2015 Ekim Anneleri

Tabiki canım. Hepimiz paylasacaz bilmediklerimiz yada anladığımız şeyleri anca öyle öğrenebiliriz

Kalp atışı yaşadığını seninle olduğunu gösteren en büyük anlardan biri bakalım ben haftaya görebilecek miyim kaçta gözüküyor ki alttan bakmayacak benim doktorum karindan ne zaman gözükür ki

inşallah canım benîm görürsün sen içini ferah tut pozitif düşünce çok önemli hamilelikte canım benimkine alttan baktı öyle göründü 8. haftaya kadar zamanı var kalp atışı için diye biliyorum geç döllenme olunca geç duyulabiliyor ama normalde 6. haftada duyuluyor sanırım

kizlar oglumu kaldirinca kasiklarimda agri oluyor normal mi

slm kızlar nasıpse bende ekım annesı olacam benım sorum şu bebegın hareketlerını ne zaman hıssetmeye baslarız bılgısı olan paylasırsa sevınırım

bana kalsa pazartesıı godocem dr um ızınlı ımıs ondan salı gidiyorum :) yaz mutlaka gidersenn :)

tamam canım mutlaka yazıcam :) bu arada doktoru aradım bi çarşambası boştu çarşamba sabah 9 da gidicem muayeneye bakalım sonucumu yazarım. ayyy inş kesemizi görürüz hayırlısıyla

B

Bende 24 yaşındayım tüp cnm beş yıllık evliyim beklemek istemedim

allahım kucağına da almayı nasip etsin inş canım benim.. ben senden 1 yaş büyüğüm sen benden önce evlenmişin sanırım bende 2,5 yıllık evliyim.hep korunduk 3 ay oldu denemeye başladık allahıma çok şükür bebişimiz geldi :) hepimizin sağlıklı sıhhatli bebişleri olsun inşşş

çok doğru söylemişsin canım,ilk hamileliğimiz oldugu için sanırım böyleyiz,endişeliyiz,herşeyden nem kapar oldum midem bulanır cok bulanıyo diyorum bişey olucak sanki diye korkuyorum,bulanmayıncada birşeymi oldu acaba neden bulanmıyo midem diye çelişkilere giriyorum,,Rabbim bu riskli aylarımızı bir an önce atlatmayı nasip etsin..

Amin cnm inşallah Rabbim kimseye aratmasin çok zor sağlıkla doğusunlar inşallah

hmmm teşekkürler canım inşallah görecez bizde hep dua ediyorum bunun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…