2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Slm annisler biz artik uc kisi olduk epudural anestezi ile korkularım bosa cıktı bırakın agrıyı sızı bile hissetmedm aynı zamanda dogum bitene kadar konustuk oradakilerin hepsi ile iyiki genel olmamısım diuorum bbgmiz cok iii cok sukur Sancısı var kuzumun sadece en kısa zamanda rabbim sizide kurtarsın atkadaslarrr insan bakmalara doyamıyor

Ohhh maşaallah size,ama ne heves ettim şimdi...Eşinde girdimi canım doguma.Tekrar tebrik ediyorum sağlık dolu yıllarınız olsun

hayrli olsum cnm darsi bzee:)))))

inşallah canım yaa aslında bekleseydin doğum sonrası toparlama ile birlikte yaptırsaydın süt verince göğüsler sarkıyormuşya
Benimki biraz mecburiyetten oldu benim sol göğsümde kist oluşuyordu ilkini 2001yılında aldırmıştım ikinci kist oluştuğundada dr almaya gerek yok ama sen hormon ilaçları kullanıyorsun bu ilaçlar iyi huyluları bile kötü huylu ya çevirme ihtimalleri var dedi tedbir amaçlı alalım dedi sonrada istersen hazır bu ameliyatı yaparken göğüslerini de küçültelim dedi iyi ki evet demişim ameliyattan bir gün önce hamama gitmiştik annemle teyzemin göğüslerini görünce doğru karar verdiğime bir kez daha inandım ikisinin göğüsleride yerçekimine direnememişlerdi şimdi o kadar sarkacaklarını zannetmiyorum

tamam canım ben bir inceleyeyim teşekkür ederim

anladım canım. ay çok korkunç ama ya baya da ciddi bir ameliyat. ne diyeyim Allah hepimizi incecik fit yapsın öyle müdahelelere gerek olmasın inşallah

Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza

ay maşallah ya ne güzel hem operasyonun iyi geçmesine sevindim hem bebeğin sağlıklı olmasına. darısı başımıza canım. sen artık bebekle ilgili paylaşımlarını yaparsın bize bolca :)

evet canım sarksa da o kadar kötü olmaz sanırım. biraz kol hareketi ile toparlama ihtimalin yüksek...

Gozun aydin cnm.Allah omrunu uzun, bahtini guzel eylesin.dogumunun rahat gecmesi de ne guzel ne mutlu sana.bizlere de cesaret vermis oldun.

Rabbim analı babalı büyütsün canım gözün aydın darısı bize artık çok sevindim iyi olmanıza miniğimizi öp kokla bizim icin

anladım canım. ay çok korkunç ama ya baya da ciddi bir ameliyat. ne diyeyim Allah hepimizi incecik fit yapsın öyle müdahelelere gerek olmasın inşallah
Aynen öyle,yüz gerdirme vs gibi basit bişey değil,ciddi komplikasyon gelişebiliyor.sezeryandan daha ağır,kocaman bi kesik oluyo bi kere.kuzenimde dikiş yerlerinde kitleler oluştu bünyeden kaynaklanırmış.daha iğrenç patates çuvalı gibi bi göbeği oldu,hemde çokda pahalı iyi bi dr du.2. Yi oldu,bu seferde kaş yaparken göz çıkardılar.vs vs.

Gözün aydın canım,Rabbim bi ömür ayırmasın artık sizi.sancıları çabucak geçer dilerim.epidural ya da spinal anestezi tercih edicem ben de inşallah.ilki genel anesteziydi,hatırlamak bile istemiyorum.senin çok memnun olmana ayrıca sevindim.çabucak toparlanın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…