• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

yapılması lazım canım. ben geçen anestezistimle konuştum doğumdan 2-3 gün önce bir kan tahlillerine bakarız dedi. adam bakacak ki ona göre sana doz uygulayacak operasyonda.

Canım ilk sorunun cevabı,tabiki yapılır.tahlillere bakılmadan ameliyat esnasında kan gerekip gerekmediğini,anestezinin dozunu,ameliyat sonrası muhtemel komplikasyonları öngöremez dr.yaptırmaya gerek yok diyorsa hemen kaç ordan.duyulmamış şey doğrusu.ben doğumdan bigece önce hastaneye yatmıştım şikayetlerimden ötürü.sabah sezeryana alındım.o gece tüm tahlillerime bakılmıştı.öyle çantanı koluna takıp,selamunaleyküm ben geldim duymadım hiç.ikinci soruna gelince,bebeğin sıkışacağını öngören anatomik bir problemin mi var?örneğin boyun çok kısa,çatın çok dar,açılman hiç yok,suyun kalmamış vs gibi...eğer hiç biri yokken nostradamus gibi kehanette bulunuyorsa ve seni bile isteye bir tıp hekimi olarak normali dururken işine geldiği gibi ameliyata yönlendiriyosa da yine kaçarak uzaklaş ordan:KK55:

yok kızlar bana değil daha önce bahsetmiştim beni krize sokan bi arkadaşım vardı onun dru en başından beri sezeryan bebek için daha iyi ne işin var acı çeke çeke normal doğum yapacaksın falan diyomuş, en son gittiğnide de bebek aşağı dönmemiş 1 hazranda gel sezeryan yapalım, sadece kan değerlerin düşük demiş onun haricinde tahlil falan yapmayacakmış bana çok sağlıklı gelmedi açıkcası. ve anneye bi muayene falan yapmadan ne gerek var bebek sıkışacak edecek sezeryan doğum daha sağlıklı diyen bir dr ilk kez duydum şaşırdım açıkcası

yok kızlar bana değil daha önce bahsetmiştim beni krize sokan bi arkadaşım vardı onun dru en başından beri sezeryan bebek için daha iyi ne işin var acı çeke çeke normal doğum yapacaksın falan diyomuş, en son gittiğnide de bebek aşağı dönmemiş 1 hazranda gel sezeryan yapalım, sadece kan değerlerin düşük demiş onun haricinde tahlil falan yapmayacakmış bana çok sağlıklı gelmedi açıkcası. ve anneye bi muayene falan yapmadan ne gerek var bebek sıkışacak edecek sezeryan doğum daha sağlıklı diyen bir dr ilk kez duydum şaşırdım açıkcası

arkadaşın da kendi gibi tuhaf bir doktor bulmuş :D

Merhaba kızlar. Bu mide yanması benide zorluyor artık. Bende dün gece yatarken üst üste gavıskon içtim. Beni rahatlatıyordu ama dün kesmedi. zaten artık yatışım oturma pozisyonunda oluyor. yoksa ıyyy mide asidi fena yakıyor. Böyle uyumakta zor puffff... neyseki az kaldı. Oğlumda maşallah gümbür gümbür karnımı sallıyor. :KK39:

aslında vermemek gerek böylelerinin parasını. bana da bir kadın gelmişti evdeki 300 dolarlık bibloyu kırmış. bir de yalan söylüyor ben yapmadım diye en azından itiraf etse o kadar sinirlenmeyeceğim. dediğin gibi hiç temizlik de yapmamıştı eline aldı viledayı yüzüne karşı da defalarca söylememe rağmen bezle sil diye silmedi. çıldırıyordum az kaldı ama parasını da verdim. hakkım helal mi kesinlikle değil...
yapıyolar yapıyolar bi de ne utanma var ne arlanma ben olsam valla gururumdan para falan almam güzelce yaparım temizliğini bırakır giderim.. insanlar çok arsız olmuş canım.. inşallah hayırlsıyla doğum yapınca kimseye minnet etmiycem az az kendim yapıcam ama sen iki tane çıocukla zorlanırsın :KK43: iyi birini bul bari :KK43:

Inanmiyorum yaaa evini temizle deyip adam tutuyorsun o daha fenasini yapıyor... neyse bununla geçmiş olsun canım yapacak bişey yok olmuş bi kere
oğlunun mızmızları da ayrıydı töbe töbe Allahım kınamak gibi olmasın ama çok değişik bi çocuğu vardı sevsen sevilmez gülsen gülünmez oynatsan oynamaz.. sinirlerimi zıplattı iyice..

