2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

seninki en azından senin sözünü dinliyor. benimkisi evde yemek olur peynir ekmek ya da hamburger pizza vs yemeyi tercih eder. hep dışarıdan yemek istiyor hep zararlı şeyler istiyor. laf ettiğimde birbirimize giriyoruz. ve işin kötü yanı dediğin gibi deride birtakım sıkıntılar var et beni de var yağ bezeleri de çıkıyor ense bölgesinde çok tehlikeli yerlerde. çatlıyorum dermatoloğa gidelim diye gitmiyor. ben önemli bir şey olmadıkça doktora gitmem diyor sanki övünülecek bir şeymiş gibi...
dediğin maydonoz kürü nasıl oluyor? tarif et de bakayım onu deneyeyim ona. gerçi bizim süt verirken almamamız gerek maydonoz sütü kesiyormuş.

Sen resmen tadilata giriyorsun kız Allah seni ne etmesin

ay o nasıl şey iki tane mi göbek deliği oluyor??

amin canım inşallah Rabbim herkese nasip etsin..... bu romantik hallere dikkat son günlerde bi kaza yaşanmasın

neyse biz çatlaklarlar barış halinde olalım en iyisi, bükemediğin bileği öpeceksin
Yok gülüm ne kazası adamcağız yatarken aramıza yorganı tepiştiriyor güya ben rahat edeyim üzerine ayagımı atayım diye Ölümüne kankayız en azından bir 40 günümüz daha var

Güzel kızın ve esinle nice mutlu yıllara bu yıl dönümü sanada eşine de en büyük hediyeyi Rabbim inşallah kucağınıza verecek mutluluk hep sizinle olsun
Teşekkür ederim canımcığım cümlemiz mutlu olalım,sağlıklı olalım.nice güzel günlerimizi beraberce paylaşalım inşaallah

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Bir ömür bebeğinizle mutluluklar dilerim en güzel hediye pazartesi geliyor daha ne olsun

of o göğüs küçültmeyi bir arkadaşım yaptırmıştı da dediğin gibi kollarını kaldıramıyordu baya bir zaman bir de kendi kendine pansuman yapıyormuş kimse yardım etmemiş evdekilerden o da kaç kere fenalık geçirmişti banyoda insanın içi kaldırmıyor diyordu...

e hadi ver ver tezahürat mı edelim yani

e hadi ver ver tezahürat mı edelim yani
bizden ayrılmayınnnn... gibi oldu dimi valla bu bölgsel incelmede acayip işe yarıyor bizzat ben test ettim onayladım kızlar ama şimdi tarifi bulamıyorum. en kısa zamanda paylaşıcam söz veriyorum

İbrahim adnan saraçoğlunun
Karaciğer yağlanması için maydanoz-limon kürü tarifi
15-16 tane maydanozu (sapları ile birlikte) blender'a atın ve 2 yemek kaşığı taze sıkılmış Limonsuyu ilave edip 1-1,5 Dakika boyunca karıştırın. Bu kürü sabah kahvaltısından 15 dakika önce için, 15 Gün bu işleme devam edin ve 15 gün dolunca kürü uygulamaya 5 günlük ara verin. 5 günlük aradan sonra aynı kürü (maydanoz-limon kürü + lavanta çayı) 15 gün daha uygulayıp kür uygulamasını bitirin.
Uyarı: Maydanoz-limon kürü tansiyonu düşürdüğü için, tansiyon hastaları bu küre 1 çay kaşığı Tuzilave etmelilerdir.
Bunu annem son 4 senedir yapar tahlillere bile yansıyor kolestrolun degerleri. eşime hazırlıyordum oda içiyordu.henüz bu sene yapmadım.
Benim kocanın maşallahı var salçalı suyu koy önüne çorba de içer şikayet etmez inşaallah kızım babasına benzerde yemek yedirme sıkıntısı olmaz

Benim dr çok iyiydi bizim tek suçumuz eve çıktığımızfa ziyaretçi kabul ettik ve ben enfeksiyon kaptım buda iyileşme sürecini uzattı eşimden allah bin kere razı olsun bana bebek gibi baktı pansuman ları sürekli dr yaptı hamile kaldığımda korkmuştum sütüm gelmezse diye ama dr süt bezlerine dokunmadım dedi şimdi o korkumda kalmadı göģüslerimden süt geliyor allahın izniyle inşallah kızımı emzireceğim

anladım canım. peki lavanta çayını buna mı katıyoruz nasıl oluyor çay olarak mı içiyoruz? tohum halinden mi ne şekilde olduğunu söylersen çok sağol valla.
inşallah kızın da babasına benzer. benim oğlanlar da inşallah iştahlı olurlar ya her annenin hayali

inşallah canım yaa aslında bekleseydin doğum sonrası toparlama ile birlikte yaptırsaydın süt verince göğüsler sarkıyormuşya

Waooow manken demek iyi bizede gönder bizde faydalanalim

tamam bekliyoruz

hepinizi manken gibi yapıcam kızlar hiç merak etmeyin çatlaklara söz veremiyorum ama selülit melülit kalmayacak

Oyyyy daha yeni bıraktınız yahu,ne oldu ki şunun şurasında. Hele 40 günü geçir öyle konuşalım seninle

evet ya biz bırakalı daha ne kadar oldu şunun şurasında hele biraz zaman geçsin öyle konuşayım ancak

O lavanta çayını unut canım çünkü biz yapmadık maydonoz ufak yapraklı olacak öyle kocaman kocaman olmasın narin olsun.tarifi yap 15 gün yap 5 gün ara ikikez daha 15 gün yapacaksın yani toplamda 45 gün yapacaksın ama 15 gün bitimine 5 gün mola verilecek.aslında neten bakıp yorumlarıda okuyabilirsin.

ay o nasıl şey iki tane mi göbek deliği oluyor??
Yok,orjinal olan göbek deliği kesilen kısımla gidiyor zaten.ya daha detaylı yazarım da sonra için kaldırmaz.yani düşün göbek deliğine kadarki kısım geriliyo geriliyo alt karınla birleştiriliyo.fazlalık olarak kesilen kısımla birlikte delikte gidiyor.estetik görüntüyü bozmamak için de cerrahi müdahaleyle yeni karnın düz yerine bi delik açılıyor.tabi bu işlemin fazlalıkla ilgili kısmı kilo ve sarkma durumuna göre değişir sanıyorum.ciddi olmayan sarkmalarda göbek deliğine ellemiyodurlar belki.ama ordada şöyle bi durum var,zaten ciddi olmayan,diyet ve sporla toparlanabilecek gibi olan sarkmalara ehil bir dr müdahale etmiyor.kimşside para için ayva göbeği bile gel gerdirelim diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…