• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

arkadaşlar merhaba bende ekim annesi olucam sanırım :) benide aranıza alın :)))) bugün daha 5+1 oldum tahmini doğum 19 ekim diye hesaplıyoruz henüz doktora gitmedim bu cuma günü randevum var hayırlısıyla gidicem inşallah bebişim benimledir. Rabbim herkesın gönlüne göre versin inşallah :)
Canım sanırım aynı tarihte gebe kalmışız. Bende 5+1im ve tahmini doğum 19ekim. Ben dün kontrole gittim kese göründü. 3hafta sonraya randevu verdi. Doktordan gelince haberlerini bekliyorum:)

Kızlar Burada doktorum bana ilaç olarak follibol ve progestan verdi bunları kullanan varmı ve birde adet olacakmışım gibi hep rahmimde bi sızı var ama öle rahatsız eden cinsten değil
Ben de hiçbir sorun olmamasına rağmen Progestan kullanıyorum akşam yatmadan bir tane. Ayrıca kasık ağrısı bende de halen var normal diye biliyorum ben canım

Ben çok ağır temizlik yapmıyorum 2 haftadoır, evi eşime süpürtürüyorum, bulaşık makinesini d eo boşaltıyor fazla eğilip kalkmamı istemediği için:) Ben memnunum halimden yapsın elinden geldiğince hiç yapamamaktan iyidir, ben haftasonu yatak odamın tozunu aldım, çarşafları eşimle değiştirdim buna rağmen kasık ağrışı yaşadım, aman varsın yarım olsun ne kadar kötü yapabilir ki, yapsada kötü olmuş demeyin bence hevesi kırılmasın:)
Öyle artık napalım idare edicez bir süre :) benim de biraz hareket edeyim ağrım oluyor

Kızlar limon yemenin bi zararı olur mu, tuz atıp yiyorum, canım çekiyor yemesem. Rahatlatıyor sanki bulantılarımı

Son düzenleme:
iyi aksamlar cici anneler :) gunlugumuzu merak edenlere gelsin kizlar ayrica kitabin sonunda 1 yasa kadar bebisinizle yapabileceginiz aktiviteler var. Bu guzel ajandayi ben 10 tl yr aldim :) siddetle tavsiye ediyorum :)

Eklentiler

• 20150217_204949.webp
    20150217_204949.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 83
  • 20150217_204726.webp
    20150217_204726.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 101
  • 20150217_204859.webp
    20150217_204859.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 93
  • 20150217_204836.webp
    20150217_204836.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 88
  • 20150217_205016.webp
    20150217_205016.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 89
  • 20150217_204931.webp
    20150217_204931.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 99
Geçmiş olsun canım, yat dinlen, kötü düşünme, dua et, rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın..

Moralini bozma canım iyi düşün, dua edelim, inşallah herşey yolunda gider iyi haberlerini alırsın

Benim dr folbiol önermedi günde 0,4 mg folikasit almamız yeterliymiş daha önce düşük hikayemiz yoksa folbiolda 5 mg var, fazlasının zararı var mı bilmiyorum ama zararı olsa vermezdi heralde.. bendede oluyor adet ağrısı gibi..

ben merak ettim iç sayfalarını da, dışardan ve anlattığınıza göre güzel görünüyor :)
Resim attim canim konuya :)

karnım ağrıyor çok korkuyorum bebeğime bişey olmasın sarı akıntım var ve wc ye gittiğimde iç çmaşırım da koyu bir renk olmuş allahım nolur bebeğime bişey olmassın

karnım ağrıyor çok korkuyorum bebeğime bişey olmasın sarı akıntım var ve wc ye gittiğimde iç çmaşırım da koyu bir renk olmuş allahım nolur bebeğime bişey olmassın
Canim merhaba doktorun kan gormus muydu hic kese icinde? doktorum bana acik renk kandan kork demisti. Turk kahvesi telvesi renginde koyu kan kesenin ocindeki kqndir demisti.
Ama sen kesinlikle doktorunu bir ara sor canim ihmal etme

Canim merhaba doktorun kan gormus muydu hic kese icinde? doktorum bana acik renk kandan kork demisti. Turk kahvesi telvesi renginde koyu kan kesenin ocindeki kqndir demisti.
Ama sen kesinlikle doktorunu bir ara sor canim ihmal etme
yok canım görmedi ama korkuyorum öncedende düşük yaşadım o yüzden fazla pimpirikliyim herhalde canım nasıl biliyo musun koyu renk sarı ve çamaşırıma geçmiş fark etmemişim koyu sarı olmuş çamaşırım inşallah allahım bebeğimi kucağıma almayı nasip eder

yok canım görmedi ama korkuyorum öncedende düşük yaşadım o yüzden fazla pimpirikliyim herhalde canım nasıl biliyo musun koyu renk sarı ve çamaşırıma geçmiş fark etmemişim koyu sarı olmuş çamaşırım inşallah allahım bebeğimi kucağıma almayı nasip eder
Insallah canim doktorunu ara hemen.

Back
X