Hoşgeldiinnmerhaba bende ekim annesiyimmmm
Canım ama çok yeni.. Belki de bir sürelik bir şeydir, yine şişkinlik falandır.. Belli oluyorsa da varsın olsun :)) Hamişsin naparsınkızlar benim karnım baya çıktı hamile olduğum anlaşılıyor artık ilk zamanlar şişkinlik oluyordu sabahları kalkınca iniyordu ama şimdi hep şiş
Maşallah canım5+2 iken yani c.tesi günü doktora gittik kızlar ve kese göründü karından ultrasonla fakat bebek görünmedi doktorum daha erken dedi haftaya c.tesi tekrar çağırdı. ben biraz stres oldumaçıkçası ama galiba normalmiş. ?????
Hayırlı olsun.. Allah tamamına erdirsin. Sağlık versiinnMerhaba arkadaşlar bende ekim annesi olduğumu öğrendim :) 2. Kez anne olucam inşallah 20 aylık kızıma kardeş geliyor
Naneli sakiz at agzina canim bide sicak suya zencefil at demlensin dr tavsiyesi inşallah ise yararKızlar bulantılar çok fena. Tuzlu çubuk kraker yiyorum bakalım faydası olacak mı?
amin cnm inşallah.HoşgeldiinnHayırlı uğurlu olsun.. Sağlıkla kısmetiyle gelsin inşallaahh
Canım ama çok yeni.. Belki de bir sürelik bir şeydir, yine şişkinlik falandır.. Belli oluyorsa da varsın olsun :)) Hamişsin naparsın
Maşallah canımHaklısın stres oluyor insan. Ne güzel keseyi görmüşsünüz Ben daha keseyi yarın görmeye gidicem kısmetse.. Ben de çok heyecanlıyım.. İnşallah aşama aşama ne olması gerekiyorsa yolunda gider hepimiz için.. Rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçiririz.
Yapayım hemen canım hiç keyfim yok.Naneli sakiz at agzina canim bide sicak suya zencefil at demlensin dr tavsiyesi inşallah ise yarar
Amin canım inşallah. Kafasıyla poposunu gördük ama kollar bacaklar daha belli olmuyordu. 2 hafta sonra tekrar gidicem görürüm inşallah hayırlısıyla.Kesinlikle katiliyorum cnm mumkun oldugunca karindan bakilmasi en sagliklisi hayirli olsun bu arada giremedim bikac gundur. Kalp atislarini duymussun darisi elini kolunu tum vucudunu gormene insallah saglikli sihhatli
Canım kaç haftalık hamilesin? Ben 5+0 ama hiç mide bulantılarım falan olmuyo.. Keseyi gördüm ama adet gecikmesi ve iştah açılmasından başka hiçbir belirtim yok.??Yapayım hemen canım hiç keyfim yok.
Canim merhaba hersey muhtesemdi pastamizi yaptirdik bide cakepopslar yaptim herkese bebisimin agzindan uzerine seker hamuru ile dayima teyzeme halama dedeme vs yazdim. gozyaslari sel oldu esim pastayi getirip sizi bugun neden topladik biliyor musunuz bizim bir yavrumuz olacak dedi. Kendi annem ruyasinda gormus zaten yaninda pijama takimi getirmis ruyami anlatir veririm diye bebisimim ilk hediyesinide almis olduk :) kesinlikle siradan bir sekilde verme haberi gozlerindeki mutlulugu cok daha iyi goreceksin:)
İns hayirlisiyla keseyi gorursun.ben keseyii gordum haftaya cuma kalp atimi icin cagirdi.neguzell benimde migdem bulanmaz ins.evett kendim bakiyorum.ara ara annnem ablam gelir ama herkesin ayri dunyasi var sonucta.ben 40 ciktiktan sonra hep yere koydum oyuzden kucakta sıkılıyo benimki alisikdiil:)) sadece uyku istegim oluyo oyuzden utkuyla ilgilenmek biraz yorucu oluyooBenim çok şükür miğde bulantım falan olmamıştı Bundada daha keseyi falan görmedik Çarşamba Gününe randevu aldık inş bundada olmaz çocuğuna kendinmi bakıyorsun benimki sürekli kucak istiyor ara ara Oğluma halsizlik yapmışım gibi ağlıyorum
Insallah canim saglicakla kalAmin canım inşallah. Kafasıyla poposunu gördük ama kollar bacaklar daha belli olmuyordu. 2 hafta sonra tekrar gidicem görürüm inşallah hayırlısıyla.
Canım kaç haftalık hamilesin? Ben 5+0 ama hiç mide bulantılarım falan olmuyo.. Keseyi gördüm ama adet gecikmesi ve iştah açılmasından başka hiçbir belirtim yok.??
Bende bugun 5+1 oldum migdem bulanmiyo istahimda kapalii hic bi belirtin yok sadece biraz uyku ve halsizlikkkCanım kaç haftalık hamilesin? Ben 5+0 ama hiç mide bulantılarım falan olmuyo.. Keseyi gördüm ama adet gecikmesi ve iştah açılmasından başka hiçbir belirtim yok.??
Amin canım inşallahh... Sana da maşallahhMerhaba kızlar. Şimdi doktordan geldim. Kese göründü. 5+0 haftalik hamileyim... Kismetse bende ekim annesi olucam :)
Çok heyecanlıyımmm, ilk bebeğim..
ALLAH hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)
Canım hayırlı olsun bebeklerin :) Benim de ikinci hamileliğim kızım var 2.5 yaşında. Sıkma canını ev hanımıysan problem olmaz ikisi birlikte büyür,kardeş çok önemli.Ben çalışan bir anne olmama rağman ikinciyi isteyerek planladım Allahım sonunda kadar hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucağımıza.Merhaba güzel anneler geçen sene bu zamanlar Mayıs annelerindeydim çok şükür yavrumu kucağıma aldım oğlum 10 aylık ve ben yeniden hamileyim daha bebeğim çok küçük ve bir ikinci hamilelik nasıl yapacak bilemiyorum Allah herkese yavrusunu kucağına almayı nasip etsin
Gebeliğin ilk dönemlerinde bende de mide kazıntıso olmuştu canım. Özellikle geceleri. Birşeyler yemezsem kazıntı bulantıya dönüşüyordu, ben de gece gündüz yiyordum :)bir de benim iştahım çok açıldı yaaanapıcam bilmiorm. oğlumda 30 kiloya yakın almıştım :) 4 senede 57 kiloya düştüm ki 60 kilo hamile kalmıştım. ama şimdiden 58 kilo oldum 1 kilo almışım yani sanki içim kazınıo gibi oluyrm daha şimdidennn :)
ben yememeye çalışıyorum ama aklımda hep yemek varrr :)Gebeliğin ilk dönemlerinde bende de mide kazıntıso olmuştu canım. Özellikle geceleri. Birşeyler yemezsem kazıntı bulantıya dönüşüyordu, ben de gece gündüz yiyordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?