2015 Ekim Anneleri

Bende de var pıhtılaşma sorunu canım. Bende güvenemedim zaten canim

Keseyi gören kalp atışını duyanlara bir sorum var , benim beta hcg 10 şubatta 400 çıkmıştı , şimdi ne zaman doktora gitsem vajinal ultrasonla keseyi görebiliriz ?

Kızlar bende 5 +2 oldum hala bulantılarim falan yok yorgunlukta sadece aksamlari erken yatma ve gün içerisinde esneme olarak gözüküyor. Arada kasıklarda ve belde ağrı oluyor. Göğüsleri dolgunlasti ama ağrı artık yok gibi sadece hafif bastırirsam var. Kesemızı çarşamba günü gördük. Sizce normal mi bulantılarimin başlaması gerekmiyor mu. Birde belirti olarak acıkma sürem kısası artık daha çabuk acikiyorum.

Keseyi gören kalp atışını duyanlara bir sorum var , benim beta hcg 10 şubatta 400 çıkmıştı , şimdi ne zaman doktora gitsem vajinal ultrasonla keseyi görebiliriz ?
3000leri geçince gözüküyor diye biliyorum ben canın

Benım durumum belki ornek olur 2 subatta degerım 430 bugün yanı 13 subatta karından ultrasonla gorundu ben vajinal istemedim o yuzden bekledim

Benımle aynı seylerı yasayan bırını gormek ne guzel durum tıpatıp aynısı

3000leri geçince gözüküyor diye biliyorum ben canın

Oyy 3000 e kadar meraktan çatlarımkine ben

Benım durumum belki ornek olur 2 subatta degerım 430 bugün yanı 13 subatta karından ultrasonla gorundu ben vajinal istemedim o yuzden bekledim

Ben hala tam olarak hamile olduğuma inanamıyorum , keseyi bir an evvel görmeden de inanamayacağım sanırsam , ondan ötürü karından bakılmayı bekleyemeyebilirim

canım bende 8. haftama girdim ama öyle çok fazla bulantım olmuyo herkeste olmuyormuş zaten bazıları hafif geçirebiliyormuş

canım bende 8. haftama girdim ama öyle çok fazla bulantım olmuyo herkeste olmuyormuş zaten bazıları hafif geçirebiliyormuş
Bilmiyorum canım benim daha önceki düşükten doktor miden bulanıyor mu diye çok sordu ama bulunmamıştır. Mide bulantısı iyi bir şey demek ki bu kadar ısrar etmezdi yoksa diyorum hep bu düşünce aklimda

Benımle aynı seylerı yasayan bırını gormek ne guzel durum tıpatıp aynısı
Cok korkutuyor beni bu durum doktorum her şey normal rahat ol diyor ama içim içimi yiyor bir şey çıkacak diye. Kalp atislarini duyan kadar bana rahat yok canım ama sende aynilarini yaşıyorsan normal sanırım bu durum

Oyy 3000 e kadar meraktan çatlarımkine ben

Ben hala tam olarak hamile olduğuma inanamıyorum , keseyi bir an evvel görmeden de inanamayacağım sanırsam , ondan ötürü karından bakılmayı bekleyemeyebilirim
1 hafta sonra belli olur yanlış hatırlamıosam

yok canım sen böyle şeyler düşünüp strese sokma kendini teyzemin doğurana kadar hiç bulanmamış mesela bi arkadaş var onunda 2 kere bulanmış tüm gebeliği boyunca kişiden kişiye değişiyor sen bebişini düşün birde daha benim yeni yeni başkıyor bulantı şiddetli değil ama

Arkadaşlar birde bugün doktor bana çiğ köfte sakatat ciğer hamilelikte yenmez yeme sakin dedi. Geçen gün birine daha doktoru demişti sanırım. Dikkat edelim diye yazmak istedim

Teşekkürler canım içim rahatladı biraz. Ama ne zor bir şey uyusam uyansam doğum zamanı gelmiş olsa diyorum. Yazarken bile gözlerim doldu. O günleri inşallah görecek. Beklemek çok zor

Yok canım sorun olmaz çiğ etme yapılarında sorun oluyor. Benim elimde doktor. Doktorum la aynı yerde çalışıyor bugün hastanede çiğ köfte yapmışlar bana getirmek isteyince uyarısı o da
etsizden vazfeçemiyorum aşeriyorum galiba ama yeşilliksiz yemek lazım dışarda bilmediğim hiç bi yeşilliği yemiyorum. başka önerileri varsa doktorların paylaşırsın yine böyle paylaşımlar çok faydalı

Teşekkürler canım içim rahatladı biraz. Ama ne zor bir şey uyusam uyansam doğum zamanı gelmiş olsa diyorum. Yazarken bile gözlerim doldu. O günleri inşallah görecek. Beklemek çok zor
evet canım çok zor ama ben geçen haftalarda daha da sabırsızdım sanki kalp atışını gördüm biraz daha rahatladım doktor üç haafta sonra gel dedi son hafta heyrcan dorukta olur yine :) inşallah çok ağır geçmeden göz açıp kapayıncaya kadar hızlıca geçer zaman da yavrularımızı bir an önce sağ salim sağlıklıca alırız kucağımıza hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…