Ayy hiç sorma,bide bezin içine doğru yuvarlandı,ay noldu demeye kalmadı pipisinimi kopardım naptım dediminsan daha önce yaşamadığı için öyle bir şey ilk anda aklına gelmeyebilir tabi göbeğin düştüğü
ya işte baba ne de olsa şakasını rahat yapabiliyorlar böyle şeylerin.
benim teyzem hep oğlunu daha bir ayırdı ayrı bir sevdi anneannemin de kaç tane çocuğu var bir tanesini hep ayrı tutar babaannemin de varsa yoksa küçük oğlu. ne bileyim ya içten içe hissediyorsan bile onu bir şekilde törpülemen gerek çok günah bence. hele ki bunu hissettirmen maddi manevi uygulaman çok çok daha kötü. babaannem öyle mesela küçük oğullarına servet akıttılar. belki doğru belki yanlış düşüncem ama bence çok günah. bir yerde bir şekilde biz göremesek de bir yerden çıkacağını düşünüyorum tüm bunların...
Aynen kuzum. Gece 3 e kadar dolandim durdum bnde. Agrim sancim da yoktu ama karnim sıkıstiriyo rahatsiz oluyorum bi o yana bi bu yana hic bi posisyonda uyuyamadim. Bide dun eve sivrisinek girmis halbuki heryerde sineklik var. Her yerimi yemis. Buldu tatli hatunu pislikkasinmaktan uyuyamadim 6 ya kadar oyle boyle yatakta durdum 6 gibi kalktim baktim nasilsa uyuyamiyorum dogumdan sonra da oglumdan gozumu alip uyuyamam artik
Cnmm gecmis olsun arkadasim neden bu kadar siddetli oluyor acaba tovbe Yarabbim ya atak gibi gelmis ayniKızlar 2 saat önce bi kriz atlattımki sormayın.Bu bana yılda bir-iki kez olurdu normaldede.sırtımın,tam ciğerlerimin üstüne kaya düşmüş gibi olur,bütün iç organlarım birbirine girer sanki.arkadan sırtım,önden kaburgalarım sıkışır,sıkışır,boğazımı da bişey sıkar o sırada.rahat nefes almak ne mümkün..böyle yaşkalaşık bir saat fln sürüyor.ama ne çektim...ödüm patladı,tansiyon,şeker hepsine baktım hemen.herbiri normal.oğlumun doğumunda sonra lohusayken hiç kollamadım kendimi,çok ter soğuttum üzerimde ,ateş bastıkça attım kendimi ceryana,esintiye.ozaman bu zamandır ara ara oluyor bu.gitmediğim kardiyoloji kalmadı,hiç bir bulgu yok herhangi bir hastalığa dair.kuvvetle muhtemel göğüs kafesimde üşütmeden kaynaklı romatizmal bi durumda olabilir.bilmiyorum artık ama çok fena bi hal oluyor,Allah bidaha yaşatmasın
lizz_1702 , melina1983 , sensizim89 ,@KNTMMM , SERENAD_1 , cherryviolinist , C A N O ,@erre , hayattt21 ... Ve diğer tüm 36'yı devirmiş dava arkadaşlarım....önümüzdeki bir kaç hafta içinde herbiriniz bir bir kuzularınıza kavuşup burayı terk edeceksiniz.muhabbetin ağababaları meydanı terk etmiş olacaklar.artık bebeklerden fırsat bulacaksınız da,o fırsattada yapacak bi işiniz olmıcakta,internete girip bize katılıcaksınız,ölme eşeğim ölme şaka biyana,bayada çoksunuz kızlar,toplu istifa gibi birer birer gideceksiniz yani sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
Çok teşekkürler hayatım,yok ya bunalmayla fln ilgisi yok.hiç bişeyim yoktu tuvalete kalktım o sıra başladı.öncesindede canımı sıkan ekstra bi durum olmadı.ara ara oluyo bu bana ama öyle bişeye daralıp bunalınca fln değil,özellikle dikkat ediyorum sair zamanda oluyor.salavat ve ka havle çekiyorumbol bol.namazımda geçti,kalkıp kılamadım bile.Cnmm gecmis olsun arkadasim neden bu kadar siddetli oluyor acaba tovbe Yarabbim ya atak gibi gelmis aynisikma kendini acaba cok bunalincami oluyor o da aklima geldi simdi insarah suresini okusana bide nazar degmis olabilirmi acaba
Whatsapp grubu fikri iyiymiş,tuttum bunuYerim senin iyi niyetini benuzulme kuzu yine yazarim yazariz benimki
