• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

inşallah,endişeliyim çok,ben bu kadar olabilceğini düşünmemiştim bulantılarımın..
Az önce bir yazı okudumda erken cinsiyet öğrenme belirtileri felan diye...çok bulantı olması kız bebekte olurMuş tabi ne kadar doğru tartışılır :) benim arkadaşım dört ay mutfağın kapısıni açmadığı öyle istifa ediyorduki doğru düzgün yemiyordu esi ise giderken damacanayi evin girişine koyuyordu mutfaga girmemek için topac gibi bir kızı oldu maşallah korkma ;)

Az önce bir yazı okudumda erken cinsiyet öğrenme belirtileri felan diye...çok bulantı olması kız bebekte olurMuş tabi ne kadar doğru tartışılır :) benim arkadaşım dört ay mutfağın kapısıni açmadığı öyle istifa ediyorduki doğru düzgün yemiyordu esi ise giderken damacanayi evin girişine koyuyordu mutfaga girmemek için topac gibi bir kızı oldu maşallah korkma :KK66:

ay ne güzel söylüyorsun,içimi açtın. inşallah canım benim inşallah.kızım olursa eğer söz yazıcam sana:)

ay ne güzel söylüyorsun,içimi açtın. inşallah canım benim inşallah.kızım olursa eğer söz yazıcam sana:)

canım bence bulantıyla alakalı değil cinisiyet geçen gün diğer forumlarda gezerken görmüştüm çok bulantısı vardı bayanın bayağı bi kötüydü ama erkek bebişi olacakmış.kısmet bunlar. sağlıklı sıhhatli olsun da inşallah gerisini allah bilir ;)

Merhaba kızlar bende randevumu 23 üne erteledim salı keseyi gördüm hic değilse o zaman kalp atışlarını da duyarim inşallah listeria listeria cnm senin normal mi maşallah erkenden duymussun bende bugün 5+4

kızlar doktordan geldim kalp atışımızı duyduk darısı sizlere inşallah.
5+5 mişiz sizlerde iyisinizdir inşallah
Aaa 5+5 te kalp atışı duyulabiliyor muymuş??dr beni de 5+6 da çağırmıştı da ben de o kadar erken duyar mıyız acaba diye düşünüyordum :KK73:Maşallah gayet sesini duyuran bir evladın olacak demek ki :KK66:

Merhaba kızlar bende randevumu 23 üne erteledim salı keseyi gördüm hic değilse o zaman kalp atışlarını da duyarim inşallah listeria listeria cnm senin normal mi maşallah erkenden duymussun bende bugün 5+4

Ecem tebrik ederim yarım saate de ben duycam dua et medicalparktayım :)

Aaa 5+5 te kalp atışı duyulabiliyor muymuş??dr beni de 5+6 da çağırmıştı da ben de o kadar erken duyar mıyız acaba diye düşünüyordum :KK73:Maşallah gayet sesini duyuran bir evladın olacak demek ki :KK66:

hastaneye yolum düştü bende doktoruma bi uğrıyım dedim sesini duydum ama derinden derinden geliyo bebişimin kalp atışı haftaya çarşambaydı aslında randevum yine gidicem yine duyuyım :))
darısı sizlere inşallah

Aaa bende şaşırdım benim randevumda crsbya tam 6+0 olucam nasipse cokk heyecanlandim inşallah bende duyarım yaaa günler geçmiyor :KK71:

kızlar, ayıptır söylemesi ya benim vajinamdan sızı geliyor bugün, daha önceki günlerde böyle birşey olmamıştı. :( sizce kötü birşey varmıdır? yine tedirginlik bastı beni

hastaneye yolum düştü bende doktoruma bi uğrıyım dedim sesini duydum ama derinden derinden geliyo bebişimin kalp atışı haftaya çarşambaydı aslında randevum yine gidicem yine duyuyım :))
darısı sizlere inşallah

Vajinal ultrasonla kalp atışını duydunuz değil mi?

Aaa bende şaşırdım benim randevumda crsbya tam 6+0 olucam nasipse cokk heyecanlandim inşallah bende duyarım yaaa günler geçmiyor :KK71:
bende 6ıncı haftanın içindeyken hem bebişimi gördüm hemde kalp atışını gördüm... erkendende olabiliyor demekki:KK6:

Korkutmak ucin yazmiyorun 2 dusugum oldu onlarda ignee olmamustim.igne zararlii diil dahada guzell kan yapiyoo bebekler kanii sever kanla buyur.vur igneyiii
bende iğneyi olmadığım için daha öncek bebeğimi kaybettim. O yüzden bu sefer yapıyorum hatta doktor bunun aslında gebeliğe etki eden bir şey olmadığı ispatlandı gerek yok dedi ama ben bu sefer olmak istediğimi söyledim sen bilirsin o zaman diye rapor çıkarttı bana bende her akşam yaptırıyorum eşime canımı yakıyor ilacı ama bebeğim yaşayacaksa hiç sorun değil benim için

Peki onu alayım ona başlaym inşallah
Teşekkür edrim yardmcı olduğun için :KK66:

Rica ederim canım.

Bende eczacimiza sormuştum o zaman folik plusu önerdi doktorumda ona devam et deyince onu aldım ikinci kutum bitecek :KK66:
Sen jelmi kullaniyosun ignemi canım
doktorum bana igne vermedi günde üç kere progestani fitil olarak kullaniyorum gobekten kan sulandirici igne ve coraspin prednol kullandım op dan sonra bir kutu o da iki gün önce bitti

Ben crinone jel kullanıyorum her sabah canım, 5 gün araylada proluton iğne oluyorum.

Back
X