- 1 Ekim 2014
- 898
- 1.425
- 158
- 49
Canım hayırlı doğumlar. Allah sağlıkla kavuştursun sizi. Darısı başımıza inşallah
sağol canım. Amin evet darısı başına. Sende sağlıkla mutlulukla kavuş yavruna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırlı doğumlar. Allah sağlıkla kavuştursun sizi. Darısı başımıza inşallah
Cnm benden de bazen çıt sesi geliyor hatta bir keresinde eşim bile duydu.icerde bilmedigimiz biseyler oluyo orasi kesinde neresiyle cikariyo o sesi bende Cok merak ediyorumYa kizlar benim icimden takur tukur sesler geliyo ne oluyo boyle yaa
canm bde bise sorcm.iliski yasakmiydi dr sorcktm unutmusum
Canım evet yarın aynı saatlerde doğumda olacağız. Ama ben hala inanamıyorum. Herhalde kucağıma alana kadarda inanamayacağım :)) 16. 25. falan haftaları düşününce bu günler hiç gelmeyecek gibi geliyordu. Şimdi büyük gün yarın :)) Allah yardımcımız olsun inşallah. Hayırlısı ile sağlıkla kavuşalım yavrularımıza. Sende, C A N O da Allaha emanet olun. İmkanım olduğu ilk anda girip güzel haberlerimi vermek istiyorum. Sizde nolur habersiz bırakmayın. Sağlıcakla kalın, sevgiler
cherryviolinistCanım evet yarın aynı saatlerde doğumda olacağız. Ama ben hala inanamıyorum. Herhalde kucağıma alana kadarda inanamayacağım :)) 16. 25. falan haftaları düşününce bu günler hiç gelmeyecek gibi geliyordu. Şimdi büyük gün yarın :)) Allah yardımcımız olsun inşallah. Hayırlısı ile sağlıkla kavuşalım yavrularımıza. Sende, C A N O da Allaha emanet olun. İmkanım olduğu ilk anda girip güzel haberlerimi vermek istiyorum. Sizde nolur habersiz bırakmayın. Sağlıcakla kalın, sevgiler
Hepinizin hayırlı dogumlariniz olsun inşallah. Gelsin mis kokulu melekleriniz
Masallahhh hepinizee bayadir girmiyordum rabbim hepinizin bebeklerini sagliklica kucaginiza almayi nasip etsin insallahh allaha emanet olunn haberlerinizi bekliyorumGünaydın kızlar cherryviolinist ve SERENAD_1 arkadaşımız ve ben bugun doğuma gidiyoruz. Rabbim hayirli doğumlar nasip etsin. Sizlerden dua bekliyoruz. Saat 9 da hastanede olcam 11 de doğuma gireceğim kısmetse. Heyecan mı yaşadığım şey bilemedim. Hepinizi öpüyorum. Rabbim sizleride bugünlere eristirsin. Allaha emanet olun. Güzel haberlerle dönmek üzere öptüm