• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Evet canim cok sukur bu gunlere geldik. Sende insallah su gibi akar gider zaman kolsycacik bi dogumun olur atlatirsin umarim. Haftaya bugun oglusum gozumun onunde olcak Allahin izniyle. Dusundukce bile nasil heyecanlaniyorum anlatamam. Bide agliyorum durduk yere. Dogum sirasinda filan hic kahrim cekilmez sanirim aglar dururum ben :cry:
O kadarcık nazada göz yumacaklar artık onlarda ne meşakkatli yollardan geldik biz bu zamana buralar haftaya tenhalaşacak hayırlısıyla sizler bir kurtul un meleklerinizide kucaklarınıza alın inşallah bizide habersiz bırakmayın:KK20: bebişlerinizin resimlerini de koyun bizimkiler gelene kadar sizinkileri:KK74: sevelim

Iyi geceler kizlar :KK200: ben azonce youtube da sezeryan sirasinda bi kadini kocasi videoya almis onu izledim. Tirstim resmen:KK17: kadinin yuz ifadesi offf:KK17: korkuyo gibiydi cok heyecanliydi. Ben cok serinkanli da deilim. Ayy kalpten gidivermem insallah :cry:
Aferin sana,izle izle:KK20:

Iyi geceler kizlar :KK200: ben azonce youtube da sezeryan sirasinda bi kadini kocasi videoya almis onu izledim. Tirstim resmen:KK17: kadinin yuz ifadesi offf:KK17: korkuyo gibiydi cok heyecanliydi. Ben cok serinkanli da deilim. Ayy kalpten :KK17:gidivermem insallah :cry:
Gecen gün bende izledim tuylerim diken diken oldu:KK17:Ama gecen yil ablam ayni ameliyati oldu ve cok rahat gectigini her seferinde soyluyor
Hic agrisi bile olmadi ameliyattan sonra.Suan izi bile kalmamis.Ondan dolayi cok rahatim ve bic korkmuyorum.Biz neler yasadik atlattik bunumu atlatamiycaz.Yumak bebisim yeter ki saglikli gelsin.Hic korkma derim rahat ol.

Aferin sana,izle izle:KK20:
Gecen gün bende izledim tuylerim diken diken oldu:KK17:Ama gecen yil ablam ayni ameliyati oldu ve cok rahat gectigini her seferinde soyluyor
Hic agrisi bile olmadi ameliyattan sonra.Suan izi bile kalmamis.Ondan dolayi cok rahatim ve bic korkmuyorum.Biz neler yasadik atlattik bunumu atlatamiycaz.Yumak bebisim yeter ki saglikli gelsin.Hic korkma derim rahat ol.
Tek tesellim annem girecek doguma basucumda olacak. Hos o nasil dayanacak bilmiyorum da:KK70: bebis cikna kadar yanind olurum sonra torunumu alir giydirmeye kurulamaya giderim dedi kendileri. Esim giremiycek ama uzaktan izleyebilecegi bi alan varmis. Annem onu da ayarlariz izlersin dedi. Valla bizimki orda bayilir gider ben ameliyat masasinda. Allah yardimcimiz olsun. Bu gunden itibaren hergun dogumuma kadar 40 tane Ayetel kursi okumaya basliycam kendim ve hepimiz icin. Rabbim yardim eder insallah :KK33:

Tek tesellim annem girecek doguma basucumda olacak. Hos o nasil dayanacak bilmiyorum da:KK70: bebis cikna kadar yanind olurum sonra torunumu alir giydirmeye kurulamaya giderim dedi kendileri. Esim giremiycek ama uzaktan izleyebilecegi bi alan varmis. Annem onu da ayarlariz izlersin dedi. Valla bizimki orda bayilir gider ben ameliyat masasinda. Allah yardimcimiz olsun. Bu gunden itibaren hergun dogumuma kadar 40 tane Ayetel kursi okumaya basliycam kendim ve hepimiz icin. Rabbim yardim eder insallah :KK33:
Ayy.içim bi fena oldu:confused:

Iyi geceler kizlar :KK200: ben azonce youtube da sezeryan sirasinda bi kadini kocasi videoya almis onu izledim. Tirstim resmen:KK17: kadinin yuz ifadesi offf:KK17: korkuyo gibiydi cok heyecanliydi. Ben cok serinkanli da deilim. Ayy kalpten gidivermem insallah :cry:
keşke izlemeseydn cnm.bi can çıkıyo içimzden tabi kolay bişe değil.bnm yengmla teyzem yakn zamnda zmnda doum yaptı sezeryanla.onlarınki çok rahatı hemen ayaklandılar hatta işllah sennkide kolay olur :anneadayı:

İnşallah canım
Allah kabul.etsin dualarımızı.

Back