2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Hayırlı doğumlar canım

sağsalim Allahım ikinizide ameliyathaneden çıkarsa mutlu huzurlu bir hayatınız olsun inşallaaaahhhh

Slm kızlar Allah hepinizden razi olsun. Bebeğimi kucağıma aldım çok şükür darısı sizlere. Cok tatli bir bebek rabbim her isteyene nasip etsin. Dogumum kolay geçti hiç korkmayın bebeğimi dogumda gördüm ve ilk sesini duydum çok güzel bir duygu. Rabbim herkese yaşatsın inşallahhhh bu arada şimdi topuk kanı almaya gitti. 10 dakikada özledim yavrumu

cnm hayırlı olsun bebısın senınde

günaydın kızlar benim sütüm iki bebegime yetmiyor mama veriyorum mecburen bu seferde memeyi reddetmeye basladılar cok üzgünm
cnm bızde sarılık nedenıyle mama verdık memeyı reddettı once ama cok ugrastım agladı yawrum ama memeyı zorla tekrr alıstırdık ozellıkle mamayı uyurken verıyoum sımdı uzme kendını

Caniiimm hayirli ugurlu olsun rabbim sanada evladinada hepinize saglik sihhat versin herkes doguruyo tek tek bizimde gunumuz gelse ozlenmez mi o canim yaa ne tatlidir simdi

A

Allahım analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına kilosu ne kadar bebişin

Ayy masallah gozunaydin.Allah anali babali saglikla buyutsun.

canm bnm hayrlı olsun darsı geride kalanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…