- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
Aslında güzel zayıflamıştık tedavi öncesi ne zaman ben hamile kaldım oda benimle birlikte verdiği kiloları aldı her gören hanginiz hamile diye takılıyor.eşimde sırf senin psikolojin için kilo aldım diyor.Eşim aslan burcu ve önüne ne koyarsan koy yer,damak tadı vardır hele agzının sardıgı yemek varsa gece bir iki demez yer ee sonuç ortada 9 ayda 12 kilo aldı.İLk etkilenen karaciğer aklında olsun eğer yüzünde yada vücudunda et beni yada yüksek et çıkıntısı ortaları delik gibi görünüyorsa (ben onu kratere benzetirim) karaciğer yoruluyor demektir.yaz boyunca maydonoz kürü hazırlıyorum o baya iyi geliyor karaciğerdeki yağlanmayı söküyor,cildi parlıyor.... dogumu bekliyoruz sonra ikimizde hizaya gireceğiz kısmetse
seninki en azından senin sözünü dinliyor. benimkisi evde yemek olur peynir ekmek ya da hamburger pizza vs yemeyi tercih eder. hep dışarıdan yemek istiyor hep zararlı şeyler istiyor. laf ettiğimde birbirimize giriyoruz. ve işin kötü yanı dediğin gibi deride birtakım sıkıntılar var et beni de var yağ bezeleri de çıkıyor ense bölgesinde çok tehlikeli yerlerde. çatlıyorum dermatoloğa gidelim diye gitmiyor. ben önemli bir şey olmadıkça doktora gitmem diyor sanki övünülecek bir şeymiş gibi...
dediğin maydonoz kürü nasıl oluyor? tarif et de bakayım onu deneyeyim ona. gerçi bizim süt verirken almamamız gerek maydonoz sütü kesiyormuş.