• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Dostalar acil yardım!
Bugün 17+1'im. Konrole gittim. Femur boyu 16+5, kafa çapı ise 18+1 çıktı. Yani bacaklar 2 gün geride iken kafa 1 hafta ileride. Doktor çok endişelenmedi. Ama ben ikiz başladığı için ikili testte kan verememiştim sadece ense kalınlığı ölçülmüştü o da normaldi. Şimdi biraz endişelendim :KK43:
Sorun olabilir mi? Hiç kafası hftasından büyük çıktığı oldu mu sizin de?
Benim kafa Hep iki hafta önde bazen üc bacak uyuyor sadece

simdi baktimda bende inst. giremiyorum sifremi bile unutmusum

Ayy yorulmasaydin sen ama benimde annem bugun son temizligi yapti erken bisey falan olur diye bakalim ama kadinin pestili cikti :))

Ok cnm verebilirsin :KK66:

Hic oyle kafam uyusmamistir kayinpederle biz baya seviyeliyiz :)) yapacak bisi yok artik boylede gider biraz soguk adamcagiz :KK66:

Kiz benimde hic bisi yok cok sukur bi telefonum var :))

Kizlar bana fikir verin sanirim bende gebelik kolestazi var @sensizim89 mervecim sen bi ara ugrasmistin bu seyle hatirladigim kadariyla simdi tahlillerim cikti direk bilirubin 0.72 cikmis normal degerleri 0.1-0.3 olmasi gerekirmis nolcak simdi varmi bende bu rahatsizlik evet gece kasintisi ates safra agrisi ve wc problemi var bunlar ondanmiymis :KK43: @omertcan nerdesiiin

Evet kizlar son tahlil olan safra asidi tahlilide yuksek cikmis 20.0 cikmis normal 0-10 olmasi lazimmis ve teshisi koydu dr gebelik kolestazi malesef :(aradik konustum ursofalk diye hapa baslatti hemen bakalim nolcak int. Okuyorum 38. Hafta tehlikeye giriyomus paztesi dahiliye cuma k.dogumla goruscem bakalim ne uygun gorecekler

canim gecen gunki kontrolde gobek cevresi 36, boyu37, kafa cevresi 38 haftayla uyumluydu korkulacak bisey yok dedi dr. sende endiselenme.

Dostalar acil yardım!
Bugün 17+1'im. Konrole gittim. Femur boyu 16+5, kafa çapı ise 18+1 çıktı. Yani bacaklar 2 gün geride iken kafa 1 hafta ileride. Doktor çok endişelenmedi. Ama ben ikiz başladığı için ikili testte kan verememiştim sadece ense kalınlığı ölçülmüştü o da normaldi. Şimdi biraz endişelendim :KK43:

• Beğen
Reactions: 9ay
kizlar cantami hazırladim eksik gorduklerinizi yazar misiniz?

Eklentiler

• IMG_20150530_222200-1.jpg
    IMG_20150530_222200-1.jpg
    141,7 KB · Görüntüleme: 101
Bende bugün ağdamı yaptırdım. Yarında temizliğe kadın geliyor. Camlar silinecek ama sürekli yağmur yağıyor. Pufff... evet artık yavaş yavaş son rütuşlar yapılıyor. Bide kocam iyileşseydi hayırlısıyla :cry:
Inşallah iyileşir arkadaşım sıkma tatlı canını:KK19:
Ayy yorulmasaydin sen ama benimde annem bugun son temizligi yapti erken bisey falan olur diye bakalim ama kadinin pestili cikti :))

Ok cnm verebilirsin :KK66:

Hic oyle kafam uyusmamistir kayinpederle biz baya seviyeliyiz :)) yapacak bisi yok artik boylede gider biraz soguk adamcagiz :KK66:

Kiz benimde hic bisi yok cok sukur bi telefonum var :))
Benim kayın Peder çok konuşkan güler yüzlü yüzüne bakınca gulesin gelir, matrak bir adamdır. .. :KK70:

gecen hafta yaptirdigim temizlikten eser kalmadi, heryer toz icinde . ben p.tesi hastaneye giderken evde biri temizlik yapsa mis gibi eve gelsek oglusumla :KK200::KK200:
Bir sihirli degnegimiz olaydı iyiydi ama ne yazık ki elin varsa başını kaşı:KK14:

Dostalar acil yardım!
O farketmez canım benimde ikiz gebelikle başladı biri 6+4 günlük kaldı. Doktor bi cm fazla ölçse öyle çıkar kafana takma

• Beğen
Reactions: 9ay
Evet kizlar son tahlil olan safra asidi tahlilide yuksek cikmis 20.0 cikmis normal 0-10 olmasi lazimmis ve teshisi koydu dr gebelik kolestazi malesef :KK43:aradik konustum ursofalk diye hapa baslatti hemen bakalim nolcak int. Okuyorum 38. Hafta tehlikeye giriyomus paztesi dahiliye cuma k.dogumla goruscem bakalim ne uygun gorecekler
Geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun. Sağlıkla yavrun a kavus inşallah

Çantaya koyduklarım
Bebek için
Hastane çıkışı,2 takım, 3 tane çorap, ıslak mendil, 5 tane ağız Mendili, sarılık tulbenti, 1 yelek, 1 battaniye, pişik kremi, pompa, 2 zıbın, 11tane bez, biberon, emzik, emzik zinciri ve kutusu çay kaşığı
Anne için
Lohua takımı, Pijama Takımı, 2 çorab, 3 kilot, 2 atlet, 1 sütyen, 1 patik, terlik, Tulbent, havlu,meme ucu kremi, ıslak mendil,havlu kagit, hasta kilodu, hasta bezi,göğüs Pedi, orkit gece. ,

