• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım haber vereceğim herkese şans getirsin çok zor bir dönem yaşamayan bilemez rabbim güç kuvvet versin hepimize sabır versin ♥️♥️♥️
Amin Ecmain inşallah canım emin ol bizi bizden başka kimse anlayamaz anlatsan da anlamazlar inan ki dilerim hepimizin pozitif olur sağlıklı hayırlı bir şekilde inşallah 🤲😘

Selam rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah ben 11 Mart transferiyim 21 Mart'ta sonuç alacağım inşallah çok heyecanlı ve güzel geçiyor günlerim elimizden geleni yaptık gerisi taktir ilahi günümü bekliyorum
Aleykümselam hoşgeldin ne güzel böyle pozitif bi enerjiyle geldin umarim sonucunda pozitif olsun canım 🤲🤲🥰🥰

Daha dur büyüdükçe sıcaklık 🤒 basar daha henüz çok erken sen yine üşüyorsun ben yazın sıcaktan terden ölecektim öyle bana sıcaktı anlatamam dua et ilk aylar ve son ayların güzel aylara denk gelecek nasip olursa inşallah 🤲😁❤️
Keşke hepimize nasip olsa keşkeee Yüce Allah’ımdan isteğimdir tüm kardeşlerime nasip olsun hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza

Back
X