Az önce bir yazı okudumda erken cinsiyet öğrenme belirtileri felan diye...çok bulantı olması kız bebekte olurMuş tabi ne kadar doğru tartışılır :) benim arkadaşım dört ay mutfağın kapısıni açmadığı öyle istifa ediyorduki doğru düzgün yemiyordu esi ise giderken damacanayi evin girişine koyuyordu mutfaga girmemek için topac gibi bir kızı oldu maşallah korkma
Hiç inanmıyorum neden derseniz yan masamda çalışan arkadaşım 8 aylık hamile hatta bugün son günü doğum iznine ayrılıyor allahım hepimize göstersin o günleri. Oğlu oluyor kendisinin. Ofisten yine başka bir arkadaşımın çok bulantıları vardı onun da oğlu oldu. Yarın da başka bir arkadaşım cinsiyet öğrenecek yine ofisten. Biz ofiscek doğuruyoruz.Erkek nüfustan fazla hamile var bizde. Onun neyi olacak yazarım onun da çok bulantıları var.
CANIM BİŞİ SORUCAM ÖZEL OLACAK SANIRIM ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM FAKAT SENİN YAŞIN DAHA 27 ANLADIĞIM KADARIYLA NEDEN TÜP BEBEK YAPTIN ?? EĞER RAHATSIZ OLDUYSAN SORUMDAN ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLERİM...
satlarımız aynı tahmını dogum tarıhlerımız aynı :) kesenızı gördünüz müü? beta hcg nız kac :)
Ben kızımın şampuanlarını kullanıyorum :)herkese merhaba, çift çizgiyi gördüğümden beri evdeki kişisel bakım ürünlerini şöyle bi gözden geçirdim hepsi çöpe atmalık, işe şampuan ile başlamak lazım. Siz neler kullanıyorsunuz, organik takıntım çok yok, kullandığım ürünleri biraz kısıtlayacağım makyaj vs yapmam çoğu zaman ama yine de zararlı içerik olayını da minimumda tutmak en güzeli olacak sanırım. VArmı bildiğiniz doğal içerikli şampuan krem falan, hangi markalar iidir. Mesela eczacım nuxe önerdi kullanan var mı?
YOK CANIM YA ULTRASONA HİÇ GİRMEDİM DAHA HAFTAYA ÇARŞAMBA FİLAN GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUMBETAM DA DÜN TEKRAR BAKTIRDIM KONTROL AMAÇLI 2661,15 ÇIKTI :) SENİN KAÇ BETAN ? SEN GÖRDÜN MÜ KESEYİ ?
ben en son çarşamba yaptırdım 812,5 idi. doktor tekrar gerek görmedi :) salı keseyi görücez inşallah :)
Kayınvalidem de kaynımda çok midesi bulanmış, sonra onu emzirirken görümceme hamile kalmış 3 ay hiç anlamamış karnında şişlik avr diye gitmiş, eşimde yine çok bulanmış, o da diyor erkekte çok bulanır erkek olur seninki diye:) Sağlıklı olsun inşallah anne dedim başka birşey istemiyorum.Hiç inanmıyorum neden derseniz yan masamda çalışan arkadaşım 8 aylık hamile hatta bugün son günü doğum iznine ayrılıyor allahım hepimize göstersin o günleri. Oğlu oluyor kendisinin. Ofisten yine başka bir arkadaşımın çok bulantıları vardı onun da oğlu oldu. Yarın da başka bir arkadaşım cinsiyet öğrenecek yine ofisten. Biz ofiscek doğuruyoruz.Erkek nüfustan fazla hamile var bizde. Onun neyi olacak yazarım onun da çok bulantıları var.
İyimiş cnaım senin belki gitsem kese görünür ama bu seferde kalp atışı için sabırsızlanacağım, en iyisi ikisi içinde sabretmek diye ben cuma günü gideceğim:)Canım seninle son adet tarihlerimiz aynı bende 6 subatta gittim gözükmedi karından sonra 9 subatta gittim bu hafta basında iste gözüktü minnacık 8,5 mm yine karından baktırdım işte gözüknce testleri istedi pazartesi sabah testleri yaptrcam ögleden sonra sonuclarla birlikte muayne olcaz doktora haftasnu biran önce geçsin istiyorum
CANIM BİŞİ SORUCAM ÖZEL OLACAK SANIRIM ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM FAKAT SENİN YAŞIN DAHA 27 ANLADIĞIM KADARIYLA NEDEN TÜP BEBEK YAPTIN ?? EĞER RAHATSIZ OLDUYSAN SORUMDAN ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLERİM...
Kizlar yarin doktora gidecek olan var mi???? Vakit gecmiyor saatler gecmiyor yarina kadat nasil dayanicam ben yaaaabir an once kesemi gormek istiyorum artik
Evet benim en yakın arkadaşım hamile şuan 17 haftalık falan ve bir kere bile midesi bulanmadı, hiç kusmadı kızı oluyor ama ben bulantıyla cinsiyeti ilişkilendirmeyi pek anlamlı bulmuyorum. Herkesin bünyesi farklı. Şuna inanıyorum ama kalp atım hızına dikkat edin 140 üzeriyse kız diyor çoğunluk.Kayınvalidem de kaynımda çok midesi bulanmış, sonra onu emzirirken görümceme hamile kalmış 3 ay hiç anlamamış karnında şişlik avr diye gitmiş, eşimde yine çok bulanmış, o da diyor erkekte çok bulanır erkek olur seninki diye:) Sağlıklı olsun inşallah anne dedim başka birşey istemiyorum.
Bebimkide 13.00 daCanım yarın ben gidiyorum tam tamına 8 haftalık oluyoruz. Bana da geçmiyor üstelik randevum 14:30'da.
Hayır tabi ki ne rahatsızlığı ama şöyle anlatayım en başından. Bebek düşünmeye başlar başlamaz doktora gittim ve istediğim zaman çocuk sahibi olabileceğimi öğrendim zaten hemen düşünmüyorduk önce 3 ay kadar folik asit kullanmak ve evliliğimde 1 seneyi doldurduktan sonrada bebek sahibi olmak istiyordum. Tabi zamanı gelince denemelere koyulduk 5 ay ovulasyon testinde çok net çift çizgi görmeme rağmen hamile kalamadım. Gittiğim kadın doğumcuda ovulasyon testiyle bu kadar denemede olmadığı için eşimden de spermiogram testi istedi kasım ayında, sonucu çok düşük çıktı. Öyle ki aşılama bile tutmuyordu direkt tüp bebeğe yönlendirdiler bizi. Aralık başı hemen tüp bebek görüşmemizi yaptık. Adet olur olmazda tedaviye başladık. Tüp bebekte herkese verilen başarı şansı %40'tır bize bende hiç bir sorun olmaması, düzenli adet görmem, düzenli yumurtlamam sebebiyle %50 verildi ve çok şükür ki doğru doktor ve ekip seçimiyle karşılıklı özveri ve çabayla ilk denemede transferden sadece 6 gün sonra hamile olduğumu öğrendim.
Bebimkide 13.00 daesim 2 haftadir h.soni da uyuyamiyor ve h.ici bana yardimci olmak adina da cok yoruluyor diye ogleden sonraya aldim ama pismanim kalp atisi icin mi gideceksiniz siz? Daha ben keseyi gormedim Esim cok sabirsizlaniyor ailesi ile paylasmak icin bende kalp atisini bekleyelim diyorum ne zor ismis beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?