• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

merhaba kızlar:KK24:
önceliklebu kadar zamandır yazamadığım icin çok özur :110:
ben 18 mayısta spinal anesteziyle yavrularımı kucağıma aldım:nazar:
kızım 2580 oğlum 2430 doğdular. Genel durumları iyi ama kızım nefes alıp vermesi hızlı diye bir gece küvezde kaldı.

Bu öyle bir duygu ki onlarla birlikte bende yeni doğdum sanki... Onlara baktıkca sukrediyorum..
canm bnm hayrlı olsun Allahım ne güzl bi duygudr bnde bi an önce doğurmak istiyorum :)

kızlar detaylı ultsasonm çok şükür ii geçti bebeğim çok iyi şükr.ama eşi 17mm rahm ağzını kapatmş 26.haftaya kadar takip etcz dedi kanaman olursa gel dedi.bu hafta yolculuk yapcm 5 saatlık memlekete özl aracımzla dr 1 buçk saat arayla dnlenerk git dedi.ama bn korkuyorm.önerilernzi bekliyorm annişlerrr
Benimde o haftalarda rahim agzini kapatiyodu canim bebege bi zarari yok ama dikkat etmen gerek cok egilip kalkma dikkatli ol bizim sonradan esi yukari cikti

canim 8 haziran ins. bu aralar çok agrilarim var oglum dayanirsa tarihimiz bu :KK54:
3 gun var aramizda bizde 11 haziranda sezeryan olucaz insallah aynen benim de sancilarim var hele dun gece bi an cikip gidicek sandim asagidan sende de oluyomu oyle

hic korkma canim benimde oyleydi ama ilerleyen donemlerde gecti cok sukur, korkulacak bi durum degil yani. ama seyahat konusunu druna sor bence.

kızlar detaylı ultsasonm çok şükür ii geçti bebeğim çok iyi şükr.ama eşi 17mm rahm ağzını kapatmş 26.haftaya kadar takip etcz dedi kanaman olursa gel dedi.bu hafta yolculuk yapcm 5 saatlık memlekete özl aracımzla dr 1 buçk saat arayla dnlenerk git dedi.ama bn korkuyorm.önerilernzi bekliyorm annişlerrr

canim bize dua etmeyi unutma. hayirli dogumlar simdiden, Rabbim kolay dogumlar nasip etsin ins.

Eveeet, bizimde zamanımız geliyor artık. Yarın sabah 7 de hastaneye gidiyoruz. 8 gibi sezaryenimiz yapılacak. Yeni hayatımızın ilk günü yavurmuza kavuşmamızla yarın başlıyor. Heyecan, kaygı, merak karma karışık duygular içerisindeyim. Allah benim gibi doğumunu bekleyen buradaki tüm arkadaşlarıma sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin. Doğum yapan tüm arkadaşlarımızada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :KK200::KK46:

yok canım ayakları serbest olsun elleri kundakta olsun kendi hareketlerinden korkuyorlarya...
Pek tercih edilmiyo artık kundaklama ama yapmak istersen normalde kundak için kundak bezini serdiğimiz gibi serersiz,baklava dilim gibi köşesi üste gelcek şekilde.sonra başını da örtsün istemezsen üst köşeyi içe ortaya doğru,ayaklar serbest olsun diye de alt köşeyi içe ortaya doğru katlarsın.bebeği örtünün üzerine yatırıp kollarını çok dümdüz yapmadan hafifçe yanlarına doğru koyup önce bi ucu tutup bebeğin karnından sırtına doğru sarıp diğer ucuda onun üzerinden diğer yana doğru sarıp bebekler için özel emniyetli çengel iğneler var onlarla tutturabilirsin.

MERHABA KIZLAR

SİZLERİ TAKİP EDİYORUM MAŞALLAH HEPİNİZİN MUTLU SONA AZ KALMIŞ NE MUTLU SİZE

HEPİNİZE HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI DOĞUMLAR DİLERİM

RABBİM SAĞLIKLA KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİP ETSİN İNŞALLAH

BİZ DAHA KÜÇÜĞÜZ 14+6 YIZ ŞİMDİLİK KESİN DEĞİL AMA ERKEĞE BENZİYORMUŞ BEBEĞİMİZ

HENÜZ HİSSEDEMİYORUM BEBEĞİMİ BUNDAN DOLAYIDA ENDİŞE İÇİNDEYİM İYİMİ BEBEĞİM DİYE

BENİM 10. GEBELİĞİM VE İKİZ BAŞLAMIŞTI FAKAT BİRİNİN KALBİ DURDU 10 HAFTASINDA ONUN İÇİN ENDİŞELERİM HİÇ BİTMİYOR
canım benim öncelikle gözün aydın.. korkularını en iyi anlayanlar bizleriz sanırım ama hiç endişe etme çünkü daha çok küçük bebeğin.. 20.haftadan sonra çok rahat hissedersin uyutmaz bile seni :) Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

cok saol cnm.dr 1buck saat arayla dnlenrk git.gittgnde dnlen ordada dedi.yne de endseleniyrm
tamam o zaman sıkıntı yok demektir.. dinlene dinlene gitmek zaten yolda arada in 5 dk yürü tekrar devam edin yolculuğa :)

Arkadaşlar ben bu defa da sulu kahverengi lekelenme ile geldim. Tuvalete gittikten sonra peçeteyw geliyor. Ilki 3-4 saatlik araba yolculuğundan sonra oldu, ikincisi uçaktan inince, üçüncüsü de bugün iş yerinde. Ilk ikisinde doktora gittim her şey yolundaydı. Bu defa gitmedim ama korkuyorum kızlar ya neden böyle oluyor? Plasenta ile rahim ağzı arası 1 cm'den kısaymış. Sonra yukarı çıkabilirmiş. Acaba bundan mı oluyor ?

Kızlar ben de yakışıklı prensimi öğlen 2 de sezeryanla kucagima aldim. Normal doğum için uygun değildi. Hepinizin güzel duaları dilekleri için teşekkür ederiz. Darısı sağlıkla sihhatle hepinizin başına olsun. Çok şükür sağlıklıyız. Benim biraz ağrım ve suan sutumun olmaması dışında bir sorunumuz yok. İsmini de mesut Berat olarak değiştirmeye karar verdik. Çok güzel bir duygu kızlar. Allah hepinizi mis kokulu bebeklerinize kavuştursun.
Hayırlı olsun canım duaların içinde çok teşekkürler senin aceleci prens adıyla uzun ömürler yaşasın Rabbim acılarını göstermesin inşallah

Amin canım çok sağol. . Ben bide babasını görmek isterdim ilk görüş de yüz ifadesi nasıl olacak ama malesef buna tanık olamıyorum:KK23:

:cry: Bendeee kalpden gitmezsem iyidir minik yavrum ağlayacak ilk sesi ilk nefesi Kıyamam ben ona:cry::cry::cry:
Ben yeğenime tembihledim enişteni sürekli çek çok merak ediyorum diye

canım benim öncelikle gözün aydın.. korkularını en iyi anlayanlar bizleriz sanırım ama hiç endişe etme çünkü daha çok küçük bebeğin.. 20.haftadan sonra çok rahat hissedersin uyutmaz bile seni :) Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

tamam o zaman sıkıntı yok demektir.. dinlene dinlene gitmek zaten yolda arada in 5 dk yürü tekrar devam edin yolculuğa :)
canm bde bise sorcm.iliski yasakmiydi dr sorcktm unutmusum

Back