2015 Ekim Anneleri

Benim de sarı akıntım oluyor. Hiç olumsuz düşünmemiştim. Sen söyleyince benim de kafama takıldı.Yarın dr a gideceğim, bu konuyu sorarım. Sen de doktorunla konuşunca bana da haber verirsen sevinirim

karnım ağrıyor çok korkuyorum bebeğime bişey olmasın sarı akıntım var ve wc ye gittiğimde iç çmaşırım da koyu bir renk olmuş allahım nolur bebeğime bişey olmassın
Canım önce sakin ol haftasonu banada oldu aynısı kahve rengi leke demek olan bi kanamanın durduğu anlamına geliyor kan pıhtılaşınca böyle oluyor drum bana progesteron verdi 2-3 gündür sabah akşam kullanıyorum geçti lekelenmeler çok şükür.
stres kanamanın başlıca sebeplerinden iyi düşün iyi olsun herşey gerisi takdiri ilahi :)

Benim de sarı akıntım oluyor. Hiç olumsuz düşünmemiştim. Sen söyleyince benim de kafama takıldı.Yarın dr a gideceğim, bu konuyu sorarım. Sen de doktorunla konuşunca bana da haber verirsen sevinirim
canom inşallah körü olmaz benim geçen haftada olmuştu ama bu sefer çamaşırıma bulaşmış ve kalınca koyu sarı bi renk olmuş iyice koyuya çavirmesinden korkuyorum sabaha kadar bekleyeceğim bakalım inşallah geçer sen sorunca haber verir misin canım

Kizlar Rabbime sukurler olwun ki bizde bugun keseyi gorduk. Doktor 2 hafta sonra da kalp atislari icin gel dedi. Simdi yazriklarinizi okurken korktm sari akinti bendede var ben pazar gunu ozele gittigm doktora sormustm bu akintiyi kokulu degilse ve kasinti yapmiyorsa sirun yok dedi bende koku felen yapmiyo ama icime bi korku girdi valla sşimdi yazdiklarinizi okuyunca

akıntının açık pembe veya kan rengi şeklinde olması sakıncalıymış kanama olduğu anlamına geliyormuş.dediğim gibi kahverengi olması olan kanamanın bitmesi anlamında ama mutlaka dr unuza sorun vereceği bi ilaç olabilir
panik olup lütfen strese girmeyin bebişlerde strese giriyor :) Allahım sağlıkla sıhatle bebişleri kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)

kizlar aranizda multivitamine baslayan var mi? 5+4 de gitmistim doktora multivitamine baslatti daha erken mi acaba?
Benim doktorumda basladi dekavi e yatarken iciyorum bulanti yapabilir diye. Daha guzel besliyor sanirsam. Elevit alma istersen o cok saibeli domuz bagirsagindan yapiliyomus kapsulu. Ne kadar dogru bilemem ama riske atma. Oglumda 12 haftaya girerken badlamistik tereddut ettim once ama iciyorum icinde zaten folik asitte var.

Ben vitamin olarak elevit kullanıyorum. İçinde folik asit de varmış. 4+3'ken verdi doktor. Bir de kan ilacı kullanıyorum.
Canim elevit hakkindaki saibeleri bi arastir istersen. Eczaci tanidik dekavit verdi bize facede falanda paylasiliyo zaten domuz bagirsagindan yapildigi dis kapsulu

Eklentiler

• IMG-20150114-WA0004.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 80
Ayrica folik asit kullaniyor musunuz peki

Ayrica folik asit kullaniyor musunuz peki
Hayir cnm vermedi fazlasi belki sikinti olabilir sen doktora tekrar teyit ettir onlardanda iyi bilemeyiz ama arkadaş imda ayni dr ye gidiyo oda folio kullaniyo o bitene kafar devam et sonra dekavite gecersin demis cunku foliodada b12 falan var iyot falan daha icerikli bi folik asit cunku. Nacizane tavsiyem sadece sen yinede sor cnm

Kızlar

Hiç bulantım yok bir önceki hamileliğimde de kürtaj olana kadar hiç bulantım olmamıştı... 5+3 deyiz bugün yaklaşık 1 saattir başım çok ağrıyor dayanamayıp minoset içtim..

Elim ayağım buz gibi benim birkaç haftadır sürekli ayaklarımda sıcak su torbasıyla geziyorum aranızda benim gibi eli ayağı sürekli üşüyen var mı kızlar

Kizlar 5 haftalikken keseniz kac mm idi. 5 haftalik dedii icinde bebek yok tedirgn oldum 4,6 mm kese dedi

Kizlar 5 haftalikken keseniz kac mm idi. 5 haftalik dedii icinde bebek yok tedirgn oldum 4,6 mm kese dedi
İcinde bebek olmaz ki caım daha benimde 8,5 mm di kese 5 haftalıkken daha ufak bebek nasıl görünsün ben pazartesi gnü gittim 6+6 sın dedi bebegide gördü ignetepesi kadar bsey kalbi icinde cuma gnü cagardı görürsün ins bebegide kalbide meraklanma bi 6 bucuk 7 haftalık olsun

Kızlar herkeste bir korku akıntıdan dolayı meraklanmayın bu kadar doktorlarınız demiyormu akıntılarınız artar diye bu normal bir durum eğer koku kasıntı idrarda yanma ve akıntınızın rengi yeşil koyu kahve pembeli kırmızılı renk degilse hic korkmayın limon kabuğu ve bi kac ton acık renkte akıntılarımızda cogalma olacak tıplı yumurtlama dönemlerimizdeki gibi telaş edip bebişlerinizin gelişimlerini riske atmayın pozitif anne pozitif bebek

Günaydın arkadaşlar. Benim sağ kalça kemiğim belime yakın olan yer çok ağrıyor gün geçtikçe artıyo. Aralık ayında yağan kar da kayıp düşmüştüm.o zaman bir.hafta kadar ağrıdı geçti.birdaha ağrımamıştı. Ama.şimdi tekrarladı. Bi sonraki kontrolümde doktor à danışacağım.Röntgen falan çekilmez zaten ama ne yapılır onu da bilmiyorum oturup kalkarken bile ağrİyor.

Canım sanırım aynı tarihte gebe kalmışız. Bende 5+1im ve tahmini doğum 19ekim. Ben dün kontrole gittim kese göründü. 3hafta sonraya randevu verdi. Doktordan gelince haberlerini bekliyorum:)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) evet aynı tarihte hamile kalmısız canım cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah benımde görünür kese bir sıkıntı çıkmaz.. doktordan cıkınca yazıcam hemen. doktorun nededi peki bebiş göründümü tam olarak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…