8.haftadami cok artti cnm gecen haftalar nasildi bugün nasilkızlar benim bulantı tavan yaptı çok fenayım. ne iyi gelir aceba bilen varmı
Budonemde bitki xaylarindan uzak dur ozellkle yesil cay ve adacayiii.daha xokk sutt ayran ve taze sikilmis meyvva suyu tuket.hee buarada arkadaslar gundee 1 tane sodanizi icin bebekelrin kemiklerii guclu oluyo sizde kendinizi zinde hissedersiniz.tansiyon yyuksekolanlar doktora danisi icsinKizlar ya bu donemde ne yenilir ne icilir mesela hangi bitki caylari icilir hangisi icilmez... Biraz bilgi verebilir misiniz ozellikle tecrubeli olanlar.
Kizlar bi konuda daha size danismam gerek 3 gundur aksam bu saatlerde mide sorunu yasiyorum ciddi bir yanma kramp yasayan var mi? Aksama dogri gaz sikintim artiyor ondan oalbilir mi kivtaniyorum resmen suan yaaa
Âmin canım çok Sağol inş herşey güzel olur hepimiz için açıkcası yapabilirmiyim diye çok endişeliyimCanım hayırlı olsun bebeklerin :) Benim de ikinci hamileliğim kızım var 2.5 yaşında. Sıkma canını ev hanımıysan problem olmaz ikisi birlikte büyür,kardeş çok önemli.Ben çalışan bir anne olmama rağman ikinciyi isteyerek planladım Allahım sonunda kadar hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucağımıza.
Sonucun Bayağı yüksek canım beşlide ikizdirrrr:))))iki kat mı bu sonuca göre internette bir sitede 6 haftalık hamile olduğum çıkıyor ama ben 4+4 teyim. normal mi yani :)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, çok düşünmemeye çalış düşünmemek çok zor biliyorum amamerhaba kızlar bugün dr a gittim kesem duruyor yerinde çok şükür 1,13 cm olmuş ama dr bekleyeceğiz diyor kanama iyi olmadı diyor.. bide senin kese çok yavaş büyüyor dedi büyüyor ama yavaş dedi.1 haftada 0,987 cm den 1,13 olmuş anlamıyorum ki hiç? 6. haftadayım ama ölçümde 5+5 değerleri çıkıyor. rabbim herşeyin hayırlısını versin beklemekten başka bi çare yok
benim ilk çok heyecanlıyım neler olacak diye ben de 14 ocak lardanım :)İnşallah canim ya stres valla heyecandan uyuyamiyorum halbuki ikinci hamileligim ama ilk gibi heyecanliyim 14 ocak seninki?
hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKızlar kesin hamileymisim ben de bugun ogrendim
Arkadaşlar merhaba herkese hayırlı geceler. Benm sat 31 aralık.. Beta hcg değerlerim ise
5şubat regl günü negatif
9 şubat 50.4
12 şubat 291.2
16 şubat 2676
Sizce nasıl değerlerim.
Ben kese için doktora gitmeyeceğim direk kalp atışlarını duymak istiyorum sizce Allah nasip ederse kalp atışları ne zamana belli olur ? Birdr bu değerlere göre sizce ikiz olma ihtimali var mı ? Notmal yoldan gebeyim ama babam ikiz ?
Allah razı olsun canm yaa Rabbim isteyen bütün annelere en erken zamanda hayırlı bir şeklide bebişlerinin kokusunu almayı nasip etsin inşallaahhMasallah canm ya :)) Allah kucagina almayi nasip etsin ikizleri degerler guzell
Amin canim insallah bende Saglikla sihhatle evladimi kucagima alirim ekim annesi olacagiz Allah izin verirse kizlar 10.gun 106. 14.gun 637.87 iyini arkadaslar 2 gun sonra tekrar yapilcak kismetse kesyi nezaman goruruz kismetse ? Allah isteyen herkese nasip etsin insallah...Allah razı olsun canm yaa Rabbim isteyen bütün annelere en erken zamanda hayırlı bir şeklide bebişlerinin kokusunu almayı nasip etsin
inşallaahh
Amin canim insallah bende Saglikla sihhatle evladimi kucagima alirim inşallah ekim annesi olacagiz Allah izin verirse kizlar 10.gun 106. 14.gun 637.87 iyimi arkadaslar 2 gun sonra tekrar yapilcak kismetse keseyi nezaman goruruz kismetse ? Allah isteyen herkese nasip etsin insallah...
İnsallah canm hersey yolunda gider Amin...Sabah erkenden doktora gidiyorum kızlar bana dua edin de minigimin kalbini duyup kendisini göreyim inşallah.. Mevlam bebislerimizi bize bagislasin.....
İnşallah canım sabah olmuyor bana hayırlısı artık yazarım buraya bilgilerimi yarın :)İnsallah canm hersey yolunda gider Amin...
Ay bende uyuyamiyorum insallah bende bir an once keseyi gorurum senin tup bebek degilmi ?İnşallah canım sabah olmuyor bana hayırlısı artık yazarım buraya bilgilerimi yarın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?