- 22 Ağustos 2014
- 694
- 545
- 108
Benim kafa Hep iki hafta önde bazen üc bacak uyuyor sadeceDostalar acil yardım!
Bugün 17+1'im. Konrole gittim. Femur boyu 16+5, kafa çapı ise 18+1 çıktı. Yani bacaklar 2 gün geride iken kafa 1 hafta ileride. Doktor çok endişelenmedi. Ama ben ikiz başladığı için ikili testte kan verememiştim sadece ense kalınlığı ölçülmüştü o da normaldi. Şimdi biraz endişelendim
Sorun olabilir mi? Hiç kafası hftasından büyük çıktığı oldu mu sizin de?
Ayy yorulmasaydin sen ama benimde annem bugun son temizligi yapti erken bisey falan olur diye bakalim ama kadinin pestili cikti :))
Ok cnm verebilirsin
Hic oyle kafam uyusmamistir kayinpederle biz baya seviyeliyiz :)) yapacak bisi yok artik boylede gider biraz soguk adamcagiz
Kiz benimde hic bisi yok cok sukur bi telefonum var :))
Kizlar bana fikir verin sanirim bende gebelik kolestazi var @sensizim89 mervecim sen bi ara ugrasmistin bu seyle hatirladigim kadariyla simdi tahlillerim cikti direk bilirubin 0.72 cikmis normal degerleri 0.1-0.3 olmasi gerekirmis nolcak simdi varmi bende bu rahatsizlik evet gece kasintisi ates safra agrisi ve wc problemi var bunlar ondanmiymis@omertcan nerdesiiin
Dostalar acil yardım!
Bugün 17+1'im. Konrole gittim. Femur boyu 16+5, kafa çapı ise 18+1 çıktı. Yani bacaklar 2 gün geride iken kafa 1 hafta ileride. Doktor çok endişelenmedi. Ama ben ikiz başladığı için ikili testte kan verememiştim sadece ense kalınlığı ölçülmüştü o da normaldi. Şimdi biraz endişelendim
Inşallah iyileşir arkadaşım sıkma tatlı canınıBende bugün ağdamı yaptırdım. Yarında temizliğe kadın geliyor. Camlar silinecek ama sürekli yağmur yağıyor. Pufff... evet artık yavaş yavaş son rütuşlar yapılıyor. Bide kocam iyileşseydi hayırlısıyla
Benim kayın Peder çok konuşkan güler yüzlü yüzüne bakınca gulesin gelir, matrak bir adamdır. ..Ayy yorulmasaydin sen ama benimde annem bugun son temizligi yapti erken bisey falan olur diye bakalim ama kadinin pestili cikti :))
Ok cnm verebilirsin
Hic oyle kafam uyusmamistir kayinpederle biz baya seviyeliyiz :)) yapacak bisi yok artik boylede gider biraz soguk adamcagiz
Kiz benimde hic bisi yok cok sukur bi telefonum var :))
Bir sihirli degnegimiz olaydı iyiydi ama ne yazık ki elin varsa başını kaşıgecen hafta yaptirdigim temizlikten eser kalmadi, heryer toz icinde . ben p.tesi hastaneye giderken evde biri temizlik yapsa mis gibi eve gelsek oglusumla
O farketmez canım benimde ikiz gebelikle başladı biri 6+4 günlük kaldı. Doktor bi cm fazla ölçse öyle çıkar kafana takmaDostalar acil yardım!
Geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun. Sağlıkla yavrun a kavus inşallahEvet kizlar son tahlil olan safra asidi tahlilide yuksek cikmis 20.0 cikmis normal 0-10 olmasi lazimmis ve teshisi koydu dr gebelik kolestazi malesefaradik konustum ursofalk diye hapa baslatti hemen bakalim nolcak int. Okuyorum 38. Hafta tehlikeye giriyomus paztesi dahiliye cuma k.dogumla goruscem bakalim ne uygun gorecekler
Çay kaşığı koy ben koydum canımkizlar cantami hazırladim eksik gorduklerinizi yazar misiniz?
