2015 Ekim Anneleri

Ultrasona girdin mi canım hayırlı olsun. Ben daha görmedim o yüzden bekliyorum.

Bende keseyi görünce söyledim aslında bebeği görmeden söylemeyecektim ama çok sıkıstirinca söylemek zorunda kaldım. Yoksa adet oldum falan deyip oyaladim ilk başta. Korkuyor insan kimseyi ümitlendirmeK istemiyor

Bende keseyi görünce söyledim aslında bebeği görmeden söylemeyecektim ama çok sıkıstirinca söylemek zorunda kaldım. Yoksa adet oldum falan deyip oyaladim ilk başta. Korkuyor insan kimseyi ümitlendirmeK istemiyor
Haklısın ben de öyleyim şuan :) korktuğum başıma grldi Boğazlarım şişti yutkunamiyorum ateşim çıkmaz inşallah cok korkuyorum

Ben bu sefer kalbini duymadan söylemiycem.geçen sefer hemen söyledim sonra 3gün sonra kaybedince sorular sorular çok sıkıldım teselli etneye çalışıyolar ama o psikolojiyle tahammül edemiyosun..

kızlar moralım cok bozuk bende hamıleyım test yaptım az on ce ıkıncı cızgı bıraz sılık cıktı ama bılıyorum hamıleyım ınanın suan aglamaktan yazamıyorum bıle ben ne yapacam ıstemıyorum cocuk falan esımde korunuyordu nasıl hamıle kaldım ben

kızlar moralım cok bozuk bende hamıleyım test yaptım az on ce ıkıncı cızgı bıraz sılık cıktı ama bılıyorum hamıleyım ınanın suan aglamaktan yazamıyorum bıle ben ne yapacam ıstemıyorum cocuk falan esımde korunuyordu nasıl hamıle kaldım ben

canım allah yardımcın olsun.milyonlarca insan böyle bi haber için bekliyo.sen ağlıyosun.belki doğru zaman değildir senin için ama yinede her şeyde bi hayır vardır derler.kesinlikle istemiyosan kalbi atmadan sonlandır gebeliğini.ama bence iyi düşün bazen istemediğin korktuğun şeyler çok güzel anıların ve zamanların vesilesi olabilir.

Canim üzülme ne olur, bu ilk tepkin o yüzden sağlıklı değil. ArkadasiMin dediği gibi doğurmak zorunda zaten değilsn. Eşinle otur güzel güzel konuş. Olsa ne olur olmasa ne olur diye. Ama şu an çok sağlıklı karar veremezsn çünkü ağlıyorsun. Önce bi sakinlesmeye çalış ne olur

canım allah yardımcın olsun.milyonlarca insan böyle bi haber için bekliyo.sen ağlıyosun.belki doğru zaman değildir senin için ama yinede her şeyde bi hayır vardır derler.kesinlikle istemiyosan kalbi atmadan sonlandır gebeliğini.ama bence iyi düşün bazen istemediğin korktuğun şeyler çok güzel anıların ve zamanların vesilesi olabilir.
benım zaten bı oglum var ve 9 yasında esımle zaten 5 yıldır ayrıydık 2 senedır tekrardan barıstık bu cocugu asla ıstemıyorum keske hıc hamıle kalmasaydım acaba kalp atısı kacıncı haftada baslıyor

benım zaten bı oglum var ve 9 yasında esımle zaten 5 yıldır ayrıydık 2 senedır tekrardan barıstık bu cocugu asla ıstemıyorum keske hıc hamıle kalmasaydım acaba kalp atısı kacıncı haftada baslıyor
Canim benim Hemen acele karar verme. Bekle bi kaç gün zaten gebeliğin çok yeni şu an. Yine siz karar vereceksniz zaten eşinle

cok cok sagolun yanı surada yazdıgınız bır kac kelıme bıle bana ınanın cok ıyı geldı ıyı kı varsınz

cok cok sagolun yanı surada yazdıgınız bır kac kelıme bıle bana ınanın cok ıyı geldı ıyı kı varsınz

Hepimiin gebeliği planlı değil ki, mesela benim ki :) bide ilk başta ciddi anlamda duygusal değişim oluyor hormonlardan dolayı , şu an normal böyle tepki vermen ama hemen karar almak çok mantıklı değil, sakinlesip öyle karar ver olur mu, Rabbim zihnini aydınlatsn. İnşallah senin için esin için çocuğun için ve karnında ki bebek için en güzel kararı alırsınsniz üzme tatlı canını :)

önce hayırlısı hakkımızda hepimizinn...bana ilk belirtilerinden bahsetmek issteyen var mı acaba:cool:

Back