- 27 Ocak 2015
- 83
- 59
- 23
bugün sadece bir parça ekmek yedim. günlerdir fenayım buz dolabını açamıyorum. eşim yada annem önüme yemek verirse midemde alırsa biraz yiyorum 2 kilo verdim. ne zmn geçer aceba
bende aynı durumdayım taze zencefil kaynatıp içiyorum bir parça limon sıkıp biraz iyi gelio ama yinede geçmio dene istersen. şuan kalkıp hazırlıycak durumda olsam yapcam ama fenayım mutfağa girmek istemiyorum. eşim bekliyorum yapsın diye
aynen ya ALLAH yardımcımız olsunbende sımdı esımı beklıyorum cok kotuyum uyumusum uyandm yıne basldı.gıremıyorum mutfaga bende
Benimde ayakta durunca hemen kasiklarim ve belim agrio ayni şekilde...Kızlar benım karnım sıstı ya cok fena dugmem kapanmıyor hıc bı pantolonum olmuyor ıstahım simdilik normal sadece ekmek yemiyorum daha da kılo almamak ıcın yorulunca kasık agrim hemen basliyor
Tatlm bende hamileyim 5 haftalik dun keseyi gormek iviçin gittk doktor cok kucuk dedi mercimek tanesi kadarmis. Sen gorebildinmi keseyi ? Acaba cok mu kucuk bEnimki kafami kurcalayip duruyoBenimde ayakta durunca hemen kasiklarim ve belim agrio ayni şekilde...
Yok canım maalesef ben göremedim keseyi yTatlm bende hamileyim 5 haftalik dun keseyi gormek iviçin gittk doktor cok kucuk dedi mercimek tanesi kadarmis. Sen gorebildinmi keseyi ? Acaba cok mu kucuk bEnimki kafami kurcalayip duruyo
Yok canım bende göremedim keseyi maalesef yarin tekrar gidip kan vereceğim cuma günü beta HCG 176 çıktı yarin bidaha bakılacak..hayirlisiyla kesede gozukseydi....Tatlm bende hamileyim 5 haftalik dun keseyi gormek iviçin gittk doktor cok kucuk dedi mercimek tanesi kadarmis. Sen gorebildinmi keseyi ? Acaba cok mu kucuk bEnimki kafami kurcalayip duruyo
Anladm tatlm yaa cok stresli bi surec valla insallah keseyide goruruz kalp atışları da duyarizYok canım maalesef ben göremedim keseyi y
Yok canım bende göremedim keseyi maalesef yarin tekrar gidip kan vereceğim cuma günü beta HCG 176 çıktı yarin bidaha bakılacak..hayirlisiyla kesede gozukseydi....
İnşallah canim ya stres valla heyecandan uyuyamiyorum halbuki ikinci hamileligim ama ilk gibi heyecanliyim 14 ocak seninki?Anladm tatlm yaa cok stresli bi surec valla insallah keseyide goruruz kalp atışları da duyarizsenin son adet tarihin ne zamandi peki?
Benimde 10 ocak tatlm. Yarin insallah gorurum tam olarak keseyi dayanamıyorum ya heyecandan :))İnşallah canim ya stres valla heyecandan uyuyamiyorum halbuki ikinci hamileligim ama ilk gibi heyecanliyim 14 ocak seninki?
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun...Benimde 10 ocak tatlm. Yarin insallah gorurum tam olarak keseyi dayanamıyorum ya heyecandan :))
evet canım Allah izin verirse ilk olacakCanim ins hersey guzell olur.ilk evladinmi
Canim kalbini ferah tut sen stres ten uzak durmerhaba kızlar bugün dr a gittim kesem duruyor yerinde çok şükür 1,13 cm olmuş ama dr bekleyeceğiz diyor kanama iyi olmadı diyor.. bide senin kese çok yavaş büyüyor dedi büyüyor ama yavaş dedi.1 haftada 0,987 cm den 1,13 olmuş anlamıyorum ki hiç? 6. haftadayım ama ölçümde 5+5 değerleri çıkıyor. rabbim herşeyin hayırlısını versin beklemekten başka bi çare yok
Hemen patatess kaynatt hafif tuzla yee.bide saatalik yee.naanalii sekerde iyi gelirr.limonlu suda içebilirsinkızlar benim bulantı tavan yaptı çok fenayım. ne iyi gelir aceba bilen varmı
duygu cuma benimde 145 di dün tekrar bakıldı 376 sanırım seninle aynıyız doktorum cumartesi gel keseyi görebiliriz dedi sanırım şuan için çok erkenYok canım maalesef ben göremedim keseyi y
Yok canım bende göremedim keseyi maalesef yarin tekrar gidip kan vereceğim cuma günü beta HCG 176 çıktı yarin bidaha bakılacak..hayirlisiyla kesede gozukseydi....
Insallah duyarsin cnm benimhadi gözün aydın canım darısı basimiza
kaç günlük oldunuz bende merak ediyorum keseyle kalp atisini crbmba görebilir duyabilirmiyim diye
Bende ouleydim canm benim vallaAmin canım bende cumayı iple cekiyorum duymak icin
İnşallah hayirlisiyla gorsek yarin tekrar kan vereceğim bende bakalım hayırlısı...inşallah hepimiz görelim miniklerimizi kalp atışlarını duyalim....duygu cuma benimde 145 di dün tekrar bakıldı 376 sanırım seninle aynıyız doktorum cumartesi gel keseyi görebiliriz dedi sanırım şuan için çok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?