• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Hemn arkandayim canim. Senden 3 gun sonrada ben oglusuma kavuscam insaAllah. Gerci belki beklemez bizim pasa. Acilma devam ediyo galiba hissediyorum biseler. Birde bugun daha cok agrim var. Biraz da hareketliydim belki ondan. Esimle bugun hamilelik hatirasi resim cektirdik.fotocudan sonrada arkadasin oglunun sunnetine gidememistim ona gittim. Evi 4. Kat asansor de yok. In cik yordu. En son da esim evde yemek yok napicaz dedi. Disarda yedik. Mubarek alt kati ful doluydu. Bide orda merdiven ciktim ikinci kata. Tuz biber ektim agrilarima :KK64:
Sen biraz daha zorlarsan haziranın 4 değil mayıs sonunu zor göreceksin kendini bu kadar yorma

İii aksamlar kızlar yarın sabah ben doguma gıder anlatamam sizde icimdekl heyecanı ve korkuyu ne olur bana dua edin benm dualarım sizinle olacak suan sadece bos bos bakınıyorum annm geldı yanıma anlamasın korkumu die yalandan konusup guluyorum ama kalbim cıkacak sadece derin bir nefes alıp veriyorum

İii aksamlar kızlar yarın sabah ben doguma gıder anlatamam sizde icimdekl heyecanı ve korkuyu ne olur bana dua edin benm dualarım sizinle olacak suan sadece bos bos bakınıyorum annm geldı yanıma anlamasın korkumu die yalandan konusup guluyorum ama kalbim cıkacak sadece derin bir nefes alıp veriyorum
Rabbim yardımcın olsun hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla kavus oğluna canım geri sayım başladı. Yarın bu saatte miniginle olacaksın:KK15:

Hayırlı kolay doğumlar olsun canım. Sağlıkla mutlulukla alırsın inşallah yavrunu kucağına...

aynen bizimki biraz meslek ukalasi ok cok iyi dr ama sakayla karisik soyleyecegini soyluyor deli oluyorum en son dedim bu ise yaramiyor bana diyorki ne arzu edersin ne yazalim bunu kullanacaksin en zararsizi bu devam et pofff sinir etti o zamandan beri muhatap olmuyorum bu tur konularda

ah canim ne olsa kullanmaya hazirim artik cunku yemek yiyemez hale geldim bu sefer cok su iciyorum yanmadan dolayi gunde 3 veya 3.5 lt rahat iciyorum gel gorki bu kez yemek yiyemiyorum eminimki kizim bu son 3 haftadir kilo alamiyordur cunku suyla dolduruyorum kendimi :KK43:

alıyordur canım merak etme sen ben de bebekler almamışlardır kesin dediğim çok rahatsız geçirdiğim dönem bir baktım baya da almışlar. senin bir de tek bebek. o yüzden üzülme hiç...

Allah
Allah yardimcin olsun..inşallah hersey çok güzel geçer bende çok korkuyorum hemde şimdiden. Allahım senj ve bebeğini korusun

Eklentiler

• 20150518_234006.jpg
    20150518_234006.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
hadi bakalim canim guzel gecer ins hayirlisiyla atlatirsin. Allah yardimcin olsun sakin olmaya calis gelip gecince bebegin yaninda olacak onu dusun sadece

Canim benim Rabbim kolaylik saglik versin. Boyle okudukca beni bile nasil heyecan sariyo anlatamam. Allahim yuregini ferahlatsin insaAllah..

Bunlarda alt acmasi, pikesi, dolabi. Sabunu ve mevlit icin tesbihi. Dunyalari veresim var onaa

Eklentiler

• IMG-20150518-WA0049.jpeg
    IMG-20150518-WA0049.jpeg
    121 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG-20150518-WA0051.jpeg
    IMG-20150518-WA0051.jpeg
    98,6 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG-20150518-WA0026.jpeg
    IMG-20150518-WA0026.jpeg
    80,5 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG-20150521-WA0005.jpg
    IMG-20150521-WA0005.jpg
    118,2 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20150514_163447.jpg
    IMG_20150514_163447.jpg
    215,4 KB · Görüntüleme: 54
Super canimm benim superr. Allahim seni de onuda korusunn, saglikli mutlu omur versin hepinze

alıyordur canım merak etme sen ben de bebekler almamışlardır kesin dediğim çok rahatsız geçirdiğim dönem bir baktım baya da almışlar. senin bir de tek bebek. o yüzden üzülme hiç...
İnşallah melina persembe gunu gorucez ne kadar almis mide icin saglik ocagi rennie duo yazmis ayy onun tadida kotu ama bisi farkettim gavisconmu bu kadar su iciriyodu acaba bana bugun hic o kadat sj icmedi.

Bunlarda alt acmasi, pikesi, dolabi. Sabunu ve mevlit icin tesbihi. Dunyalari veresim var onaa
Hepsi çok güzeller canım,Rabbim tamamına erdirir inşallah.insanın içinden gerçektende dünyaları vermek geliyor,mevlit için tesbih dağıtma fikrini beğendim.ilave olarak ben de düşünebilirim:KK39:

İnşallah melina persembe gunu gorucez ne kadar almis mide icin saglik ocagi rennie duo yazmis ayy onun tadida kotu ama bisi farkettim gavisconmu bu kadar su iciriyodu acaba bana bugun hic o kadat sj icmedi.
Gaviscon kesmediği için yanmadan ötürüsu içiyodun muhtemelen,demekki rennie iyi gelmiş.

Back