tek nasilsageceleri uyumazsa Miray geceleri ben burda olurum sen sikilma kiz olmadi telden watsap grubumu kursak yavv o da guzel olurdu neyse kopmayalim bende istemiyorum kopmayi evdekilerden daha cok bilir olduk derdimizi sevincimizi yok yok istifa etmek yoook :)
Amin canım inşallah senin bebisede maşallah inşallah bir an önce gününüz belli olurevet kızlar sonunda hastane işleri bitti.. doppler de sonuç iyi çıktı tekrar doktorumuza gösterdik gün içinde böyle farklı sonuçlar olabiliyor bebek suyu içebiliyor dedi, cumartesi günü tekrar görelim, nst e giresin, yine benim takiplerim aynı çıkarsa haftaya bi gün verir alırız bebeği, yok sonuç iyi çıkarsa çarşamba günü tekrar muayeneye
Kizlar geldik biz de hastaneden. Nst yapildi sancim yok. Ama sipam cok hareketliydi masallahdr cok guzel dedi. Annesinin pasasi 3200 gr. Yalniz bu kadin durup durup kafami karistiriyo. Eger ozel bi bebek olmasaydi asla seni sezeryana almazdim dedi. Herseyin normal dogum yapmandan yana dedi. Bnde dr hanim eger bebis erken davranmazsa kararimizi verdik zaten sezeryan olsun hic kafamiz karismasin dedim. Tmm dedi. Ve size entersan bj durumdan bahsedeyim. Kapinin onunde beklerken yanimda 30lu yaslarda cok hos bi bayan oturuyordu. Biraz sohbet ettik. Gunun yakin heralde dedi. Evet dedim. Ismini soyledi bana nolur doguma girerken dua et bende bi bebegim olsun cok istiyorum 4 yildir ugrasiyorum dedi. Tamam dedim. Kadin bide bana Allaha sukret bol bol bebek hasreti cekmek kotu bak seni ugrastirmamis Rabbim filan dedi. Bende gulumsedim basta bise demiyim dedim de. Sonra kendini iyi hissetsin moral bulsun diye bende 8 yil ugrastim abla dedim. Cok sasirdi daha yasin kac ki filan dedi. Erken evlendim ben dedim. Kadincaz bana acidi bu sefer tedavi sureclerinin zorlugunu konustuk. Sen daha cok cekmissin dedi. Amaa gec de olsa bugunlere geldik cok sukur. Kizlar sizde bol bol dua edin olur mu tum evlat hasreti cekenlere.. Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin insaAllah ya.
gelirsiniz o gün karar veririz ameliyat gününe dedi bilmiyorum farklı bi duygu içerisindeyim
maaşallah canım bi avazda kavuş inşallah
öyle de güzel bakarsın ki canım... Allahın sevgili kullarıyız ki bize bu bebekleri nasip edecek inşallah, bunu nasip eden Rabbim bakacak kuvveti de verir inşallah
Evet canım yavaş yavaş 9 aylık yolculuk bitiyor ömürlük yolculuk başlıyor Allahın izniyle hepimiz sağlıkla kavuşalım bebislerimizeC A N O lizz_1702 sensizim89 SERENAD_1 canlar ne kadar az kaldi yaa..duygulaniyorum okurken Rabbime sukurler olsun hadi artik siz dogurunda melina1983 ile bana gelsin siraaa
evet bende neyim varsa ilk size yazip soruyorum cogunu esim bilmez guzel bir dostluk ortami yakaladik benim fikrimce katilmak isteyen katilir tabikiWhatsapp grubu fikri iyiymiş,tuttum bunukim katılır bilmem ama güzel olurdu bencede.bak mesela osıkışma olayımı eşime anlatmadım adamın aklı bende kalmasın,zaten yoğun diye ama siz biliyosunuz.arkadaş insana en yakınından daha yakın oluyor yeri gelince
Slm kızlarbiz doktordan geldik bebeğim 3 kg 486 gr olmuş maşaallah durumda iyi pazartesi kontrol carsamba doğum olacak Allahın izni ile spinal sezeryan olucam. Herseyin hayırlısı olsun
Eskilerden birkac kisi gordum. Cok sevindim. Nerelerden geldik buralara dimisensizim89 @yesilinci lizz_1702 @KNTMMM. Ben hala hamile olduguma inanamiyorum. Elime aldigimda farkina varacagim buyukbir ihtimalle . Herhalde hepiniz benden cok gencsiniz. Ben 73 luyum. 42 oldum. Yas , kilo olumsuzluklarina ragmen denemelerden sonra nihayet hamile kalabildim. Allahim hepimizin bebeklerini kucagimiza saglikla almayi nasip etsin. Oglum olacak , ne degisik bir duygu. Nasil bakacagiz, nasil olacak bu yasta korkmuyorda degilim hani. Ama Allahim onunda gucunu verir herhalde. Ayy fazla duygusalim bugun galiba . Neyse optum hepinizi