Çantaya koyduklarım
Bebek için
Hastane çıkışı,2 takım, 3 tane çorap, ıslak mendil, 5 tane ağız Mendili, sarılık tulbenti, 1 yelek, 1 battaniye, pişik kremi, pompa, 2 zıbın, 11tane bez, biberon, emzik, emzik zinciri ve kutusu çay kaşığı
Anne için
Lohua takımı, Pijama Takımı, 2 çorab, 3 kilot, 2 atlet, 1 sütyen, 1 patik, terlik, Tulbent, havlu,meme ucu kremi, ıslak mendil,havlu kagit, hasta kilodu, hasta bezi,göğüs Pedi, orkit gece. ,
Cnm cantani cok guzel jazirlamisin bende ayni senn gibi hazirladim iki gunde hastanede yattim cocuk icin bir tane hastene cikisi on tane bez islak mendil battaniyesi puseti bu kadar kullanildi hastane cok sicak oldugubicin ne patige ne coraba izin verdiler nirde coxuk doktorlari kontrole gelio giy cikar yapiyorsun benm icin de tek pjama corap hasta bezi orkid tacim o yeyerli oldu taburcu olmadan banyo yasak zaten pjamanin alti yok 8 saat sontadan dolayi gittogimin yarisi ile geldim anlayacagin cnm

Benim ve bebişin kıyafetlerini bohçalayarak koydum.ilk giyecekleri kıyafetleri ise ayrı bir tülbente bohça yaptım.Yazdıklarınızın haricinde zemzem suyu,rezene çayı,kuru incir,hurma koydum.Çay bardagı ve kaşıgı neden götürüyordunuz? tahin yagı götürsemmi karar veremedimo_O lizz_1702 lizz_1702 C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye.
Ben havlu diş fırçası falan koymadım hastane otel gibi oldugu için her sabah temiz bile olsa tüm havlular degişiyor ve minik sabunu diş fırçası falan var yük yapmak istemedim.

Bu gece evde Doğalgaz patlıyordu annem ağlıyordu bende balkondan yardım istiyordum igdasi arayın gazı kessinler ev patlayacak diye. Okuldan gelen çocuklar arıyordu. .. sonra alarm çaldı uyandım. :cry::-)

aman Allahım bu sefer baya korkunç bir ruyaymış. bilinçüstü ile altı koptu galiba tamamen :D

Günaydın arkadaşlar. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Yani kafasının bir hafta önden gidiyor olması sorun değil diyorsunuz. İçim rahatladı.

Bir sorum daha var. Doktor bana %99 sezaryen olacak çünkü tüp bebekleri sezeryanla alıyoruz riski daha az diye dedi. Sizlerin de sezaryen mi oldu? İ

Bir de İstanbulda oturup doktoru karşı tarafta olan var mı benim gibi? :)

Çantaya koyduklarım
Bebek için
Anne için

Kızlar sizin listeleri kopyaladım. Teşekkürlerrr :KK49: Bizim daha var ama hiç bir bilgim yoktu ne gerektiği konusunda.

ne guzel. bizim hastanede oyle bi uygulama yok maalesef canim. ben tuvalet icin kagit havlu goturucem diger havlu çok terledigim icin yastigimin ustune sererim diye dusundum. arkadasim da kucuk havlulardan da gotur terledikce sirtina koyarsin dedi. dun gittim zaten hastane buz gıbiydi boyle olursa yorgan falan goturmek gerekecek galiba :-) bide dun yazamadim hastane hediyelerine bayildim canim sabundu sanırim çok cicilerdi. buyuk gun yarindi dimi?

Benim ve bebişin kıyafetlerini bohçalayarak koydum.ilk giyecekleri kıyafetleri ise ayrı bir tülbente bohça yaptım.Yazdıklarınızın haricinde zemzem suyu,rezene çayı,kuru incir,hurma koydum.Çay bardagı ve kaşıgı neden götürüyordunuz? tahin yagı götürsemmi karar veremedimo_O lizz_1702 lizz_1702 C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye.
Ben havlu diş fırçası falan koymadım hastane otel gibi oldugu için her sabah temiz bile olsa tüm havlular degişiyor ve minik sabunu diş fırçası falan var yük yapmak istemedim.

benim drum once normal dogum yapabılirsin dedi sonra konustuk ettik sezeryana karar verdik tup bebek olunca anne babalar daha stresli oluyor bekleme surecinde o yuzden sezeryan olsun gunu belli olunca daha az panik olursun dedi ama normal dogumda yapiliyor tabiki senin ve bebegin durumu musaitse

Günaydın arkadaşlar. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Yani kafasının bir hafta önden gidiyor olması sorun değil diyorsunuz. İçim rahatladı.

Bir sorum daha var. Doktor bana %99 sezaryen olacak çünkü tüp bebekleri sezeryanla alıyoruz riski daha az diye dedi. Sizlerin de sezaryen mi oldu? İ

Bir de İstanbulda oturup doktoru karşı tarafta olan var mı benim gibi? :)

Kızlar sizin listeleri kopyaladım. Teşekkürlerrr :KK49: Bizim daha var ama hiç bir bilgim yoktu ne gerektiği konusunda.

Back