Bende de var pıhtılaşma sorunu canım. Bende güvenemedim zaten canimhiç gereksiz olurmu canım ya... ben iğne olmasam bebişim yaşamazdı şimdiye kadar... bende pıhtılaşma sorunu var çünkü... sende pıhtılaşma varmı yokmu bilmiyorum... ama kızkardeşimde pıhtılaşma olmadığı halde 8 ay clexane iğne kullandı
3000leri geçince gözüküyor diye biliyorum ben canınKeseyi gören kalp atışını duyanlara bir sorum var , benim beta hcg 10 şubatta 400 çıkmıştı , şimdi ne zaman doktora gitsem vajinal ultrasonla keseyi görebiliriz ?
Benım durumum belki ornek olur 2 subatta degerım 430 bugün yanı 13 subatta karından ultrasonla gorundu ben vajinal istemedim o yuzden bekledimKeseyi gören kalp atışını duyanlara bir sorum var , benim beta hcg 10 şubatta 400 çıkmıştı , şimdi ne zaman doktora gitsem vajinal ultrasonla keseyi görebiliriz ?
Benımle aynı seylerı yasayan bırını gormek ne guzelKızlar bende 5 +2 oldum hala bulantılarim falan yok yorgunlukta sadece aksamlari erken yatma ve gün içerisinde esneme olarak gözüküyor. Arada kasıklarda ve belde ağrı oluyor. Göğüsleri dolgunlasti ama ağrı artık yok gibi sadece hafif bastırirsam var. Kesemızı çarşamba günü gördük. Sizce normal mi bulantılarimin başlaması gerekmiyor mu. Birde belirti olarak acıkma sürem kısası artık daha çabuk acikiyorum.
3000leri geçince gözüküyor diye biliyorum ben canın
Benım durumum belki ornek olur 2 subatta degerım 430 bugün yanı 13 subatta karından ultrasonla gorundu ben vajinal istemedim o yuzden bekledim
canım bende 8. haftama girdim ama öyle çok fazla bulantım olmuyo herkeste olmuyormuş zaten bazıları hafif geçirebiliyormuşKızlar bende 5 +2 oldum hala bulantılarim falan yok yorgunlukta sadece aksamlari erken yatma ve gün içerisinde esneme olarak gözüküyor. Arada kasıklarda ve belde ağrı oluyor. Göğüsleri dolgunlasti ama ağrı artık yok gibi sadece hafif bastırirsam var. Kesemızı çarşamba günü gördük. Sizce normal mi bulantılarimin başlaması gerekmiyor mu. Birde belirti olarak acıkma sürem kısası artık daha çabuk acikiyorum.
aynen normalde ona buna midesi bulanan ben şimdi tık yok :) sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum :)canım bende 8. haftama girdim ama öyle çok fazla bulantım olmuyo herkeste olmuyormuş zaten bazıları hafif geçirebiliyormuş
Bilmiyorum canım benim daha önceki düşükten doktor miden bulanıyor mu diye çok sordu ama bulunmamıştır. Mide bulantısı iyi bir şey demek ki bu kadar ısrar etmezdi yoksa diyorum hep bu düşünce aklimdacanım bende 8. haftama girdim ama öyle çok fazla bulantım olmuyo herkeste olmuyormuş zaten bazıları hafif geçirebiliyormuş
Cok korkutuyor beni bu durum doktorum her şey normal rahat ol diyor ama içim içimi yiyor bir şey çıkacak diye. Kalp atislarini duyan kadar bana rahat yok canım ama sende aynilarini yaşıyorsan normal sanırım bu durumBenımle aynı seylerı yasayan bırını gormek ne guzeldurum tıpatıp aynısı
1 hafta sonra belli olur yanlış hatırlamıosamOyy 3000 e kadar meraktan çatlarımkine ben
Ben hala tam olarak hamile olduğuma inanamıyorum , keseyi bir an evvel görmeden de inanamayacağım sanırsam , ondan ötürü karından bakılmayı bekleyemeyebilirim
yok canım sen böyle şeyler düşünüp strese sokma kendini teyzemin doğurana kadar hiç bulanmamış mesela bi arkadaş var onunda 2 kere bulanmış tüm gebeliği boyunca kişiden kişiye değişiyor sen bebişini düşün birde daha benim yeni yeni başkıyor bulantı şiddetli değil amaBilmiyorum canım benim daha önceki düşükten doktor miden bulanıyor mu diye çok sordu ama bulunmamıştır. Mide bulantısı iyi bir şey demek ki bu kadar ısrar etmezdi yoksa diyorum hep bu düşünce aklimda
1 hafta sonra belli olur yanlış hatırlamıosam
ben etsiz çiğköfte yiyorum onda sorun olmaz sanırımArkadaşlar birde bugün doktor bana çiğ köfte sakatat ciğer hamilelikte yenmez yeme sakin dedi. Geçen gün birine daha doktoru demişti sanırım. Dikkat edelim diye yazmak istedim
Teşekkürler canım içim rahatladı biraz. Ama ne zor bir şey uyusam uyansam doğum zamanı gelmiş olsa diyorum. Yazarken bile gözlerim doldu. O günleri inşallah görecek. Beklemek çok zoryok canım sen böyle şeyler düşünüp strese sokma kendini teyzemin doğurana kadar hiç bulanmamış mesela bi arkadaş var onunda 2 kere bulanmış tüm gebeliği boyunca kişiden kişiye değişiyor sen bebişini düşün birde daha benim yeni yeni başkıyor bulantı şiddetli değil ama
ben etsiz çiğköfte yiyorum onda sorun olmaz sanırım
etsizden vazfeçemiyorum aşeriyorum galibaYok canım sorun olmaz çiğ etme yapılarında sorun oluyor. Benim elimde doktor. Doktorum la aynı yerde çalışıyor bugün hastanede çiğ köfte yapmışlar bana getirmek isteyince uyarısı o da
evet canım çok zor ama ben geçen haftalarda daha da sabırsızdım sanki kalp atışını gördüm biraz daha rahatladım doktor üç haafta sonra gel dedi son hafta heyrcan dorukta olur yine :) inşallah çok ağır geçmeden göz açıp kapayıncaya kadar hızlıca geçer zaman da yavrularımızı bir an önce sağ salim sağlıklıca alırız kucağımıza hepimizTeşekkürler canım içim rahatladı biraz. Ama ne zor bir şey uyusam uyansam doğum zamanı gelmiş olsa diyorum. Yazarken bile gözlerim doldu. O günleri inşallah görecek. Beklemek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?