Oglumda cok bulantı m vardi bunda yok.bide insan cabuk unutuyi onda buhftalarda naasildim diyee sen nasilsinAllah kolaylık versin canım benimde bir oğlum var
Cok guzel bir fikir bu :) arkadaslar bu arada ne kadar dogru bilmiyorum ama kalp atisini saglik ocaklarinda da dinkeyebiliyormusuz diye duydum :) hani hastaneye surekli gitmege durumu yetmeyenler yada uzak mesefade olanlar icin degerlendirilebilir. Birde sizi ozel hastaneler icin uyarmak istiyorum doktorlar haftaya gel iki hafta sonra gel diyorlar bunlar icin muayene ucreti lutfen vermeyin muayene sonrasi 15 gun kontrole girer ve ucretsizdir. Hastaneden hastaneye degismiyor diye biliyorum ama sorgulamakta fayda var.Kalp sesi dünyanın en güzel sesiymiş. Yanınızda birini götürün kameraya alsın. Biz sabah akşam dinliyoruz.
Evet canım dündü çok güzel geçti. Kesemizi, bebeğimizi gördük. Kalp atışını da duyduk. Harika bir duyguydu. Biz 7+0 hesaplıyorduk 7+1 çıktık ultrasonda.
Benim çok şükür miğde bulantım falan olmamıştı Bundada daha keseyi falan görmedik Çarşamba Gününe randevu aldık inş bundada olmaz çocuğuna kendinmi bakıyorsun benimki sürekli kucak istiyor ara ara Oğluma halsizlik yapmışım gibi ağlıyorumOglumda cok bulantı m vardi bunda yok.bide insan cabuk unutuyi onda buhftalarda naasildim diyee sen nasilsin
Hosgeldinnn bir guzel ekim annesi :)merhaba bende ekim annesiyimmmm
Bende hic bisey yok. kilo da fark etti mi peki canim? Benim doktorum fazla kilo almaya cok karsi. Makarna pilav yemiyoruz ekmegi azaltiyoruz dedi direk bende cok kilo almak istemiyorum acikcasi ve uyuyorumda:)kızlar benim karnım baya çıktı hamile olduğum anlaşılıyor artık ilk zamanlar şişkinlik oluyordu sabahları kalkınca iniyordu ama şimdi hep şiş
kızlar benim karnım baya çıktı hamile olduğum anlaşılıyor artık ilk zamanlar şişkinlik oluyordu sabahları kalkınca iniyordu ama şimdi hep şiş
kilo garkı oldu canım ya bende anlamadıma amanasıl oldu eski yediğimdemden farklı yada aşırı yemiyorum ama hareketsizlik ve fazla uyku aldırdı galiba bir buçuk kilo almışım şaşırdımBende hic bisey yok. kilo da fark etti mi peki canim? Benim doktorum fazla kilo almaya cok karsi. Makarna pilav yemiyoruz ekmegi azaltiyoruz dedi direk bende cok kilo almak istemiyorum acikcasi ve uyuyorumda:)
canım hiç stres olma çünkü normal bende 5+6 da kese göründü bebiş görünmemişti 5 gün sonra falan hem kalp atışını hem bebişmizi gördük5+2 iken yani c.tesi günü doktora gittik kızlar ve kese göründü karından ultrasonla fakat bebek görünmedi doktorum daha erken dedi haftaya c.tesi tekrar çağırdı. ben biraz stres oldumaçıkçası ama galiba normalmiş. ?????
Hayırlı olsun canımkızlar merhaba... sanırım bende ekim annesi olucam çok heyecanlıyım:) biraz deneyimlerinizden bahsedermisiniz? birazsan dr a gitcem sonuçları almak için bakalım kaç hafta diyecek
Çok teşekkür ederiimmaynen iyi düşün iyi olsun canım ben adet tarihimden 10 gun sonra gördüm keseyi inşalh bu hafta sonuda kalp atışlarını duycaz bol bol dua et :) seninledir annesi korkma
Maşallah canıımmMerhaba kızlar. Biz de bugün doktora gittik. Çok şükür kesemizi gördük. 0,55öm:) 10 gün sonra kalp atışları dinlemeye gideceğiz inş.
İnşallah canım, inşallahCok tesekkurler kesinlikle herseyi unuttum bile :) doktor sikayetin varmi dedi sikayet edermiyim dedim sukurler olsun sabirla bekliycez artik hepimiz ekim ayinda bebeklerimizi paylasiriz insallah burada :)
Geçmiş olsun canım yaa...Kusmamak için zor tutuyorum kendimi
iş yerimdeki ablada saolsun öğle yemegıne kızartma yapmış kokusu odama kadar geldı fenayım kızlar..
Canim merhaba hersey muhtesemdi pastamizi yaptirdik bide cakepopslar yaptim herkese bebisimin agzindan uzerine seker hamuru ile dayima teyzeme halama dedeme vs yazdim. gozyaslari sel oldu esim pastayi getirip sizi bugun neden topladik biliyor musunuz bizim bir yavrumuz olacak dedi. Kendi annem ruyasinda gormus zaten yaninda pijama takimi getirmis ruyami anlatir veririm diye bebisimim ilk hediyesinide almis olduk :) kesinlikle siradan bir sekilde verme haberi gozlerindeki mutlulugu cok daha iyi goreceksin:)
Ne güzel düşünmüşsünüüzz
Ay amin inşalalaahhhh.. Darısı herkesin başınaaAMİNN CANIM HAYIRLISIYLA İNŞALLAHSENDE EN YAKIN ZAMANDA DUYARSIN İNŞALLAH BEBİŞİNİN KALBİNİ PIT PIT
Benim ilk haftalardaki şişkinliğim geçti şükür. Tartıda da 1 kg vermiş görünüyorumkızlar benim karnım baya çıktı hamile olduğum anlaşılıyor artık ilk zamanlar şişkinlik oluyordu sabahları kalkınca iniyordu ama şimdi hep şiş
sğl cnm :)canım hiç stres olma çünkü normal bende 5+6 da kese göründü bebiş görünmemişti 5 gün sonra falan hem kalp atışını hem bebişmizi gördük
Kesinlikle katiliyorum cnm mumkun oldugunca karindan bakilmasi en sagliklisi hayirli olsun bu arada giremedim bikac gundur. Kalp atislarini duymussun darisi elini kolunu tum vucudunu gormene insallah saglikli sihhatliCanım kalp için erken daha. Alttan baktırmak yerine biraz daha bekleyip karından ultrason derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?