Ayyyyy,nasıl oldu o öyle yaaa ne biçim temizlikçi o.sen kadını eve alıp,yalnız mı bıraktın,kimse yokmuydu başında?çok zor bi durum hakkaten,benimki de olsa çenesi durmazdı ay o kadının ağzını burnunu yırtardım heralde.hem iş görmemiş,hem peşine çocuk takmış,hemde koltuğunu ziyan etmişolcak iş değil.bence para mara verme,defol git gözüm görmesin seni de ona
cuma günü kimse yoktu canım tek başına yaptı tamam benim evim de büyük ama akşama kadar sadece cam kapı da silinmez ki.. cumartesi günü ben de yardım ettim kızkardeşim de yardım etti yine de aksam 6 idi bitirdiğinde çok canım sıkıldı çok :KK43:

Canım hiç canını sıkma, kadıns parsını hiç verme yada yarısını ver. Ne kadar iyi olsada işte başlarında durmak gerekiyor. Ben benim kadının yaptığı yerleri arkasından dolanırım beğenmediğim bir yer olursa hadi şunu bir daha yapalım derim yapar. Yada izine ayrıldığında tekrar al baştan yaptır yoksa paranı alamasın de bence.
para da verdim benden çıksın da artık bidaha çağırmıycam zaten.. güzel yapıyor yapmasına ama belki de yarım günde bitireceği işi başında kimse olmayınca yaya yaya 1 günde yapmış işte..

Mrb kızlar bende sürekli konuşmalarınızı takip ediyorum ama yorum yapmıyorum bende tüp bebekle hamile kaldım ilk denememde Allaha şükür su aralar canım çok sıkkın sizinle paylaşmak istedim ben eşimle görücü usulü tanıştım nişanlandık işte düğün alış verişinde kendi ailem tarafından saçma sapan sorunlar çıktı bende ayrılmaktansa kaçmayı tercih ettim ailem ne düğünümüne geldi ne de Bi eşya aldılar birde kaçmadan önce esim benim aileme borç olarak 800 Tl vermişti onu bile vermediler neyse eşimin ailesi her şeyimi yaptı aitını mı eşyalarımı ve düğünümü her şeyim tam oldu yani düğünden Bi ay sonra annemlerle barıştık bu tüp bebek ortaya çıkınca ne Bi yardım ettiler be de al suda yol paran olsun bari demediler biz kendi imkanlarımızla yaptık ve şuan aynı anda 3 kredi ödüyoruz Allaha şükür esim her konu da örnek Bi eş neyse işte hamile kalınca ailem dedi eşyalarını biz alalım bende esimle konuştum ikna ettim tamam alın dedin şimdi ye kadar hiç bişey yoktu günüm yaklaştı ya annem aradı gecen ee bizim durumumuz çok kotu biz alamıycaz eşyaları ne diyim tamam dedim bende çok zoruma gitti gerçekten ben bursa rezil oldum eşyaları annemler alacak dedim hep hiç beni düşünmüyorlar ya benim kızdığım maddi durumlarının kotu olması değil benim çocugumun olacağı Bi anda belli olmadı üstelik ben demedim alın diye kendileri dedi bunun üzerine annem kendisine yatak odası aldı onu geçtim kardeşim ben hamile kaldıktan sonra sözlendi düğününü ne daha 2 sene var tutup ona gecen ay büyük nişan yaptılar her şeye gelince varda Bi bana mı yok çok zoruma gitti halen de içimden atamıyorum ya haksız mıyım sizce
canım ailen hala sana tepkili galiba ama dua et ki eşin ve eşinin ailesi çok anlayışlıymış. valla haksız olunca ister kendi ailen olsun ister eşinin ailesbi durum değişmiyor.. ailene göre sen kaçmakla en büyük hatayı yaptın ama neden kaçtın seni bu duruma iten durumlar neydi onları düşünüp kendilerinde suç aramayacak kadar (kusura bakma ama !) bencil insanlarmış.. ailendir ilişkini kes görüşme diyemem mutlaka görüseceksin bunları da unutursunuz ilerde onlar da yaptıklarından pişman olup değişebilirler.. herşey unutuluyor işte ama kalp kırığı iyileşmiyor, eskisi gibi olmuyor.. Rabbim ailene vicdan nasip etsin inşallah seni daha fazla ezmesinler..

