• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Cnm sen nasil istiyorsan oyle yap o zaman birak anestezisti baska yokmu acaba anestezi dr u gorus bence dr unla bu zamana kadar epidural istedim ama negatif yaklasimdan dolayi sinirim bozuldu ve kafam karisti deyip anlat bence olmazmi belki dr un seni daha iyi yonlendirecektir sonucta bu dogumun kahramanlari sizsiniz

peki bir açıklama yaptı mı anestezist neden genel dedi? benimkisi çünkü direkt epidural diye konuştu. ha son dakika bir aksilik olur falan o zaman genele çevrilir dedi.
Yanlış anladın canım anestezist hangisini isterseniz o olur dedi ama kadın sevimsiz ve eksik bilgi verdi tansiyonumu çıkarttı .doguma girerken değiştirebilsiniz fikrinizi yada özel bir durum olursa genele dönebiliriz demişti onda sorun yok.ama onu dogumumda görmek istemiyorum olay o yani

Günaydın canım. hayattt21 hayattt21 arkadaşımıza katılıyorum. Doktorunla açık açık konuş mutlaka bir çözüm bulacaktır. Anestezi konusunuda kendi doktotuna bırak, senin için en iyi kararı verecektir. Doğuma 2 gün kalmış hiç kendini üzüp stres yapma canım devrem. Öylede böylede kızına kavuşacaksın inşallah :KK15: çevreyede kulak asma, her bünye farklı sonuçta.

Canım yaa bırak şu uzman adı altında çalışan kişiyi :KK20:bebeğini ilk sen görmek istemez misin ? Epudural iyi bence :KK68:

Hepinize çoookk teşekkür ederim desteginiz ve güzel dilekleriniz için. Az önce hastaneyi aradık başka bir uzmanla görüştüm ben şikayetimi dile getirdim o dinledi ve en başından sonuna kadar yapılacak işlemi tek tek anlattı. kimin doguma gireceğinin bugün saat 14 de netleşecegini ve o uzmanın denk gelmemesi muhtemel dedi.öyle olmasa bile size bir özel bir uygulama yapabiliriz dedi ben ziyaretinize geleceğim mutlaka dedi .Beni öyle rahatlattı ki inanın kuş gibi oldum. 102 kiloluk kuş:KK70::KK70:
Ama ahdettim o hatunu gerekli birimlere şikayet edeceğim bizden sonra kimseye böyle bir muamele uygulamasın ayagını denk alıp işini hakkıyla yapsın.şayet yapmazsa da hayat boyu kaybeden olacaktır.

Yanlış anladın canım anestezist hangisini isterseniz o olur dedi ama kadın sevimsiz ve eksik bilgi verdi tansiyonumu çıkarttı .doguma girerken değiştirebilsiniz fikrinizi yada özel bir durum olursa genele dönebiliriz demişti onda sorun yok.ama onu dogumumda görmek istemiyorum olay o yani

Hepinize çoookk teşekkür ederim desteginiz ve güzel dilekleriniz için. Az önce hastaneyi aradık başka bir uzmanla görüştüm ben şikayetimi dile getirdim o dinledi ve en başından sonuna kadar yapılacak işlemi tek tek anlattı. kimin doguma gireceğinin bugün saat 14 de netleşecegini ve o uzmanın denk gelmemesi muhtemel dedi.öyle olmasa bile size bir özel bir uygulama yapabiliriz dedi ben ziyaretinize geleceğim mutlaka dedi .Beni öyle rahatlattı ki inanın kuş gibi oldum. 102 kiloluk kuş:KK70::KK70:
Ama ahdettim o hatunu gerekli birimlere şikayet edeceğim bizden sonra kimseye böyle bir muamele uygulamasın ayagını denk alıp işini hakkıyla yapsın.şayet yapmazsa da hayat boyu kaybeden olacaktır.
Ohh iyi olmuş sevindim senin adına bak nasilda hersey yoluna girdi. Hadi gözün aydın canım:KK5:

Oohh ne güzel, yoluna girmesine çok sevindim devrem. Hadi gözün aydın :KK68:

Kizlar bana fikir verin sanirim bende gebelik kolestazi var sensizim89 sensizim89 mervecim sen bi ara ugrasmistin bu seyle hatirladigim kadariyla simdi tahlillerim cikti direk bilirubin 0.72 cikmis normal degerleri 0.1-0.3 olmasi gerekirmis nolcak simdi varmi bende bu rahatsizlik evet gece kasintisi ates safra agrisi ve wc problemi var bunlar ondanmiymis :( omertcan omertcan nerdesiiin

Canim bana da normal dogum yapabilecegimi soyledi. Ama karari hep bana birakti.Benim de uzunca bi zaman kafama yatti normal dogum. Sonra dusundum normal dogumda risk daha fazla. Sezeryanda olan bana olacak. Daha once de yazmistim normal dogumdan korkmuyordum. Adetlerimde alismistim agriya sanciya zaten. Ignesiz serumsuz atlattigim ay yoktu nerdeyse. Ama sadece oglumu dusundum onun acisindan en temizi sezeryan.. insallah hayirli olan karari vermisimdir ve insallah sende hayirli ve dogru karari verirsin :KK25:
Ben de oğlumu düşünerek karar vermek istiyorum ama hersey normal se bebek için de normal doğum iyiymiş. Benim de kafama yattı gibiydi normal doğum şimdi başka korkularım olustu:KK17:

Herkese mutlu haftasonları:KK52:ben bu gece binbir tane soruyla sabahi ettim. Aranızda clexane ve coraspin kullanan var mi kızlar ya da herhangi bir kan sulandirici iğne? Varsa doktorunuz doğum şekli konusunda ne onerdi? Aksam biraz forumda arastirayim dedim maşallah her doktorun farklı bir fikri var. Kimisi bu iğneyi kullananlarin normal doğum yapması riskli demiş, kimisi sorun olmaz demiş. Karar verirken bunu da göz önünde bulundur maliyim sanirim

IMG_20150530_135921.jpg
20150530_135626.jpg

Kızımın teyzeleri hastane için hediyeliklerimiZ nasıl ? Bu arada hediyeliklerimızde hediye geldi bize :KK200::nazar:

çok sevindim canım yetkili birileriyle konuşup seni rahatlatmalarına. her şey çok güzel olacak inşallah...

Ayy hiç sorma ben de hep kötü rüyalar görüyorum artık uyumasam daha iyi diye düşünmeye başladım:KK61:

ben artık benimkilere bilimkurgu ve fantastik sınıfında değerlendiriyorum :D
bir de sanırım hem ondan hem de artık vücudumun aldığı şekilden hep kan ter içinde kalkıyorum üzerimdekileri hemen çıkartmam gerekiyor su gibi oluyor...

Back