aldim sumur hepsi gitti sezeryan gobegi haric:))Kızlar bana verilen hamilelik rehberinde ilk üç ay yenilenler bebeğe bi faydası yok diye yazıyordu. Bende hiç dikkat etmiyorum yediklerime. Sadece hazır yiyecek yememeye çalışıyorum. Onun dışında pek değişiklik yapmadim ama siz şimdi böyle yazınca canım çekti bak :)
teşekkur ederim 4t4 de canımCanım tebrik ederim keseyi kaç artı kaçta gördünüz?
Derya istanbul bende.Ekim anneleri isimlerinizi ve yaşadığınız şehirleri yazar mısınız nicklerle aram pek yok unutuyorum hemen :)