2015 Ekim Anneleri

Kizlar varya kalp atisini duymak icin bugun disarda beklerken inanin mahvoldum dr acilen sezeryana girdi 1 saatte oyle bekledik kafayi yedim inanin birde tüp bebek olmasi dahada korkutuyordu beni
Sizde duyun ve su dönemi atlatalım artık canlarım cinsiyet vs... tatlı muhabbetlerimiz olsun insallah

Kizlar ya bu donemde ne yenilir ne icilir mesela hangi bitki caylari icilir hangisi icilmez... Biraz bilgi verebilir misiniz ozellikle tecrubeli olanlar.
Budonemde bitki xaylarindan uzak dur ozellkle yesil cay ve adacayiii.daha xokk sutt ayran ve taze sikilmis meyvva suyu tuket.hee buarada arkadaslar gundee 1 tane sodanizi icin bebekelrin kemiklerii guclu oluyo sizde kendinizi zinde hissedersiniz.tansiyon yyuksekolanlar doktora danisi icsin

Ca
Kizlar bi konuda daha size danismam gerek 3 gundur aksam bu saatlerde mide sorunu yasiyorum ciddi bir yanma kramp yasayan var mi? Aksama dogri gaz sikintim artiyor ondan oalbilir mi kivtaniyorum resmen suan yaaa

Canim bende aynı dertten mzadribim midem yanıyor aksamlari ve sürekli bulantim var.. Tek sorun cikaramiyorum.. Ve hersey kötü kokuyor bana :)

Âmin canım çok Sağol inş herşey güzel olur hepimiz için açıkcası yapabilirmiyim diye çok endişeliyim

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, çok düşünmemeye çalış düşünmemek çok zor biliyorum ama , bundan sonrası çok iyi, sorunsuz bir şekilde gider inşallah..
İnşallah canim ya stres valla heyecandan uyuyamiyorum halbuki ikinci hamileligim ama ilk gibi heyecanliyim 14 ocak seninki?
benim ilk çok heyecanlıyım neler olacak diye ben de 14 ocak lardanım :)
Kızlar kesin hamileymisim ben de bugun ogrendim
hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

İyi geceler anneler. Mide bulantısı için maden suyu demişsniz. Bende çok bulaninca içiyorum günde bi tane. Hakikaten rahatlatıyor, ağzımda ki o kötü tatları, alıp götürüyor gibi hissediyorum. Eşim taze portakal suyu sıktıginda içerken yine midem bulanıyor, ama sadece portakal yesem yine bu da bulantıma iyi geliyor. En kötüsü sabah ki bulantılar, insanın canı hiç birşey de istemiyor

Şuan benim için erken galiba daha bulantım yok ama umuyorum ki portakal suyu bende de bulantı yapmaz çok seviyorum çünkü :)

Arkadaşlar merhaba herkese hayırlı geceler. Benm sat 31 aralık.. Beta hcg değerlerim ise
5şubat regl günü negatif
9 şubat 50.4
12 şubat 291.2
16 şubat 2676
Sizce nasıl değerlerim.
Ben kese için doktora gitmeyeceğim direk kalp atışlarını duymak istiyorum sizce Allah nasip ederse kalp atışları ne zamana belli olur ? Birdr bu değerlere göre sizce ikiz olma ihtimali var mı ? Notmal yoldan gebeyim ama babam ikiz ?

Masallah canm ya :)) Allah kucagina almayi nasip etsin ikizleri degerler guzell

Allah razı olsun canm yaa Rabbim isteyen bütün annelere en erken zamanda hayırlı bir şeklide bebişlerinin kokusunu almayı nasip etsin
inşallaahh
Amin canim insallah bende Saglikla sihhatle evladimi kucagima alirim ekim annesi olacagiz Allah izin verirse kizlar 10.gun 106. 14.gun 637.87 iyini arkadaslar 2 gun sonra tekrar yapilcak kismetse kesyi nezaman goruruz kismetse ? Allah isteyen herkese nasip etsin insallah...

hazal1595 Nerelerdesin hersey yolunda mı canım sayfa da göremedim merak ettim seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…