Eki Görüntüle 1537519 Oglusumun sepet besigi de oldu kizlar :) eksigimiz kalmadi. Hazirliklarimiz da benim elbise geceligim haricinde bitti. Saglikla gelsin insaAllah Ayazim.
çok güzelmiş canım güle güle kullansın Ayaz paşa inşallah :)

Dün kardeşim ve arkadaşımda geldi kadınla beraber hepi topu 110 m2 evi temizlemek 13 saatlerini aldı ama suya girmedik eşya kalmadı.akşam yemekteyken sandalye oturuca baldır kısmını kesiyorya ayaklarımın üstüne sanki kaçak kat çıkmışsın hemen tuzlu ve sirkeli suya ayaklarımı başka bir legene de ellerimi koydum şişi azaldı ama agrı geçmiyor parol içiyorum dayanamadığım noktada az önce soğuga yakın ılık duş aldım ayaklar nispeten düzeldi ama ellerim fena.dogurunca hemen geçmeyecek biliyorum ama geçecekse bugün doğursam razıyım var gerisini sen düşün
Eşim ne çok üzüldü halime gece ellerimi kolonya ile ovuşturuyor.ssabah hadi kahvaltıya götürüyorum seni dedi.brunch yapmak istemiş ortalama 2 saat kalırdık ama ben 30 dakika sonra hadi kalkalım demeye başladım 45. dakikada kalktık çünkü şişmeye ilk bardak çayı içmeyle başlamıştım
ohh miss gibi olmuştur canım güle güle kirlet inşallah :) sen kendini yormasaydın keşke öyle bi durumda en iyisi sabah erkenden evden çıkmak temizlik bitene kadar dönmemek :)

Eki Görüntüle 1537759 bende kızıma bu bebeği ördüm
maaşallah bu ne beceri imreniyorum sizin gibilere keşke benimde elimden gelse :) güle güle oynasın kızın canım :)

İnşallah ya... Tedirginlik bende başından beri had safhada ama bu hafta özellikle çok gergin hissediyorum bende kendimi.patlamaya yada ağlamaya yer arıyorum,boğuluyorum sankidepresif bi haldeyim.
canım benim bize hep moral veren sen bu depresif haller olmadı yakışmadı :(

Kesinlikle öyle...bide ben çok müşkilpesent değilimdir esasen.kolay mutlu olurum,herşeyede çok kulak asmamaya çalışırım.ama bu ara değiştiğimin farkındayım.tahammülüm kalmadı hiç sanki.dün tam evden çıkıcaz dr için,zırr bi tlf,kayınvalidem "e şey biz geldikte 2dkya ordayız.bişey lazımmı" diyo.ayy çıldırdım resmen ya,aramızda 1 saatlik yol var çat kapıya döndü muhabbet.aile ilişkisinden çıktık kankiye döndük sanki.ya ben kafamı dinlemek,kocamla vakit geçirmek istiyorum artık.bi ton surat ettim,tam onlar girerken kuru kuru hoşgeldiniz deyip ayakkabılarımı giydim.eşimde siz bekleyin biz geliyoruz şimdi dedi.baya bi saydım döktüm ama ben napiyim,ben mi çağırıyorum diyo.gidinöi diyim yüzlerine diyo.inan döndük,odama gittim,rahatsızım dedim.yattım uzandım,baktım kimsenin gideceği yok,kalktım suratsız suratsız oturdum.evde yemek fln da yok.kaltım bi ton yemek yap,sofra kur kaldır,kadın bişeye ellemiyo.yastık var sanki karnımda.en son ağlıycaktım nerdeyse eşim kıvrım kıvrım dolanıyo peşimde,sen git yat ben kaldırırım bulaşıkları dedi.bugün için de sahile gidecektik arkadaşlarla,ay onlarda takılmadınmı peşimize yineinan artık kusucam,böğğk geldi yüzlerini görmekten yeminle ya bi bırakın kocamın,hamileliğimin tadını çıkarayım.kırıcam kalplerini hiç olmıcak bu sefer.ya sabır diyorum ama eşimede dedim yine bu akşam gözlerim dolu dolu Allah aşkına kimseyi istemiyorum artık lütfen diye,eminim ki anladı.şok olmuş gibi bakıyodu.haklısın diyebildi nihayet.
ne sinir bi durum ben de olsam çok kızardım ama bak ne güzel senin eşin anlayışlıymış, sana yardımcı da olmuş.. benimki olsa herşeyi iptal eder hastane işini falan annem babam gelmiş neö hastanesi der, hergün görse doymaz.. hamilenin elinden su bile içilmezmiş günahmış yormamak gerekirmiş bunu bilmiyormu sizinkiler.. nasıl senden hizmet beklerler ikiz hamile halinde.. madem sizi görmek istemişler evde yemeklerini yapsalarmış getirip sofrayı kurup kızım hadi kalk yemeğini ye sen yorulma diye evde yaptık getirdik deseymiş.. sinir oluyorum böyle düşüncesiz insanlara vallahi :KK62:

