Yok ben anca burada topik açarım whatsapp a bulasmadansen mi açacaktın canım bir whatsupp grubu aç da oradan haberleşelim biz de ortadan kaybolmadan
ben artık benimkilere bilimkurgu ve fantastik sınıfında değerlendiriyorum
bir de sanırım hem ondan hem de artık vücudumun aldığı şekilden hep kan ter içinde kalkıyorum üzerimdekileri hemen çıkartmam gerekiyor su gibi oluyor...
Kizlar watsap grubu isini gecen gun konusmustuk biz buradamervecim whatssap grubunu sen kur ya nolur kimse kaybolmadan..
Evet ikizlerde pek normal onermiyolar zaten. Arastirdigim Kadarıyla genelde 32. haftada coraspini bıraktirmis doktorlar. Benimki bu seferki reçeteye yazmamis ama bırak da demedi. Ben kendim bıraktım icmicem artık. Zaten bana test falan yapilmadi tamamen önlem olarak kullandim 9 ay boyunca. Heralde bu saatten sonra bi zararı olmaz.Ben kullaniyorum hibor ve coraspirin benim ikiz old iccin dktor sezeryan onerdi 33. Haftada ikisinden birini birakacakmisim igne 24 saat etkili aspirin 1 hafta
sen mi açacaktın canım bir whatsupp grubu aç da oradan haberleşelim biz de ortadan kaybolmadan
Ben diyorum en temizi Facebook yada instgrammervecim whatssap grubunu sen kur ya nolur kimse kaybolmadan..
Ben genetik test yaptirmistim cok az pihtilasma cikmisti ben igneden biktim artikEvet ikizlerde pek normal onermiyolar zaten. Arastirdigim Kadarıyla genelde 32. haftada coraspini bıraktirmis doktorlar. Benimki bu seferki reçeteye yazmamis ama bırak da demedi. Ben kendim bıraktım icmicem artık. Zaten bana test falan yapilmadi tamamen önlem olarak kullandim 9 ay boyunca. Heralde bu saatten sonra bi zararı olmaz.
Valla ben son rötüşleri atıyorum canım.eşimle evi temizledik,bende kıyıda köşede ne varsa düzeltiyorum malum dogumdan sonra annem yanımda kalacak ve eli ayagı rahat durmazTopiktekiler kaybolmuss noluyio herkes dogumami girdi gezmeyemi gittii
Kizlar watsap grubu isini gecen gun konusmustuk biz buradasensizim89 tel noyu verdi bana isteyen olursa grup kurabiliriz
Gelin kayınpeder çay iciyoruz ne yapalım canım artık son evredeyizTopiktekiler kaybolmuss noluyio herkes dogumami girdi gezmeyemi gittii
Hmm bizde pazartesi yapcaz temizlik ev yerlestirilecek duruyor yağmur yağdı camlarda battı gorumcem silmis tiValla ben son rötüşleri atıyorum canım.eşimle evi temizledik,bende kıyıda köşede ne varsa düzeltiyorum malum dogumdan sonra annem yanımda kalacak ve eli ayagı rahat durmazhiç birşeyimi eleştirsin istemiyorum ama eminim bulacaktır bişeyler
Ben diyorum en temizi Facebook yada instgram
Bende bugün ağdamı yaptırdım. Yarında temizliğe kadın geliyor. Camlar silinecek ama sürekli yağmur yağıyor. Pufff... evet artık yavaş yavaş son rütuşlar yapılıyor. Bide kocam iyileşseydi hayırlısıylaHmm bizde pazartesi yapcaz temizlik ev yerlestirilecek duruyor yağmur yağdı camlarda battı gorumcem silmis ti
Ayy yorulmasaydin sen ama benimde annem bugun son temizligi yapti erken bisey falan olur diye bakalim ama kadinin pestili cikti :))Valla ben son rötüşleri atıyorum canım.eşimle evi temizledik,bende kıyıda köşede ne varsa düzeltiyorum malum dogumdan sonra annem yanımda kalacak ve eli ayagı rahat durmazhiç birşeyimi eleştirsin istemiyorum ama eminim bulacaktır bişeyler
Ok cnm verebilirsinben varim... numarami veririm
Hic oyle kafam uyusmamistir kayinpederle biz baya seviyeliyiz :)) yapacak bisi yok artik boylede gider biraz soguk adamcagizGelin kayınpeder çay iciyoruz ne yapalım canım artık son evredeyiz
Kiz benimde hic bisi yok cok sukur bi telefonum var :))benim face yok :-( inst. da olabilir.
Hmm bizde pazartesi yapcaz temizlik ev yerlestirilecek duruyor yağmur yağdı camlarda battı gorumcem silmis ti
Dostalar acil yardım!
Bugün 17+1'im. Konrole gittim. Femur boyu 16+5, kafa çapı ise 18+1 çıktı. Yani bacaklar 2 gün geride iken kafa 1 hafta ileride. Doktor çok endişelenmedi. Ama ben ikiz başladığı için ikili testte kan verememiştim sadece ense kalınlığı ölçülmüştü o da normaldi. Şimdi biraz endişelendim
Sorun olabilir mi? Hiç kafası hftasından büyük çıktığı oldu mu sizin de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?