• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Banada gün içinde öyle oluyor bugünde oldu ama hala hamilemym bilemedğim için neden olduğunu bilmiorum

Merhaba kızlar bizde 17 martta bahçeci İzmir deydik. Daha yeni açıldı. İlk kez gittik tüp bebek merkezine. Yaşım 32.bizde erkek faktör var. İlk görüşmede çok fazla test istedi doktor. Vitaminler, hormonlar rahim filmi ve genetik hem benden hem eşimden. Eşimden kumbara yöntemiyle sperm toplanılacak. Testlerimizi yapınca tekrar gidicez. Muhtemelen nisanda tedaviye başlamış oluruz. Umarım hepimiz için hayırlısı olur
Merhaba fiyatları hakkında bilgi aldınız mı

Aminnnn çok teşekkür ederim umut oldunuz bana çok üzülmüştüm 🥹🤲🏻💖
Allahtan ümit kesilmez bazen 5. Gün embriyosuna bile 11. Gün kan testi istiyorlar sizinki erken mi istemişler benim ki 2. Gün embriyosuydu evde hiç yapmadım kanda öğrendim 14. Gün 15. Gün evde yaptım çok silikti düşün önceden yapsam çıkmayacaktı moralim bozulacaktı ondan dolayı doktorum sıkı sıkı tembihledi sakın evde test yapma bende hiç yapmamıştım hatta 15. Günün testini ekliyorum için rahat etsin diye inşallah kanda pozitifi görürsün Allah’ın izniyle 🤲🌸

Eklentiler

• IMG_5182.webp
    IMG_5182.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 4
Allahtan ümit kesilmez bazen 5. Gün embriyosuna bile 11. Gün kan testi istiyorlar sizinki erken mi istemişler benim ki 2. Gün embriyosuydu evde hiç yapmadım kanda öğrendim 14. Gün 15. Gün evde yaptım çok silikti düşün önceden yapsam çıkmayacaktı moralim bozulacaktı ondan dolayı doktorum sıkı sıkı tembihledi sakın evde test yapma bende hiç yapmamıştım hatta 15. Günün testini ekliyorum için rahat etsin diye inşallah kanda pozitifi görürsün Allah’ın izniyle 🤲🌸
Öncelikle hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olsun inşallah🤲🏻💖 doktorum o tarihte gelmemi söyledi ben de bilmiyorum erken mi oluyor geç mi oluyor🥹 burada bazı kişilerin üçüncü günü embriyosu dokuzuncu gün pozitif çıkınca ben de bir şansımı denemek istedim insan sabırsızlanıyor bana da çok dua edin lütfen🤲🏻💖

Öncelikle hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olsun inşallah🤲🏻💖 doktorum o tarihte gelmemi söyledi ben de bilmiyorum erken mi oluyor geç mi oluyor🥹 burada bazı kişilerin üçüncü günü embriyosu dokuzuncu gün pozitif çıkınca ben de bir şansımı denemek istedim insan sabırsızlanıyor bana da çok dua edin lütfen🤲🏻💖
Amin inşallah Rabbim kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah 🤲 emin ol herkesin testi değerleri bebeğin gelişimi farklıdır kendinkinle kıyaslama belki bizim ki geç tutunmuştur bilemezsin canım 🌸
Ben bebegimi maalesef kaybettim sağ tüpe yerleşmiş yaramazlık yapmış birazcık ve annesini bu şekilde baya üzdü ☺️ yani nasibi yokmuş canım insan olacakların önüne geçemiyor Rabbim sağlıklı hayırlı gebelikler cümlemize nasip eylesin inşallah 🤲🥰

Merhaba, ben de yeni başladım tedaviye. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. En erken OPU kaç günde oluyor acaba? Sizlerin kaçıncı günlerdeydi? Bayramdan önce yetişir mi diye merak ediyorum :)
İlaç tedavisine başlandıktan sonra kontrolleriniz olacak. Yumurta büyütme işlemleri doktorun istediği boyuta geldiği zaman opu yapılacaktır. Benim 12. günde toplanmıştı.

Amin inşallah Rabbim kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah 🤲 emin ol herkesin testi değerleri bebeğin gelişimi farklıdır kendinkinle kıyaslama belki bizim ki geç tutunmuştur bilemezsin canım 🌸
Ben bebegimi maalesef kaybettim sağ tüpe yerleşmiş yaramazlık yapmış birazcık ve annesini bu şekilde baya üzdü ☺️ yani nasibi yokmuş canım insan olacakların önüne geçemiyor Rabbim sağlıklı hayırlı gebelikler cümlemize nasip eylesin inşallah 🤲🥰
Çok geçmiş olsun🙏 Rabbim en kısa zamanda sizlere de hayırlı sağlıklı bir şekilde kolay etsin inşallah bu mübarek ayda sevindirici güzel haberler alalım🤲🏻 çünkü gerçekten bizi sadece biz anlıyoruz yaşamayan bilemiyor🥹💖

Çok geçmiş olsun🙏 Rabbim en kısa zamanda sizlere de hayırlı sağlıklı bir şekilde kolay etsin inşallah bu mübarek ayda sevindirici güzel haberler alalım🤲🏻 çünkü gerçekten bizi sadece biz anlıyoruz yaşamayan bilemiyor🥹💖
Amin ecmain inşallah öyle inan ki yaşamayan bilemez sağolun Allah razı olsun Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah 🤲🫶🏻

Merhaba, ben de yeni başladım tedaviye. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. En erken OPU kaç günde oluyor acaba? Sizlerin kaçıncı günlerdeydi? Bayramdan önce yetişir mi diye merak ediyorum :)
Amin inşallah sağlıklı kaliteli yumurtalarınız kaliteli sağlıklı embriyolarınız olsun inşallah 🤲 vallahi herkesin sürecine göre değişir benim genelde 13 gün hormon iğnesi sürüyor 15. Günde yumurtalar toplanıyor en sondaki Opu da 14. Günde toplandı senin yumurtaların gelişimine bağlı olarak değişir tabi düzenli takip edileceksin doktorun kararı verir hakkında hayırlısı olsun inşallah ❤️

Back
X