Çantaya koyduklarımkizlar cantami hazırladim eksik gorduklerinizi yazar misiniz?
Cnm cantani cok guzel jazirlamisin bende ayni senn gibi hazirladim iki gunde hastanede yattim cocuk icin bir tane hastene cikisi on tane bez islak mendil battaniyesi puseti bu kadar kullanildi hastane cok sicak oldugubicin ne patige ne coraba izin verdiler nirde coxuk doktorlari kontrole gelio giy cikar yapiyorsun benm icin de tek pjama corap hasta bezi orkid tacim o yeyerli oldu taburcu olmadan banyo yasak zaten pjamanin alti yok 8 saat sontadan dolayi gittogimin yarisi ile geldim anlayacagin cnmÇantaya koyduklarım
Bebek için
Hastane çıkışı,2 takım, 3 tane çorap, ıslak mendil, 5 tane ağız Mendili, sarılık tulbenti, 1 yelek, 1 battaniye, pişik kremi, pompa, 2 zıbın, 11tane bez, biberon, emzik, emzik zinciri ve kutusu çay kaşığı
Anne için
Lohua takımı, Pijama Takımı, 2 çorab, 3 kilot, 2 atlet, 1 sütyen, 1 patik, terlik, Tulbent, havlu,meme ucu kremi, ıslak mendil,havlu kagit, hasta kilodu, hasta bezi,göğüs Pedi, orkit gece. ,
Bu gece evde Doğalgaz patlıyordu annem ağlıyordu bende balkondan yardım istiyordum igdasi arayın gazı kessinler ev patlayacak diye. Okuldan gelen çocuklar arıyordu. .. sonra alarm çaldı uyandım.
Kizlar watsap grubu isini gecen gun konusmustuk biz burada @sensizim89 tel noyu verdi bana isteyen olursa grup kurabiliriz
Topiktekiler kaybolmuss noluyio herkes dogumami girdi gezmeyemi gittii
kizlar cantami hazırladim eksik gorduklerinizi yazar misiniz?
Çantaya koyduklarım
Bebek için
Hastane çıkışı,2 takım, 3 tane çorap, ıslak mendil, 5 tane ağız Mendili, sarılık tulbenti, 1 yelek, 1 battaniye, pişik kremi, pompa, 2 zıbın, 11tane bez, biberon, emzik, emzik zinciri ve kutusu çay kaşığı
Anne için
Lohua takımı, Pijama Takımı, 2 çorab, 3 kilot, 2 atlet, 1 sütyen, 1 patik, terlik, Tulbent, havlu,meme ucu kremi, ıslak mendil,havlu kagit, hasta kilodu, hasta bezi,göğüs Pedi, orkit gece. ,
Benim ve bebişin kıyafetlerini bohçalayarak koydum.ilk giyecekleri kıyafetleri ise ayrı bir tülbente bohça yaptım.Yazdıklarınızın haricinde zemzem suyu,rezene çayı,kuru incir,hurma koydum.Çay bardagı ve kaşıgı neden götürüyordunuz? tahin yagı götürsemmi karar veremedimlizz_1702 C A N O
Ben havlu diş fırçası falan koymadım hastane otel gibi oldugu için her sabah temiz bile olsa tüm havlular degişiyor ve minik sabunu diş fırçası falan var yük yapmak istemedim.
Günaydın arkadaşlar. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Yani kafasının bir hafta önden gidiyor olması sorun değil diyorsunuz. İçim rahatladı.
Bir sorum daha var. Doktor bana %99 sezaryen olacak çünkü tüp bebekleri sezeryanla alıyoruz riski daha az diye dedi. Sizlerin de sezaryen mi oldu? İ
Bir de İstanbulda oturup doktoru karşı tarafta olan var mı benim gibi? :)
Kızlar sizin listeleri kopyaladım. TeşekkürlerrrBizim daha var ama hiç bir bilgim yoktu ne gerektiği konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?