- 29 Haziran 2013
- 731
- 1.777
- 158
Cnm sen nasil istiyorsan oyle yap o zaman birak anestezisti baska yokmu acaba anestezi dr u gorus bence dr unla bu zamana kadar epidural istedim ama negatif yaklasimdan dolayi sinirim bozuldu ve kafam karisti deyip anlat bence olmazmi belki dr un seni daha iyi yonlendirecektir sonucta bu dogumun kahramanlari sizsiniz
Yanlış anladın canım anestezist hangisini isterseniz o olur dedi ama kadın sevimsiz ve eksik bilgi verdi tansiyonumu çıkarttı .doguma girerken değiştirebilsiniz fikrinizi yada özel bir durum olursa genele dönebiliriz demişti onda sorun yok.ama onu dogumumda görmek istemiyorum olay o yanipeki bir açıklama yaptı mı anestezist neden genel dedi? benimkisi çünkü direkt epidural diye konuştu. ha son dakika bir aksilik olur falan o zaman genele çevrilir dedi.
Günaydın canım. hayattt21 arkadaşımıza katılıyorum. Doktorunla açık açık konuş mutlaka bir çözüm bulacaktır. Anestezi konusunuda kendi doktotuna bırak, senin için en iyi kararı verecektir. Doğuma 2 gün kalmış hiç kendini üzüp stres yapma canım devrem. Öylede böylede kızına kavuşacaksın inşallah çevreyede kulak asma, her bünye farklı sonuçta.
Canım yaa bırak şu uzman adı altında çalışan kişiyi bebeğini ilk sen görmek istemez misin ? Epudural iyi bence
Hepinize çoookk teşekkür ederim desteginiz ve güzel dilekleriniz için. Az önce hastaneyi aradık başka bir uzmanla görüştüm ben şikayetimi dile getirdim o dinledi ve en başından sonuna kadar yapılacak işlemi tek tek anlattı. kimin doguma gireceğinin bugün saat 14 de netleşecegini ve o uzmanın denk gelmemesi muhtemel dedi.öyle olmasa bile size bir özel bir uygulama yapabiliriz dedi ben ziyaretinize geleceğim mutlaka dedi .Beni öyle rahatlattı ki inanın kuş gibi oldum. 102 kiloluk kuş
Ama ahdettim o hatunu gerekli birimlere şikayet edeceğim bizden sonra kimseye böyle bir muamele uygulamasın ayagını denk alıp işini hakkıyla yapsın.şayet yapmazsa da hayat boyu kaybeden olacaktır.