2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ayy hiç sorma,bide bezin içine doğru yuvarlandı,ay noldu demeye kalmadı pipisinimi kopardım naptım dedimSevgi olarak birinin ağır basması bi derece diyecem,hani herkesin bi gözağrısı vardır illaki.büyük konuşmayayım ama sevgiden hariç mal da mülkteki ayrım,maddi destek olarak yapılan ayrım Allah katında da reva olmaz...

Kızlar 2 saat önce bi kriz atlattımki sormayın. Bu bana yılda bir-iki kez olurdu normaldede.sırtımın,tam ciğerlerimin üstüne kaya düşmüş gibi olur,bütün iç organlarım birbirine girer sanki.arkadan sırtım,önden kaburgalarım sıkışır,sıkışır,boğazımı da bişey sıkar o sırada.rahat nefes almak ne mümkün..böyle yaşkalaşık bir saat fln sürüyor.ama ne çektim...ödüm patladı,tansiyon,şeker hepsine baktım hemen.herbiri normal.oğlumun doğumunda sonra lohusayken hiç kollamadım kendimi,çok ter soğuttum üzerimde ,ateş bastıkça attım kendimi ceryana,esintiye.ozaman bu zamandır ara ara oluyor bu.gitmediğim kardiyoloji kalmadı,hiç bir bulgu yok herhangi bir hastalığa dair.kuvvetle muhtemel göğüs kafesimde üşütmeden kaynaklı romatizmal bi durumda olabilir.bilmiyorum artık ama çok fena bi hal oluyor,Allah bidaha yaşatmasın

Tabi sivri de akilli bulmus dedigin gibi sicakkanli hatunu yer tabii valla merve ayni senin gibi yakinmiyorum isyan etmiyorum ama dr gel alalim dese kosa kosa gidicem o dereceyim artik yani sen anla agrim cok oluyo geceleri ozellikle yarin aksam randevumuz var bakalim ne diyecek 9 unda alsa keske en erken oyle olur ama 16 sindan yanayim diyordu en son :))

Cnmm gecmis olsun arkadasim neden bu kadar siddetli oluyor acaba tovbe Yarabbim ya atak gibi gelmis ayni sikma kendini acaba cok bunalincami oluyor o da aklima geldi simdi insarah suresini okusana bide nazar degmis olabilirmi acaba

Yerim senin iyi niyetini ben uzulme kuzu yine yazarim yazariz benimki
tek nasilsa geceleri uyumazsa Miray geceleri ben burda olurum sen sikilma kiz olmadi telden watsap grubumu kursak yavv o da guzel olurdu neyse kopmayalim bende istemiyorum kopmayi evdekilerden daha cok bilir olduk derdimizi sevincimizi yok yok istifa etmek yoook :)

Cnmm gecmis olsun arkadasim neden bu kadar siddetli oluyor acaba tovbe Yarabbim ya atak gibi gelmis ayni sikma kendini acaba cok bunalincami oluyor o da aklima geldi simdi insarah suresini okusana bide nazar degmis olabilirmi acaba
Çok teşekkürler hayatım,yok ya bunalmayla fln ilgisi yok.hiç bişeyim yoktu tuvalete kalktım o sıra başladı.öncesindede canımı sıkan ekstra bi durum olmadı.ara ara oluyo bu bana ama öyle bişeye daralıp bunalınca fln değil,özellikle dikkat ediyorum sair zamanda oluyor.salavat ve ka havle çekiyorumbol bol.namazımda geçti,kalkıp kılamadım bile.

Whatsapp grubu fikri iyiymiş,tuttum bunukim katılır bilmem ama güzel olurdu bencede.bak mesela osıkışma olayımı eşime anlatmadım adamın aklı bende kalmasın,zaten yoğun diye ama siz biliyosunuz.arkadaş insana en yakınından daha yakın oluyor yeri gelince

Amin canım inşallah senin bebisede maşallah inşallah bir an önce gününüz belli olur

sensizim89 canım oğluna maşallah ne güzel herseyin yolunda olmasına sevindim. Rabbim Her isteyene evlat nasip etsin inşallah
Evet canım yavaş yavaş 9 aylık yolculuk bitiyor ömürlük yolculuk başlıyor Allahın izniyle hepimiz sağlıkla kavuşalım bebislerimize

evet bende neyim varsa ilk size yazip soruyorum cogunu esim bilmez guzel bir dostluk ortami yakaladik benim fikrimce katilmak isteyen katilir tabiki neden olmasin kii ben cok isterim cocuklar dogunca buraya girip yazmak zor tabiki bide tlfondan girince daha zor oluyo bi saatte aciyo sayfayi

Selam canlar. Biz doktordan geldik. Kilomuz 3300gr. olmuş. Her şey yolundaymış. Nst de iyiyimiş. Sancı varmı yokmu onu bilmiyorum, benim doktor söylemiyor. Gayet iyi diyor her seferinde :)) Pazartesi günü tekrar kontrol, çarşamba sabahı da spinal sezaryen ile doğum olacak inşallah Hemen doğum sonrası sünnetimiz de yapılacak. Heyecan, merak,korku,mutluluk tam bir duygu kokteyli içerisindeyim. Hadi hayırlısı hepimiz için

Slm kızlar biz doktordan geldik bebeğim 3 kg 486 gr olmuş maşaallah durumda iyi pazartesi kontrol carsamba doğum olacak Allahın izni ile spinal sezeryan olucam. Herseyin hayırlısı olsun

Maşallah canım, seninle herşeyimiz aynı gidiyor. Kimsede olmayan o garip sırt ve göğüs altı ağrılarını da çekmiştik seninle. Şimdi doğumlarımız da aynı gün olacak inşallah. Allahım sağlıkla mutlulukla kucağımıza lamayı nasip etsin. Düşünsene haftaya bugün bu saatlerde kucağımızda olacaklar, çok heyecanlı

Selam canım, seninde ne güzel ilerlemiş haftalar. Oğluna kavuşmana az kalmış. Hayorlısı ile sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Geçmiş olsun canım. Şimdi iyi olmana sevindim. Dediğin gibi Allah bir daha yaşatmasın.

Hadi hayırlısı ile peşpeşe doğuruyoruz canım. Bana da doktorum normal doğuma müsait olduğumu söylemişti. Ama sonra düşündüm hiiiçç kasmaya gerek yok temzi temiz sezaryen olayım dedim. Doktorum da tamam nasıl istersen dedi ve karar vermiş olduk. Sezaryen şeklinide ben sormayı unutmuştum, eşim sormuş doktora spinal yapıcaz demiş :))

Sana da az kaldı arkadaşm, peşimizden geliyorsun. Allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin hepimize.

Maşallah canım iyi olmanıza sevindim sen ben cherryviolinist ucumuz bir doğuma gidiyoruz heyecan hat safada

Aynen öyle,tlf dan olmuyo,tabletide gözümüz görmez bebekler varken.katılmak isteyen numaralarını sana atsınlar öyleyse,nasıl ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…