Benimde haftasonu fena geçti,elim ayağım şişti durdu.sıcaklardan ve su içmemektendi sanırım.suyu arttırdım,akşam da yağmur yağıp hava serinleyince rahatladım.şuan normal boyutlarındalar.gerçi bana öyle geliyor,geçen yazki ayakkabılarımı giyeyim dedim,ayaklarım patlıcaktı nerdeyse.
ayaklarını yukarıda tutmak çok işe yarıyor canım mutlaka biliyorsundur bunu bende çok işe yarıyor bide ne kadar olsa rahat ayakkabı giymek lazım artık yaz geldi giy sandaletleri çık ohh miss gibi :)

Kızlar herkes uyuyamamaktan şikayetçi ama ben istisna olan bi kaç gece dışında dana gibi uyuyorum,ben de mi bi gariplik var acabatabi öyle huzurlu ve derin uykular değil,yarı uyanık uyuyorum hep ama uyuyorum sonuçta.oğlumda da böyle uyurdum,sıkıntı olmazdı çok.yapı meselesimi acaba
ben de öyleyim valla bütün gece o kadar rahat uyuyormuşum ki kocam benim horlamalarımdan uyuyamıyormuş artık o kadar şikayetçi.. ohh canıma değsin hiçde üzülmüyorum uyumasın :63::63::63::63:

arkadaşın da kendi gibi tuhaf bir doktor bulmuş
aynen öyle valla :KK70::KK70:

Son düzenleme:
canim yat kalk dua et kocana ayaklari buyuk diye. ya benim koca gibi kucuk ayakli olaydi :KK70:benim ayaklarin sisi indi cok sukur. sandalet giyiyom zaten artik sissede onemli degil. bu arada dr dan sonra bekliyoruz..:KK15:
Zaten oda olmasaydı üzerine basarak gidecektim ne yapayım başka çaremde yok. kaldı şurda bir hafta.Kurban oldugum ALLAHım nasip ederse haftaya bugün kızım kucagımda olacak:KK46::KK68:

Kızlar herkes uyuyamamaktan şikayetçi ama ben istisna olan bi kaç gece dışında dana gibi uyuyorum,ben de mi bi gariplik var acabao_Otabi öyle huzurlu ve derin uykular değil,yarı uyanık uyuyorum hep ama uyuyorum sonuçta.oğlumda da böyle uyurdum,sıkıntı olmazdı çok.yapı meselesimi acaba:KK23:
Aslında benim şu ellerim ayaklarımın şişliği ve ellermdeki kramplar olmasaydı bende senin gibiydim akşam yat sabah kalk.Neyse gece uyanmalarına alıştırma oluyor diyorum ama kara kara da düşünmüyor değilim elimdeki çatalı düşüren ben bebegin bakımını nasıl yapacagım diye:KK64:

:KK70: Kocanın papucu mu hahaa şimdi hayal ettimde çok komik olmuştur ama ne yapcan az daha sabır :KK25: güzel haberle gel inşallah:KK68:
Çarşamba günü yine doktora gideceğim el mahkum yine giyeceğim söz sana fotografını çekip yollayacağım :KK70:

