• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

ben sabah sadece süt içebildim, mide bulantısından birşey yiyemiyorum var mı benim gibi olan:(

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) evet aynı tarihte hamile kalmısız canım cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah benımde görünür kese bir sıkıntı çıkmaz.. doktordan cıkınca yazıcam hemen. doktorun nededi peki bebiş göründümü tam olarak canım
Amin canim sanada.. Yok bebiş görünmedi sadece kese göründü 0.5mm. Bide bende gebelik kisti oluşmuş.Ne olduğunu bilmiyorum ama doktor önemli bişey değil dedi. Folik asit ve progestan kullanmamı istedi 14.haftaya kadar.Birde gebe kaldığımdan beri mantar enfeksiyonu geçirdiğim için bi krem verdi vajina içine aplikatör ile atıyorum. Herşey yolunda dedi 3hafta sonraya randevu verdi:))

Günaydın kızlar,dünden beri belim çok agrıyor,masa başı çalışıyorum ama bişeyler batıyo sanki belime:(benim gibi bel ağrısı olan varmı bugün tam 7+0 olduk..

günaydın kızlar,

içinizde folik asiti bırakan var mı?

bana son kontrolümde 1 hafta sonra bırakabilirsin dedi dr, bir kaç yerde de 8. haftadan sonra gerek olmadığını okumuştum, ben de drun söylediği tarihte bıraktım. zaten folik midemi de çok yoruyordu, onu bırakınca da biraz rahatladım galiba.

doktora gittiğimde tam 5 di .bugun 6+1 cnm :) sen kaç haftalıksın
Bende doktora gittiğimde 5di. Bugün bittiğinde 5+3olucam. Senin kesen benden 2kat büyük maşallah:) Herkezde farklı büyüyor demekki:) Benim eltimin 7.haftasında kese 6.9mm di ama bebeği görememişlerdi..

Bende doktora gittiğimde 5di. Bugün bittiğinde 5+3olucam. Senin kesen benden 2kat büyük maşallah:) Herkezde farklı büyüyor demekki:) Benim eltimin 7.haftasında kese 6.9mm di ama bebeği görememişlerdi..
Valla cnm bn aslında doktora gıttıgımde hıc aklıma gelipte srmadım kaç mm diye burda kızlarınkını okurken farkettim ultroson kağıda baktım 11 mm yazıyordu :) mm olarak yazan tek şey oydu muhtemelen odur herhalde yarın sabah kontrolum var daha sağlıklı bilgilerle dönerim inşlh :)

Bugun kontrolüm var ama nasıl gidivez bilmiyorum :KK43: yollar çok fenaymis hâlâ daha kar yağıyor
eşim olmadı yarın gideriz diyor ben bugüne kadar zor durdum zaten :(

Aynen bende 2-3 gundur basladı :KK43: sadece sulu gıdalar alabılıyorum :KK43:
sen gittinmi doktora canım ?
Benimde bu sabah ilk defa midem bulandı kahvaltı edemedim bir iki lokma attım
Afedersiniz yumurtayı ağzımdan geri çıkardım yutamadim :(

Canım o koyu sarı minnak akıntı bende de var. Ben hiç kafaya takmıyorum çünkü hamilelikte bu tür akıntılar normalmiş. Ama kokulu olursa kaşıntın filan olursa hemen doktora git.
sağol canım. koku falan yok işte doktorada gittim ama çok sallamadı önemli değil dedi. takma kafana dedi testlerimi yaptırdı işte sonuçlarını bekliyoruz. belki idrar yolu iltahabı falansada olurmuş onlara bakacak.

Telaş yapma canım benimde aynı senin gibi her oğlen arası iç çamasırı değiştryorum,dün dr uma sordum normal dedi endişelenme,kahverengi kırmızı olmadıgı surece normalmiş..
teşekkürler canım. herkes hemen hemen yaşamış demek ki benim gibi artık içim daha rahat.

Back
X