Kızlar 2 saat önce bi kriz atlattımki sormayın.Bu bana yılda bir-iki kez olurdu normaldede.sırtımın,tam ciğerlerimin üstüne kaya düşmüş gibi olur,bütün iç organlarım birbirine girer sanki.arkadan sırtım,önden kaburgalarım sıkışır,sıkışır,boğazımı da bişey sıkar o sırada.rahat nefes almak ne mümkün..böyle yaşkalaşık bir saat fln sürüyor.ama ne çektim...ödüm patladı,tansiyon,şeker hepsine baktım hemen.herbiri normal.oğlumun doğumunda sonra lohusayken hiç kollamadım kendimi,çok ter soğuttum üzerimde ,ateş bastıkça attım kendimi ceryana,esintiye.ozaman bu zamandır ara ara oluyor bu.gitmediğim kardiyoloji kalmadı,hiç bir bulgu yok herhangi bir hastalığa dair.kuvvetle muhtemel göğüs kafesimde üşütmeden kaynaklı romatizmal bi durumda olabilir.bilmiyorum artık ama çok fena bi hal oluyor,Allah bidaha yaşatmasın
Kizlar geldik biz de hastaneden. Nst yapildi sancim yok. Ama sipam cok hareketliydi masallahdr cok guzel dedi. Annesinin pasasi 3200 gr. Yalniz bu kadin durup durup kafami karistiriyo. Eger ozel bi bebek olmasaydi asla seni sezeryana almazdim dedi. Herseyin normal dogum yapmandan yana dedi. Bnde dr hanim eger bebis erken davranmazsa kararimizi verdik zaten sezeryan olsun hic kafamiz karismasin dedim. Tmm dedi. Ve size entersan bj durumdan bahsedeyim. Kapinin onunde beklerken yanimda 30lu yaslarda cok hos bi bayan oturuyordu. Biraz sohbet ettik. Gunun yakin heralde dedi. Evet dedim. Ismini soyledi bana nolur doguma girerken dua et bende bi bebegim olsun cok istiyorum 4 yildir ugrasiyorum dedi. Tamam dedim. Kadin bide bana Allaha sukret bol bol bebek hasreti cekmek kotu bak seni ugrastirmamis Rabbim filan dedi. Bende gulumsedim basta bise demiyim dedim de. Sonra kendini iyi hissetsin moral bulsun diye bende 8 yil ugrastim abla dedim. Cok sasirdi daha yasin kac ki filan dedi. Erken evlendim ben dedim. Kadincaz bana acidi bu sefer tedavi sureclerinin zorlugunu konustuk. Sen daha cok cekmissin dedi. Amaa gec de olsa bugunlere geldik cok sukur. Kizlar sizde bol bol dua edin olur mu tum evlat hasreti cekenlere.. Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin insaAllah ya.
C A N O lizz_1702 sensizim89 SERENAD_1 canlar ne kadar az kaldi yaa..duygulaniyorum okurken Rabbime sukurler olsun hadi artik siz dogurunda melina1983 ile bana gelsin siraaa
Maşallah canım iyi olmanıza sevindim sen benSelam canlar. Biz doktordan geldik. Kilomuz 3300gr. olmuş. Her şey yolundaymış. Nst de iyiyimiş. Sancı varmı yokmu onu bilmiyorum, benim doktor söylemiyor. Gayet iyi diyor her seferinde :)) Pazartesi günü tekrar kontrol, çarşamba sabahı da spinal sezaryen ile doğum olacak inşallahHemen doğum sonrası sünnetimiz de yapılacak. Heyecan, merak,korku,mutluluk tam bir duygu kokteyli içerisindeyim. Hadi hayırlısı hepimiz için
Aynen öyle,tlf dan olmuyo,tabletide gözümüz görmez bebekler varken.katılmak isteyen numaralarını sana atsınlar öyleyse,nasıl amaevet bende neyim varsa ilk size yazip soruyorum cogunu esim bilmez guzel bir dostluk ortami yakaladik benim fikrimce katilmak isteyen katilir tabikineden olmasin kii ben cok isterim cocuklar dogunca buraya girip yazmak zor tabiki bide tlfondan girince daha zor oluyo bi saatte aciyo sayfayi
Amin canım ya,sorma.teşekkür ederimGeçmiş olsun canım. Şimdi iyi olmana sevindim. Dediğin gibi Allah bir daha yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?