• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Maşallah bebise, canım seninki de benimki gibi sağ tarafa TutunMuş, bazısı yedi haftalik usg görüntüsüne göre tahmin yapıyor ya kız mı olcak bizimkiler acaba, yoksa Çin takvimine göre erkek mmi :) ay çok tatlı ve heyecanli bir bekleyiş. Rabbim kız yada erkek sağ salim Kucağımiza almayi nasip etsin hepimize ve bütün anne adaylarına :)
Aynen canım benim de çin takviminde erkek çıkıyor ama ben kız bebeklerine heves ediyorum :) Rabbim sağlık versin oğlan kız hepsinin sevgisi aynı olacak. Bebişleri yerim ben ya nasıl annedir :) Nasıl kalp atışıdır :)

Canım kalp atışını 7. haftada duymuşsun. İlk duyduğun kalp atışı önemli zaten. Bizde 7+1'de duyduk 144 çıktı. Kızların nabız sayısı daha yüksek çıkarmış ama tabi ki allah bilir, hepsi sağlıklı olsun ilk bebekte farketmez diye düşünüyorum. Benim gönlümden geçen yok mesela cinsiyet konusunda ama hissettiğim var.
canim mesaji duzelttim yukarda ultrason kagidinda bi 80 gördüm ama esime gosterdim oda baska biseymis beceremedim ben :)))
artik bi dahaki kontrolde ben sorarim doktora
aslinda bende kizim olsunda cok istiyorum oglum olsunda hangisi olursa olsun cok sevinicem :)
senin icine hangisi doguyo

Ben cinsiyetini cok merak ediyorum.inanmiyorum ama meraktan bende bakiyirum cin rus takvimine.kizima hamileyken kiz cikiyordu.simdi erkek cikiyor.insAllah erkek olur.hep hayal etmisimdir bi kizim bir oglum olmasini

canim mesaji duzelttim yukarda ultrason kagidinda bi 80 gördüm ama esime gosterdim oda baska biseymis beceremedim ben :)))
artik bi dahaki kontrolde ben sorarim doktora
aslinda bende kizim olsunda cok istiyorum oglum olsunda hangisi olursa olsun cok sevinicem :)
senin icine hangisi doguyo
Ben kız hissediyorum canım bugüne kadar 2 arkadaşımda yanıldım sadece ama kısmet. Erkekte olsa kız da olsa allahım vermiş çok sevinirim bende. İkisininde ayrı ayrı zorlukları ayrı ayrı güzellikleri var.

Hanimlar doktordan geliyorum ayy cok heyecanli kesemizi gorduk. Beta hcg degerim 29955 ti okuyanlar hatirlar yazmistim cok yuksekti. Doktor ama tek kese gordu. Ikiz gibi durmuyo dedi. Sonradan degisiyor mu acaba bu. Bide benim hesabima gore 4+6 olmasi gerekiordu ama ultrasonda bebegim 5+4 cikti sorun gozukmuyormus kalp atislarida suan duyulacak gibi degil cok silik dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem ay nasil beklicem ben simdi
SAT kaçı acaba canim

Canim kac haftalik hamilesin?sende mi istemeden hamile kaldin?men istememe ragmen simdi kizimdakinden daha cok heyecanliyim.))
Ben 5+3 gunluk hamileyim.yooo istedim ben yasim 32 oldugu icin bian ince olsun ikiz gibi buyur dedik.fakatt bende heycan yerinekorku var.nasill gececek 8 ay diye cok kotu bi hamileilk gecirdim oglumda kusmaktan bulantidan buda boyle olur diye huzursuzum.bide hareketrimkisitlandi gibi hissediyorum

Aynen canım benim de çin takviminde erkek çıkıyor ama ben kız bebeklerine heves ediyorum :) Rabbim sağlık versin oğlan kız hepsinin sevgisi aynı olacak. Bebişleri yerim ben ya nasıl annedir :) Nasıl kalp atışıdır :)
Aynen canım doğsalarda yuMuş yuMuş ellerini öpsek doyasıya :)

Ayni durum bendede 10 aylık bir oğlum var onunla eskisi gibi ilgilenememekkk benide çok üzüyor sanki Oğluma haksızlık yapmış gibi kendimi suçlu hissediyorum Allah hepimize güç kuvvet versin

Allah yardımcımız olsun hepimizin canim gercekten cok zor aynı bende kendimi çok sucluyorum sabahları mutfaga gremiyorum kahvaltisi gecikiyo bn koltuğa uzaniyorum oda gezinio gezinio sora yanıma gelip elimden tutuyo gel mutfağa goturup mama istiyo o an içim parcalanio kendmi sucluorum sora hazırlıyorum ama geç kalio isde inş bunlarda gecicek...

Ben kız hissediyorum canım bugüne kadar 2 arkadaşımda yanıldım sadece ama kısmet. Erkekte olsa kız da olsa allahım vermiş çok sevinirim bende. İkisininde ayrı ayrı zorlukları ayrı ayrı güzellikleri var.

Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar hep öyle dua ediyorum
ailemde herkez erkek olucak diyo bakalım heyecanla bekliyoruz :):anneadayı:

kızlar mıde bulantısı ıcın decavıt kullanan war mı aranzda
Ya hanımlar benim karnım çok acıkıyor ya :) içimde canavar var galiba :))) meyveyle falan geçiştiriyorum ama benim durumumda olanlar ne yapıyor
Canım ben ne bulursam gömüyodum 5.haftamda simdi çorba içsem cıkıyor tadını cıkar bu günlerin ama kilona dikkat et

Kızlar boğazlarım çok batıyor öneriniz var mı ? Doğal yollarla nasıl hafifletebilirim ?

Back
X