Şimdi bütün dünyanın teknolojisini bir araya getirseler aynı bebeği aynı rahme aldıkları gibi bidaha yerleştiremezler.hikmetine kurban olduğum ...Dünya ne garip bir yer... Allah ne büyük bir yaradan. Dun karnında olan bebeğin bugün yanında uyuyor. Rabbim ne güzel yaratmış. Sağlıkla büyüsün gül hanim
merhaba kızlar
önceliklebu kadar zamandır yazamadığım icin çok özur
ben 18 mayısta spinal anesteziyle yavrularımı kucağıma aldım
kızım 2580 oğlum 2430 doğdular. Genel durumları iyi ama kızım nefes alıp vermesi hızlı diye bir gece küvezde kaldı.
Bu öyle bir duygu ki onlarla birlikte bende yeni doğdum sanki... Onlara baktıkca sukrediyorum..
maşallah canım rabbim bozmasın bende o sondadan korkuyorum bende anesteziden sonra takın dicem zatenTaktilar canım uyuştuktan sonra o yüzden canın yanmıyor.bana harika ötesi bir anestezi uzmanı düştü resmen terapist gibiydi.kızım gece ne uyudu nede uyuttu.şimdi uyuyor melek gibi.tüm acıya değdi ama.
eğer şartlar uygunsa tabiki normal doğum yapılmalı ama tüp bebekde zaten zor sahip olunulduğu için genellikle sezeryan tercih ediliyo ama normal doğum yapan tüp bebek annişleride var tabiki eğer herşeyin uygunsa doktor zaten bunu sana söylicektirMerhabalar; bu topiği yeni gördüm sevgili tüp bebek hamişleri, bebeklerini kucaklarına alanlar gözünüz aydın,
eskileri okuyorum tek tek zaman buldukça, ancak aklıma takılan bişey var, tüp bebek hamişleri mutlaka sezeryan mı oluyor, bu konuda doktoru ile görüşen var mı? sevgiyle kalın.
hayırlısı olsun canım içini ferah tut rabbime güven dua et bol bol inan ki senin hissettiğin hislerin hepsini şu anda da hissediyoruz hepimiz önce kese görücekmiyiz sonra kalbi atıcak mı sonra detaylı ultrason sonra hareketleri niye bugün hareket etmedi 1 saat hareket etmese oturup düşünüyorum niye etmiyo diye sonra etmeye başlayınca içim rahatlıyo bu hisler hiç bitmiyo yani bende cinsiyetini 16.haftada öğrendim hareketlerini de galiba 15.16. haftada hissettim böyle sanki baloncuk patlıyo gibiydi içimde ilk başlarda gaz sanıyodum meğer hareketleriymişMERHABA KIZLAR
SİZLERİ TAKİP EDİYORUM MAŞALLAH HEPİNİZİN MUTLU SONA AZ KALMIŞ NE MUTLU SİZE
HEPİNİZE HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI DOĞUMLAR DİLERİM
RABBİM SAĞLIKLA KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİP ETSİN İNŞALLAH
BİZ DAHA KÜÇÜĞÜZ 14+6 YIZ ŞİMDİLİK KESİN DEĞİL AMA ERKEĞE BENZİYORMUŞ BEBEĞİMİZ
HENÜZ HİSSEDEMİYORUM BEBEĞİMİ BUNDAN DOLAYIDA ENDİŞE İÇİNDEYİM İYİMİ BEBEĞİM DİYE
BENİM 10. GEBELİĞİM VE İKİZ BAŞLAMIŞTI FAKAT BİRİNİN KALBİ DURDU 10 HAFTASINDA ONUN İÇİN ENDİŞELERİM HİÇ BİTMİYOR
ÇOK SAĞOL CANIM ZOR BULUNCA İNSAN BÖYLE OLUYOR HERALDE İNŞALLAH BENDE HİSSETMEYE BAŞLARIM PERŞEMBE KONTROLÜM VAR İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRIMhayırlısı olsun canım içini ferah tut rabbime güven dua et bol bol inan ki senin hissettiğin hislerin hepsini şu anda da hissediyoruz hepimiz önce kese görücekmiyiz sonra kalbi atıcak mı sonra detaylı ultrason sonra hareketleri niye bugün hareket etmedi 1 saat hareket etmese oturup düşünüyorum niye etmiyo diye sonra etmeye başlayınca içim rahatlıyo bu hisler hiç bitmiyo yani bende cinsiyetini 16.haftada öğrendim hareketlerini de galiba 15.16. haftada hissettim böyle sanki baloncuk patlıyo gibiydi içimde ilk başlarda gaz sanıyodum meğer hareketleriymiş
merhaba kızlar
kızım 2580 oğlum 2430 doğdular. Genel durumları iyi ama kızım nefes alıp vermesi hızlı diye bir gece küvezde kaldı.
Bu öyle bir duygu ki onlarla birlikte bende yeni doğdum sanki... Onlara baktıkca sukrediyorum..
Canim gozunmerhaba kızlar
gozunmerhaba kızlar
Yarım derken elleri serbest mi olsun istiyosun?
evet bizim arkadasın bebeği 3 aylık oldu hala yapıyor.en rahat uykusu yarım kundakta yaptığı uyku. çokkk tatlı uyuyorlaryok canım ayakları serbest olsun elleri kundakta olsun kendi hareketlerinden korkuyorlarya...
MERHABA KIZLAR
SİZLERİ TAKİP EDİYORUM MAŞALLAH HEPİNİZİN MUTLU SONA AZ KALMIŞ NE MUTLU SİZE
HEPİNİZE HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI DOĞUMLAR DİLERİM
RABBİM SAĞLIKLA KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİP ETSİN İNŞALLAH
BİZ DAHA KÜÇÜĞÜZ 14+6 YIZ ŞİMDİLİK KESİN DEĞİL AMA ERKEĞE BENZİYORMUŞ BEBEĞİMİZ
HENÜZ HİSSEDEMİYORUM BEBEĞİMİ BUNDAN DOLAYIDA ENDİŞE İÇİNDEYİM İYİMİ BEBEĞİM DİYE
BENİM 10. GEBELİĞİM VE İKİZ BAŞLAMIŞTI FAKAT BİRİNİN KALBİ DURDU 10 HAFTASINDA ONUN İÇİN ENDİŞELERİM HİÇ BİTMİYOR
SAĞOL CANIM RABBİM BEBEKLERİMİZİ KORUSUN İNŞALLAHCanım bende senin gibiydim, hatta bebeğim hareket etmiyor diye doktora gitmiştim, o da daha küçük bekle dedi, inanır mısın son 2 haftadır artık çok çok net hissetmeye başladım, hatta benimki rutine bağladı sabah 4-5 harekete bağlıyor, merak etme, dua et kalbini ferah tut canım.
Gercekten cok heyecanliEveeet, bizimde zamanımız geliyor artık. Yarın sabah 7 de hastaneye gidiyoruz. 8 gibi sezaryenimiz yapılacak. Yeni hayatımızın ilk günü yavurmuza kavuşmamızla yarın başlıyor. Heyecan, kaygı, merak karma karışık duygular içerisindeyim. Allah benim gibi doğumunu bekleyen buradaki tüm arkadaşlarıma sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin. Doğum yapan tüm arkadaşlarımızada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?