Tabiki canım. Hepimiz paylasacaz bilmediklerimiz yada anladığımız şeyleri anca öyle öğrenebilirizetsizden vazfeçemiyorum aşeriyorum galibaama yeşilliksiz yemek lazım dışarda bilmediğim hiç bi yeşilliği yemiyorum. başka önerileri varsa doktorların paylaşırsın yine böyle paylaşımlar çok faydalı
Kalp atışı yaşadığını seninle olduğunu gösteren en büyük anlardan biri bakalım ben haftaya görebilecek miyim kaçta gözüküyor ki alttan bakmayacak benim doktorum karindan ne zaman gözükür kievet canım çok zor ama ben geçen haftalarda daha da sabırsızdım sanki kalp atışını gördüm biraz daha rahatladım doktor üç haafta sonra gel dedi son hafta heyrcan dorukta olur yine :) inşallah çok ağır geçmeden göz açıp kapayıncaya kadar hızlıca geçer zaman da yavrularımızı bir an önce sağ salim sağlıklıca alırız kucağımıza hepimiz
sevin canım bence sabahları kasılmalarla uyanıp en sevdiğin yemeğin kokusunu bile bozulmus gibi alyorsun şikayetim yok çok ağır değil ama hiç olmasaydı sevinirmişim gibi geliyor :)aynen normalde ona buna midesi bulanan ben şimdi tık yok :) sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum :)
inşallah canım benîm görürsün sen içini ferah tut pozitif düşünce çok önemli hamilelikte canım benimkine alttan baktı öyle göründü 8. haftaya kadar zamanı var kalp atışı için diye biliyorum geç döllenme olunca geç duyulabiliyor ama normalde 6. haftada duyuluyor sanırımKalp atışı yaşadığını seninle olduğunu gösteren en büyük anlardan biri bakalım ben haftaya görebilecek miyim kaçta gözüküyor ki alttan bakmayacak benim doktorum karindan ne zaman gözükür ki
bana kalsa pazartesıı godocem dr um ızınlı ımıs ondan salı gidiyorum :) yaz mutlaka gidersenn :)
B
Bende 24 yaşındayım tüp cnm beş yıllık evliyim beklemek istemedim
benimki 26 ocaktı.o yüzden bu kadar tedirginim zaten...seninki normaldir bence.fazla vakit geçmemiş...
Gerçekten kendi kendimize stres yapıyoruz kızlar en güzel ginledimizi kendimize resmen düşünmekten işkence ediyoruz..beniM doktoruma telde ben tekrar kan vermeyecekmiyim dedim Hayır dedi ama korkuyorum bişey olacak diye dedim hamileliginin tadını çıkar vesvese gelirse la havle vela kuvvete çek dedi :) bende artık iyi düşünüyorum aklıma kötü şeyler gelince bunu çekiyorum...zaten allah korusun bişey olsa kanama felan olur ne bileyim yani...rabbim kimsenin sevincini kursaginda birakmasin inşallah
HERKESE GÜNAYDINNNNNNN.... BENİM GİBİ CTESİ ÇALIŞAN ANNELER ALLAH KOLAYLIK VERSİN BİZEAMA İYİKİ YARIM GÜN EN AZINDAN
Amin cnm inşallah Rabbim kimseye aratmasin çok zor sağlıkla doğusunlar inşallahallahım kucağına da almayı nasip etsin inş canım benim..ben senden 1 yaş büyüğüm sen benden önce evlenmişin sanırım bende 2,5 yıllık evliyim.hep korunduk 3 ay oldu denemeye başladık allahıma çok şükür bebişimiz geldi :) hepimizin sağlıklı sıhhatli bebişleri olsun inşşş
Amin cnm inşallah Rabbim kimseye aratmasin çok zor sağlıkla doğusunlar inşallah
Evet cnm istanbuldayim merterde e-ticaret firmasında lojistik sorumlusuyum bu hafta raporluydum gidemedim zaten sen cnmMESLEK NE TATLIM ?? İSTANBULDASIN SANIRIM SENDE
hmmm teşekkürler canım inşallah görecez bizde hep dua ediyorum bunun içininşallah canım benîm görürsün sen içini ferah tut pozitif düşünce çok önemli hamilelikte canım benimkine alttan baktı öyle göründü 8. haftaya kadar zamanı var kalp atışı için diye biliyorum geç döllenme olunca geç duyulabiliyor ama normalde 6. haftada duyuluyor sanırım
bende hadımköyde ihracat firmasında insan kaynakları sorumlusuyum tatlım. aynı yakadayız en azındanEvet cnm istanbuldayim merterde e-ticaret firmasında lojistik sorumlusuyum bu hafta raporluydum gidemedim zaten sen cnm
inşallah canımhmmm teşekkürler canım inşallah görecez bizde hep dua ediyorum bunun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?