2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Bu gece evde Doğalgaz patlıyordu annem ağlıyordu bende balkondan yardım istiyordum igdasi arayın gazı kessinler ev patlayacak diye. Okuldan gelen çocuklar arıyordu. .. sonra alarm çaldı uyandım.

Geceleri uykusuzluk kramplar agrilar gündüzleri yorgunluk tansiyon düşüklüğü bitkinlik yetememek ama herşeye rağmen sana değer canim oğlum balım hamdusenalar olsun Rabbime binlerce şükürler olsun.tek temennim senjn ve tum arkadaşlarının sağlıklı sihattli gelmesi yavrum

Ben kullaniyorum hibor ve coraspirin benim ikiz old iccin dktor sezeryan onerdi 33. Haftada ikisinden birini birakacakmisim igne 24 saat etkili aspirin 1 hafta
Evet ikizlerde pek normal onermiyolar zaten. Arastirdigim Kadarıyla genelde 32. haftada coraspini bıraktirmis doktorlar. Benimki bu seferki reçeteye yazmamis ama bırak da demedi. Ben kendim bıraktım icmicem artık. Zaten bana test falan yapilmadi tamamen önlem olarak kullandim 9 ay boyunca. Heralde bu saatten sonra bi zararı olmaz.

Ben genetik test yaptirmistim cok az pihtilasma cikmisti ben igneden biktim artik

Topiktekiler kaybolmuss noluyio herkes dogumami girdi gezmeyemi gittii
Valla ben son rötüşleri atıyorum canım.eşimle evi temizledik,bende kıyıda köşede ne varsa düzeltiyorum malum dogumdan sonra annem yanımda kalacak ve eli ayagı rahat durmaz hiç birşeyimi eleştirsin istemiyorum ama eminim bulacaktır bişeyler

Hmm bizde pazartesi yapcaz temizlik ev yerlestirilecek duruyor yağmur yağdı camlarda battı gorumcem silmis ti

Hmm bizde pazartesi yapcaz temizlik ev yerlestirilecek duruyor yağmur yağdı camlarda battı gorumcem silmis ti
Bende bugün ağdamı yaptırdım. Yarında temizliğe kadın geliyor. Camlar silinecek ama sürekli yağmur yağıyor. Pufff... evet artık yavaş yavaş son rütuşlar yapılıyor. Bide kocam iyileşseydi hayırlısıyla

Ayy yorulmasaydin sen ama benimde annem bugun son temizligi yapti erken bisey falan olur diye bakalim ama kadinin pestili cikti :))

ben varim... numarami veririm
Ok cnm verebilirsin
Gelin kayınpeder çay iciyoruz ne yapalım canım artık son evredeyiz
Hic oyle kafam uyusmamistir kayinpederle biz baya seviyeliyiz :)) yapacak bisi yok artik boylede gider biraz soguk adamcagiz
benim face yok :-( inst. da olabilir.
Kiz benimde hic bisi yok cok sukur bi telefonum var :))

gecen hafta yaptirdigim temizlikten eser kalmadi, heryer toz icinde . ben p.tesi hastaneye giderken evde biri temizlik yapsa mis gibi eve gelsek oglusumla

Dostalar acil yardım!
Bugün 17+1'im. Konrole gittim. Femur boyu 16+5, kafa çapı ise 18+1 çıktı. Yani bacaklar 2 gün geride iken kafa 1 hafta ileride. Doktor çok endişelenmedi. Ama ben ikiz başladığı için ikili testte kan verememiştim sadece ense kalınlığı ölçülmüştü o da normaldi. Şimdi biraz endişelendim
Sorun olabilir mi? Hiç kafası hftasından büyük çıktığı oldu mu sizin de?

Bir keresinde bu tip bisey benimde olmustu dr o daha buyume asamasinda tabiki farkliliklar olacak demisti sonuna geldik cok sukur ölçüler normal korkma yani cnm duzelir bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…