Merhaba kızlar. Bu mide yanması benide zorluyor artık. Bende dün gece yatarken üst üste gavıskon içtim. Beni rahatlatıyordu ama dün kesmedi. zaten artık yatışım oturma pozisyonunda oluyor. yoksa ıyyy mide asidi fena yakıyor. Böyle uyumakta zor puffff... neyseki az kaldı. Oğlumda maşallah gümbür gümbür karnımı sallıyor. :KK39:
Tatlım geçmiş olsun,Sona geldik zorlanmalar başladı neyse ki az kaldı.Maşaallah tosun oğluna:KK46::nazar::nazar:

ne sinir bi durum ben de olsam çok kızardım ama bak ne güzel senin eşin anlayışlıymış, sana yardımcı da olmuş.. benimki olsa herşeyi iptal eder hastane işini falan annem babam gelmiş neö hastanesi der, hergün görse doymaz.. hamilenin elinden su bile içilmezmiş günahmış yormamak gerekirmiş bunu bilmiyormu sizinkiler.. nasıl senden hizmet beklerler ikiz hamile halinde.. madem sizi görmek istemişler evde yemeklerini yapsalarmış getirip sofrayı kurup kızım hadi kalk yemeğini ye sen yorulma diye evde yaptık getirdik deseymiş.. sinir oluyorum böyle düşüncesiz insanlara vallahi :KK62:
Ya bende de var aslında,biz aileden büyüğe hürmet,kocaya saygı gördük.adamı rezil etmemeyi öğrettiler hep.kendi ailem de olsa çok hakkımı arayanilen,insanların yüzüne çıkabilen bi yapım yok bu yüzden.içim içimi yer ama 10'da 1'ni anca dillendiririm.evlendiğimizden beride sağolsun eşim fazla güveniyo bana heralde ama çoğu zaman iyi niyeti suistimale giriyor artık.geldikleri zaman ya da gittiğimizde hizmette saygıda kusur etmiyorum diye 7/24 başımın üstünde yerleri var demek olmuyor bu.sadece ailesi için de değil,biri tlf da bişey teklif etse hiç bana danışmadan olur,şöyle yapalım böyle gidelim diye sözünü verir.ancak kendi canı istemezse bi özlemle konuşiyim bakim olmazsa der.vazgeçiremedim şu huyundan gitti resmen.kaynanamlar zaten bu konularda tam odun.Allahları var bi kötü sözlerini,bişeylerini görmedim hiç ama şu geliş gidişin dozunu kaçırmaları,gelip yayılmaları,insana acımamaları tepemi attırıyo artık iyice.normalde de böylelerdi,bi gelirler kahvaltıya diye,öğlen yemekleri yenir,3-4 posta çay,meyve,tatlı ikramları gelir geçer akşam olur öyle giderler.normalde bile belim çatlardı,ayaklarım şişerdi onlar gidince,heleki şu durumda boğasım geldi inanki.bu ne insafsızlık,bu ne hadsizlik ya.bide eşim özellikle bişey almayın evde zaten herşey var dedi.gerekirse dışardan söylerim ben uğraşmasın kız dedi ağzıyla,yanındaydım bende.gene doldurmuşlar poşetleri gelmişler şeylerinin keyfine.ayyy düşündükçe çıldırıyorum iki gündür ya,kabus gibiydiler.bide neye şok oldum ve sinirlendim asıl.onlar girer girmez çıktıkya biz,eve geldim,hiç yanlarına uğramadan gittim odama uzandım.abdestim vardı,öğleni kılayım dedim,dolabımı açtım eteğim yok,başörtüm yok.allah allah burdaydılar fln derken başka şekilde hallettim.sonra salona bi geldimki gitmiş yatak odama girmiş,dolabımı açmış,eteğide başörtüyüde ordan bulmuş almış,giymiş.ya bu nasıl bişey allah aşkına?beklesene ben geleyim veriyim,sanki akşama gelecem.insanın mahremine girilir,dolabı karıştırılırmı.kadını ilk defa evde yalnız bıraktık,babasının meydanı gibi almış etmiş.ayıptır ya,özel eşyalarım var belki orda.sanki üstündeki etekde atlas kumaşından oturmaya kıyamadı.bekle,ölmezsinya.ne kadar ayıp,hiç görmediğim şeyler.ben bile kendi annemin dolabımı sormadan açmış değilim bu yaşa kadar.söyleyecek laf çok ama tükeniyorum...:KK34::KK34::KK34:

Zaten oda olmasaydı üzerine basarak gidecektim ne yapayım başka çaremde yok. kaldı şurda bir hafta.Kurban oldugum ALLAHım nasip ederse haftaya bugün kızım kucagımda olacak:KK46::KK68:

Aslında benim şu ellerim ayaklarımın şişliği ve ellermdeki kramplar olmasaydı bende senin gibiydim akşam yat sabah kalk.Neyse gece uyanmalarına alıştırma oluyor diyorum ama kara kara da düşünmüyor değilim elimdeki çatalı düşüren ben bebegin bakımını nasıl yapacagım diye:KK64:

Çarşamba günü yine doktora gideceğim el mahkum yine giyeceğim söz sana fotografını çekip yollayacağım :KK70:

Tatlım geçmiş olsun,Sona geldik zorlanmalar başladı neyse ki az kaldı.Maşaallah tosun oğluna:KK46::nazar::nazar:
Bence doğumdan sonra mutlaka bi baktır canım,ben ameliyattan sonra çok düzelmiştim.şükür bi sıkıntım yok.

