2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Adamın zaafını bulmuşsun işte,sen doğumu yapta bi hayırlısıyla o konuda süründür sende onu.engelledim seni de

Tesekkur ederiz teyzesi daha iyileri sizin olsun inşallah.Kızımin boyunu sormayı unuttum sanırim ama 51 olabilir.Ameliyat gecesi heyecandan uyuyamam zaten bol bol dua eder okurum inşallah.

Tesekkürler canım.Medstar Topçularda yapacağım doğumu.Ünal Yirmibeş doktorum.Muhteşem bir doktor.Medicale gidiyordum 6. ayimda degistirdim iyi ki de değiştirmişim.

Ayy maaşallah size.Gözün aydın canım.Darısı bize inşalah.Ne güzel korlulacak bişey yokmuş gördünmü bak.Hayırli olsun.

Gunaydın annisler sabaha kadar gozumu kırpmadım kucagımda dıruyo sepete yatordım mı baslıo aglamaya sıpam bu arasa gercekten epudura hic birsey yokmus genelden kat kat iyii dusunun kızlar derim
Ayyy yerim ben onu çok güzel yaaa ayin 3 u gelsede bende alsam kucağıma

supersin canim ne guldum sabah sabah. sana ihtiyacim yok msjini gayet iyi almis bence

olabilir valla ama canim bence bu halin daha guzel yuzun gozun ay gibi maasallah ben seni cok begendim boyle. bence kocan kiskaniyodur seni

Gunaydın annisler sabaha kadar gozumu kırpmadım kucagımda dıruyo sepete yatordım mı baslıo aglamaya sıpam bu arasa gercekten epudura hic birsey yokmus genelden kat kat iyii dusunun kızlar derim
Ayy maşallah canımmm. Gözün aydın. Darısı bizlere inşallah. Senden ayrılamıyor demekki :)) süt durumunuz nasıl canım. Emebiliyormu seni bebeğin?

Günaydın güzel arkadaşlarım, yoldaşlarım. Bizleri meleklerimize yaklaştıran yeni bir güne daha merhaba :)) bugün bizimde kontrolümüz var. Bakalım nasılız? Kasık ağrılarım ve alttan batmalarım var bir kaç gündür. ayağa kalkarken ve sonra yürürken bazen çocuk düşecek gibi hissediyorum. Karnımı tutarak yürüyorum :)

Nedense sana coooookkk katildim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…