Hastaneden geldim çarşamba ve cuma günü nst ve kontrol,muhtemelen cuma günü planlama ve tahliller yapılacak sonra pazartesiyi bekleyecegiz.Bu vakitlerde minnak kızımın sesi ile hastane odasında dinleniyor olacagım:KK36: haftamız 37+0 kilo 3194 boyumuzda 50 cm olmuş kızımın teyzeleriiii :KK31:

ozlemez miyim. Ozellikle gsceleri alsam onlari icime zaten bir lokmaliklar. eskisi gibi icerde kipirdanip dursalar. Ben de sadece ne tarafima yatsamda rahat etsem diye dusunsem :))
ama sabah olup da bizim pasalarin kwyfi yerine gelince vazgeciyorum iyi ki dogurmusum sizi demekten bir hal oluyorum. Ben uykusuzluga dayanamiyorum galiba. Birinin ihtiyaclari bitmeden digeri kalkiyor hic zaman kalmiyor.
Yeni duzen demissin ya okurken gulumsedim. Cunku bir duzenimiz yok bizim :))
oyle tatli tatli, yorgun argin, uykulu uykusuz geciyor gunlerimiz
İşte o düzensizlikte bir düzendir canım:KK76:.ALLAH ağız tadı versin,sağlıklı olsunlarda yavas yavaş istediğin düzeni otutturursun:KK9:

Bu sefer kullanmaya başlamadım henüz,ama oğlumda lansor kullanıyodum.tek çarem o olmuştu.ne gaviskonlar ne rennie ler kullandım.lansor yazmıyosa türevi bişey yazsın,ne gerekçeyle yazmıyo pardon?nerdeyse bi çok gebe kullanıyor bunu,napıcan yanıp pişicen mi doğuma kadar:63:şu dr larda bazen sinir ediyolar insanı cidden,kendi dayansın bakalım o kadar kolaysa:KK47:
aynen bizimki biraz meslek ukalasi ok cok iyi dr ama sakayla karisik soyleyecegini soyluyor deli oluyorum en son dedim bu ise yaramiyor bana diyorki ne arzu edersin ne yazalim bunu kullanacaksin en zararsizi bu devam et pofff sinir etti o zamandan beri muhatap olmuyorum bu tur konularda

ben bir hap kullanıyordum da onu da bıraktım. pulcet diye ama o ağırlıklı mide bulantısına iyi geliyordu bilmiyorum bu yanmaya da iyi gelir mi...
ah canim ne olsa kullanmaya hazirim artik cunku yemek yiyemez hale geldim bu sefer cok su iciyorum yanmadan dolayi gunde 3 veya 3.5 lt rahat iciyorum gel gorki bu kez yemek yiyemiyorum eminimki kizim bu son 3 haftadir kilo alamiyordur cunku suyla dolduruyorum kendimi :(

yapıyolar yapıyolar bi de ne utanma var ne arlanma ben olsam valla gururumdan para falan almam güzelce yaparım temizliğini bırakır giderim.. insanlar çok arsız olmuş canım.. inşallah hayırlsıyla doğum yapınca kimseye minnet etmiycem az az kendim yapıcam ama sen iki tane çıocukla zorlanırsın :KK43: iyi birini bul bari :KK43:

oğlunun mızmızları da ayrıydı töbe töbe Allahım kınamak gibi olmasın ama çok değişik bi çocuğu vardı sevsen sevilmez gülsen gülünmez oynatsan oynamaz.. sinirlerimi zıplattı iyice..

cuma günü kimse yoktu canım tek başına yaptı tamam benim evim de büyük ama akşama kadar sadece cam kapı da silinmez ki.. cumartesi günü ben de yardım ettim kızkardeşim de yardım etti yine de aksam 6 idi bitirdiğinde çok canım sıkıldı çok :KK43:

para da verdim benden çıksın da artık bidaha çağırmıycam zaten.. güzel yapıyor yapmasına ama belki de yarım günde bitireceği işi başında kimse olmayınca yaya yaya 1 günde yapmış işte..

canım ailen hala sana tepkili galiba ama dua et ki eşin ve eşinin ailesi çok anlayışlıymış. valla haksız olunca ister kendi ailen olsun ister eşinin ailesbi durum değişmiyor.. ailene göre sen kaçmakla en büyük hatayı yaptın ama neden kaçtın seni bu duruma iten durumlar neydi onları düşünüp kendilerinde suç aramayacak kadar (kusura bakma ama !) bencil insanlarmış.. ailendir ilişkini kes görüşme diyemem mutlaka görüseceksin bunları da unutursunuz ilerde onlar da yaptıklarından pişman olup değişebilirler.. herşey unutuluyor işte ama kalp kırığı iyileşmiyor, eskisi gibi olmuyor.. Rabbim ailene vicdan nasip etsin inşallah seni daha fazla ezmesinler..

ohh miss gibi olmuştur canım güle güle kirlet inşallah :) sen kendini yormasaydın keşke öyle bi durumda en iyisi sabah erkenden evden çıkmak temizlik bitene kadar dönmemek :)

maaşallah bu ne beceri imreniyorum sizin gibilere keşke benimde elimden gelse :) güle güle oynasın kızın canım :)

canım benim bize hep moral veren sen bu depresif haller olmadı yakışmadı :KK43:

ayaklarını yukarıda tutmak çok işe yarıyor canım mutlaka biliyorsundur bunu bende çok işe yarıyor bide ne kadar olsa rahat ayakkabı giymek lazım artık yaz geldi giy sandaletleri çık ohh miss gibi :)

ben de öyleyim valla bütün gece o kadar rahat uyuyormuşum ki kocam benim horlamalarımdan uyuyamıyormuş artık o kadar şikayetçi.. ohh canıma değsin hiçde üzülmüyorum uyumasın :63::63::63::63:

Danama kız Allah başa vermesin. :KK51:

canım benim bize hep moral veren sen bu depresif haller olmadı yakışmadı :(

kaçma sebebimde yine ailemdi alış verişe sorun çıktı annemde düğün iptal dedi eşimde benimle misin dedi ben de tabi ki dedim kaçtık işte ama hiç de pişman değilim kocamı cooooook seviyorum Bi dediğimi iki etmiyor

Hahaaa hadi gözün aydın canım bizden önce kavusuyorsun prensese.:KK36: Varsin kocanın papucunu giy boşver bende tisortlerini giyiyorum ohh sefam olsun:-)

Kızlar doktordan geldim salıya kadar mühlet verdi olmassa alacak suni sancıda verebilir sezeryanda dua edin kendiliğinden başlasın sancım stres oldum dua edinnn nolur
Inşallah bu hafta içinde kendi isteği ile gelir bebişin canım üzülme:KK36:

Hastaneden geldim çarşamba ve cuma günü nst ve kontrol,muhtemelen cuma günü planlama ve tahliller yapılacak sonra pazartesiyi bekleyecegiz.Bu vakitlerde minnak kızımın sesi ile hastane odasında dinleniyor olacagım:KK36: haftamız 37+0 kilo 3194 boyumuzda 50 cm olmuş kızımın teyzeleriiii :KK31:
Maşallah prensese. Hayırlısı ile kavuş yavruna haftaya sağlıkla,mutlulukla.Canım benim sende doğumdan sonra hemen sağlığına kavuşursun inlallah. Hepimizin son zamanları zor geçiyor ama seninki bizlere göre çok daha zorlu geçiyor. Sabrına çektin acılara karşı hoş görüne hayranım. Allah kolay doğumla ve hayırlı evlatla mükafatlandırsın seni tatlı devrem :KK68:

Maşallah prensese. Hayırlısı ile kavuş yavruna haftaya sağlıkla,mutlulukla.Canım benim sende doğumdan sonra hemen sağlığına kavuşursun inlallah. Hepimizin son zamanları zor geçiyor ama seninki bizlere göre çok daha zorlu geçiyor. Sabrına çektin acılara karşı hoş görüne hayranım. Allah kolay doğumla ve hayırlı evlatla mükafatlandırsın seni tatlı devrem :KK68:
Ama sen beni ağlattınnnnnnnn:KK61::KK61:

Back